yemeyenin malını yerler diye bir söz var bilir misin? çok tasarruf yapma ben zamanında bu hatayı yaptım şimdi saldım çayıra mevlam kayıra her şey tıkırında bari ben yiyorum geziyorum ohh sefam olsun :)
bugun sarma borek yaptım eşim geldı ben dısarda yedım dedı sonrada nargıleye gıttı
bende canım balık cektıgı halde paramız gıtmesın dıye vazgecmıstım sımdı cok sinirlendım bu duruma
ben tasarruftan önce nargiliye gitmesine takılırdım
sanırım sürekli gidiyor :26:
savurgan erkek-tutumlu kadın..olmaz
o harcıyorsa sende harcayacaksın..dişe diş göze göz..paralar azalınca bi durup düşün bakalım ne oluyor diye?
kadın milletinin olayı bu,sonsuz fedakarlık..erkeklere bi bakın yer gök yarılsa umurlarında değil! paşalar gibi yaşıyorlar.
sürekli gidiyor genelde bende gıdıyorum ama gıtmek ıstemıyorum cok para harcıyoruz cunku
evde yaptgım yemegın yuzune bıle bakmıyor dısardan yıyor
sürekli gidiyor evde yaptığın yemeğin yüzüne bakmıyor :26:
yemeği mi beğenmiyor yoksa evde durmak mı istemiyor
bugun sarma borek yaptım eşim geldı ben dısarda yedım dedı sonrada nargıleye gıttı
bende canım balık cektıgı halde paramız gıtmesın dıye vazgecmıstım sımdı cok sinirlendım bu duruma
o zaman sende yemek yapma..çocuk var mı?
eğer yoksa yapma arkadaşım yemek falan..sende eşin gibi kendine yemek ısmarla.neden yapmıyorsun dediğinde de tüm düşüncelerini açıklarsın.sen sustukça o abartmış.
tamam tutumlu olmak güzel şey ama bir yere kadar..neden tek taraflı olsun bu ya?
sana yazık değil mi?hem emek harcıyorsun hem değeri bilinmiyor.
Eşine bu hakkı verme bence.
Dışarıda yiyeceği zaman en azından sana haber versin.
Ve nargileye yalnız gönderme.Alıştırma yani.
Hamilesin diye hatırlıyorum.Otursun karısının yanında.
Alıştırırsan,yarın öbürgün bebekle seni bırakıp çıkar.
Eşinin bir gününü sen kap mesela:)
Diyelim her cuma dışarıda yiyor...O program yapmadan önce,bu cuma beni yemeğe götür diyebilirsin.
haklısıncok moralım bozuk ama bugun son gelsın kavga etcem
haklısıncok moralım bozuk ama bugun son gelsın kavga etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?