Taşınma sorunlarımız - Ümraniye hakkında yardım.

Kızlar sabahtan beri bütün emlak sitelerini dolaşıyorum, midem bulandı artık ev bakmaktan, yok yok...
biraz düzgün bir semtte 1000 tl nin altında oturulabilir, 3+1 daire yok... ben burda bedavaya oturuyormuşum.
inanın öyle lüks falan da aramıyorum, biraz temiz bakımlı olsun, arakat 3+1 olsun diyorum, çok mu?
insanlar 1000-1500 tl maaşla geçiniyor ya böyle ev kirası mı olur :50:

Canım Kardeşim.eskiden ümraniye ilçesine bağlı olan şimdide ateşehire bağlı olan Mevlana Mah. bir arkadaşım oturuyor.bir çok kez kendisinde kaldım.Bür Sürü Site Var Orada.Acarlar sitesi - türkiş Blokları - İlkadım Sitesi - Kızılay sitesi - klima Sitesi Gibi Siteleri Var.bir Çoğunda Güvenlik Tek giriş kapısı gördüm.Park bahçe gibi bir sürü yer mevcut.iyi insan var kötü insan var diyemem Ama yazın arkadaşımla çıkıp site içerisindeki parklarda özgürce dolaşıyorduk.En Azından kimse kimseye karışmıyor.Laf atmıyor en azından bize atmadılar.Bakan Oluyor Tabiki.onlar Her yerde varlar :)

Ulaşım her yere mevcut kadıköy-üsküdar-ümraniye-bostancı ana yerlere otobüs minübüs mevcut.Kira fiyatları hakkında net bilgim yok ama sahibinden.com baktığımda 650-900 tl arasında rakam çıkıyor.buraları göz ardı etme kaç senedir orada otururlar çok beğendiğim yerlerden 1 tanesidir.Denemekten zarar çıkmaz..

Yukarıda Oturukları Yerlerin Site isimlerini net bir şekilde yazdım.ister sahibinden.com arat bak İstersen git yerinde gör.Gerekirse ben arkadaşımada söylerim göz ucuyla bakar oralara...

canım, benim de bir arkadaşım oturuyor, açık olman yunus emre caddesi civarı için sorun olmaz, daha çok muhafazakar aileler var ama gelir seviyesi orta ve üzeri ve güvenli. çocuğunla gezmeye çıkabileceğin yerler. ben gittiğimde bir çok kadının yürüyerek bir yerlere ulaştığını görüyorum. parklar falan da var.
bulgurlu var bir de üsküdara bağlı ümraniye'ye yakın libadiye caddesine falan da yakın.
geçen bir arkadaşımız için kiralık evler bakmıştık orada. 3+1 değil ama 90 metrekare 2+1 ve sıfır evler 750 ile 800 arasında değişiyordu ve evler hem konum bakımından hem de içi bakımından çok güzeldi bence, pazarlara marketlere hastanelere ve duraklara yakın daha ne olsun. duyduğuma göre dudulluyu çok tavsiye etmiyorlar.
gazetelerin emlak siteleri var, oradan bu dediğim yerlere bakmalısın bence.

bulgurlu
namık kemal

Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar
Bugün çıktık sabahtan akşama kadar dolaştık ve sonunda çekmeköyde güvenlikli, parkı havuzu v.s. olan bir sitede 3+1 temiz, mütevazı bir ev tuttuk
şu an oturduğum ev 160 m2 civarıydı burası 120 m2 net, yerleşmekte biraz sorun yaşayacağım gibi görünüyor, daire iç özellikleri de şu anki evime göre oldukça basit ama ne yapalım, satın almıyorum sonuçta...

Canım bende çengelköyde oturuorum sana tavsıyem su olabılır çengelkoyden baka bılırsın ev talım hane rasathane cıvarında 500 tl ev bulabılırsın cok guzel ben cengelkoyde bogazı gorebılen bı evde oturoumkı bu oturdum muhıt hep boyle mah dekı evler hemen hemen gorur hepsı ben 450 tl ye otuorum ustelık kocamn bı bahcem var kadıkoye yarım saat bıle surmuor gıtmesı bak derım bu cevreye buccenden daha asagı guzel evler bulabılırsın

Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar
Bugün çıktık sabahtan akşama kadar dolaştık ve sonunda çekmeköyde güvenlikli, parkı havuzu v.s. olan bir sitede 3+1 temiz, mütevazı bir ev tuttuk
şu an oturduğum ev 160 m2 civarıydı burası 120 m2 net, yerleşmekte biraz sorun yaşayacağım gibi görünüyor, daire iç özellikleri de şu anki evime göre oldukça basit ama ne yapalım, satın almıyorum sonuçta...
yerleşince fotolarını koyarsan seviniriz güle güle oturun hayırlı olsun

Back
X