Taşınan komşuya hediye

Merhaba, umarım iyisinizdir. Bildiğiniz gibi İzmir'de deprem oldu, geçmiş olsun yaşayan herkese, bizim de evimiz hafif hasar aldı ve o zamana kadar aramızın limoni olduğu yan komşumuz ile ilişkimiz düzeldi hatta bize çok yardımcı oldu. Bugün öğrendik ki kendisi yarın taşınacakmış ben de o yüzden küçük bir güle güle hediyesi almak istiyorum kendisine ama böyle durumlarda ne alınabileceğine dair hiçbir fikrim yok. Muhtemelen güle güle hediyesi diye bir şey de yoktur yani iyi ki gidiyorsun tarzı mı olur bilemedim 😅 Belki gereksiz kaçar ama özellikle ben kendisinden pek hoşlanmazdım o gün iyiliğinden ötürü utandım hakkındaki olumsuz düşüncelerimden ötürü. Sizin bir fikriniz olur mu diye danışmak istedim.
Kapı süsleri çok hoş oluyor aslında

Merhaba, umarım iyisinizdir. Bildiğiniz gibi İzmir'de deprem oldu, geçmiş olsun yaşayan herkese, bizim de evimiz hafif hasar aldı ve o zamana kadar aramızın limoni olduğu yan komşumuz ile ilişkimiz düzeldi hatta bize çok yardımcı oldu. Bugün öğrendik ki kendisi yarın taşınacakmış ben de o yüzden küçük bir güle güle hediyesi almak istiyorum kendisine ama böyle durumlarda ne alınabileceğine dair hiçbir fikrim yok. Muhtemelen güle güle hediyesi diye bir şey de yoktur yani iyi ki gidiyorsun tarzı mı olur bilemedim 😅 Belki gereksiz kaçar ama özellikle ben kendisinden pek hoşlanmazdım o gün iyiliğinden ötürü utandım hakkındaki olumsuz düşüncelerimden ötürü. Sizin bir fikriniz olur mu diye danışmak istedim.
Ben fincan takımı alırdım. Coook severim :) ama 6li takım degil asla.

Duvarina asacagi bir tablo saat olabilir mesela.Ya da cicek seviyorsa güzel bir saksı cicek alabilirsiniz

Sana ben bebek hediyesi alayım sadekahvecım ne dersin?
Cok teşekkür ederim 🥰almis kadar oldun. Bende sana yazacaktim ne zamandir gozukmuyorsun pek simdi gördüm beğenince yorumlari geldigini.
Nasılsın, nasil gidiyor.
İnce dusuncen icin tekrar teşekkür ederim 😍

Cok teşekkür ederim 🥰almis kadar oldun. Bende sana yazacaktim ne zamandir gozukmuyorsun pek simdi gördüm beğenince yorumlari geldigini.
Nasılsın, nasil gidiyor.
İnce dusuncen icin tekrar teşekkür ederim 😍
Kotu bir donemden geciyorum canım benim. Yıpratıcı.
İnsallah en kısa zamanda hayırla guzellıkle atlatırım da, eskisi gibi guler eglenırız.
Arada gelip bakiyorum, napıyosunuz diye merak ediyorum bende.
Kendine cok dikkat et, teklifimde ciddiyim tamam dedıgın an ben tamamım❤️❤️ senı kocaman optum, Allaha emanet ol❤️

Konu sahibi sizde fincan takımı alın bence, benım en sevdıgım hediye fincan. Kahve severım cunku 🤗

Battaniye, Saat olabılır de bence gerekte yok hediyeye ınsanlık ölmedıya herkes birbirine yardımcı olabılır oluruz da. Insanlık bunu gerektirir.

Kotu bir donemden geciyorum canım benim. Yıpratıcı.
İnsallah en kısa zamanda hayırla guzellıkle atlatırım da, eskisi gibi guler eglenırız.
Arada gelip bakiyorum, napıyosunuz diye merak ediyorum bende.
Kendine cok dikkat et, teklifimde ciddiyim tamam dedıgın an ben tamamım❤️❤️ senı kocaman optum, Allaha emanet ol❤️

Konu sahibi sizde fincan takımı alın bence, benım en sevdıgım hediye fincan. Kahve severım cunku 🤗
Ay insallah en yakin zamanda güzel günlere gelirsin canım. Zaten hic kolay değil yasamak birde üstüne ek dert binince hepten yipraniyor insan. Dualarim seninle en az hasarla bu yıpratıcı surecten cikarsin insallah❤ dusunmen bile yeter gerçekten. Iyi olalim hayatimizda bu en güzel hediye 🥰
sende kendine coook dikkat et. Cok öpüyorum bende 😘

Back
X