Taşınan komşuya hediye

Merhaba, umarım iyisinizdir. Bildiğiniz gibi İzmir'de deprem oldu, geçmiş olsun yaşayan herkese, bizim de evimiz hafif hasar aldı ve o zamana kadar aramızın limoni olduğu yan komşumuz ile ilişkimiz düzeldi hatta bize çok yardımcı oldu. Bugün öğrendik ki kendisi yarın taşınacakmış ben de o yüzden küçük bir güle güle hediyesi almak istiyorum kendisine ama böyle durumlarda ne alınabileceğine dair hiçbir fikrim yok. Muhtemelen güle güle hediyesi diye bir şey de yoktur yani iyi ki gidiyorsun tarzı mı olur bilemedim 😅 Belki gereksiz kaçar ama özellikle ben kendisinden pek hoşlanmazdım o gün iyiliğinden ötürü utandım hakkındaki olumsuz düşüncelerimden ötürü. Sizin bir fikriniz olur mu diye danışmak istedim.
Dostlugunuzdan sizi tanımış olmaktan çok memnun olduk. Başka bir şehre gidiyorsunuz hayırlı olsuna gelemeyeceğim ama kullandıkça bizi hatırlayın istedim dersiniz, bir kahve fincanı takımı götürürsünüz. Hem güzel duygularla veda etmiş olursunuz hem içiniz rahat eder

Ben şehir dışına taşınırken arkadaşlarımdan bir tanesi su takımı, biri çift kişilik pike ,biri kahve yanı kullanabileceğim lokumluk seti,biri de kapının önüne asabileceğim küçük bir dekoratif ayna almıştı..hepsi de belli markaların ürünüydü değiştirme kartları vardı paletlerde..sağolsunlar varolsunlar ..şimdi hepsini kullanıyorum ve o arkadaşlarımın kulaklarını çınlatıyorum😊

Kahve kupası olur mu acaba? Fincan takımı almak için fazla öğrenciyim 😂
Şu metal tepsiler var ya,siyah ve şık,onlardan alın,ister kahve ister cay seti boyunu.Benim var çok seviyorum,hep elimin altında.Biri alsa cok sevinirdim bence.Fiyatları da gayet makul,15 20 tlye bulursunuz...

Merhaba, umarım iyisinizdir. Bildiğiniz gibi İzmir'de deprem oldu, geçmiş olsun yaşayan herkese, bizim de evimiz hafif hasar aldı ve o zamana kadar aramızın limoni olduğu yan komşumuz ile ilişkimiz düzeldi hatta bize çok yardımcı oldu. Bugün öğrendik ki kendisi yarın taşınacakmış ben de o yüzden küçük bir güle güle hediyesi almak istiyorum kendisine ama böyle durumlarda ne alınabileceğine dair hiçbir fikrim yok. Muhtemelen güle güle hediyesi diye bir şey de yoktur yani iyi ki gidiyorsun tarzı mı olur bilemedim 😅 Belki gereksiz kaçar ama özellikle ben kendisinden pek hoşlanmazdım o gün iyiliğinden ötürü utandım hakkındaki olumsuz düşüncelerimden ötürü. Sizin bir fikriniz olur mu diye danışmak istedim.
Taşıncağı yeni evine gitme gibi bir düşünceniz varsa o zaman hediye alırsınız, yoksa da helallik istersiniz birbirinizden iyi temennilerde bulunursunuz bu kadar gidene hediye hemde önceden hoşlanmadığınız biri bence saçma hani yıllardır görüştüğün biri olsa hatıra verirsin de öyle değil gerek yok bence

Güle güle değil de veda hediyesi olur elbette. Bu hediye hersey olabilir. Kullandıkça hatırla denilen türden.
Komşunuz ne sever bilemedim ama ben pike nevresim mutfak esyası tarzı her türlü ufak tefekten hoşlanırım. Yakın arkadaslarım bana veda hediyesi olarak saat almıştı mesela. Bütcenize baglı. Ben olsam güzel bir tepsi ya da xay takımı vs alırdım zincir bir Magaza dan. Kulkanamazsa ya da aynısı varsa da değişebilir.

bence bir kek yapip goturmek, ya da tasinma sirasinda cay kahve ikram etmek daha guzel.

bir de ben biraz asabi oluyorum tasinirken, yeni bir esya daha gormek istemezdim saniyorum,
hani tasinma da direk ertesi gun oldugu icin size pek zaman kalmiyor.

bence bir sey yapmayin, goturecekseniz de gida goturun.

English home da takimlar 49.90 a düşmüştu bikac reklâmda gördüm
Evet gördüm ama hosuma gitmedi çok ben biraz bekleyip alacagjm. Bu ara bir cok sey çıkıyor birden onlari almaktan sira gelmiyor. Birde zaten 3 takim var diyorum sanırım. Zevk icin bir emaye caydanlik birde kahve fincani takimi alacagim 😀

Siz kullandiniz mi hic emaye caydanlik var mi bir fikriniz kullaniigi konusunda
Yok kullanmadım ama eskiden sanki annelerim vardi:) bence kulpları cok isinir. Ben cayo sevmedigim icin caydanlikla aram yok. Porselon, celik ve çaycı var ama hakkıyla kullanamiyorum.

Back
X