Normalde böyle konularda hassasimdir ama okadar zorlandik ki tasinma konusunda maddi olarak..Fatura almamakla hata etmişsiniz
Vergiden kaçmalarına müsaade etmişsiniz
Düşündük tabikide apartman-site pis hizmet yok diyorumbaştan dusunecektiniz...
öncelikle emlakçı bir kira bedeli komisyon alma hakkına sahip, bir kira bedeli de depozit olur. yani tek seferde 3 aylık kira vermiş olursunuz bu durumda emlakçı sizi biraz kazıklamış..Selamlar öncelikle
Eşimin tayini çıktı 1 hafta içinde bursaya taşındık başka bi şehirden eşim ev bakarken ben eşyaları topladım apar topar hiç bilmediğim bi şehire 4gun içinde taşındık
Oncelikle emlakçı komisyonuyla başladı sinirim 950 liralık eve 1600 lira komisyon istediler mecburuz tutmak zorundayız fatura almadık falan 1360 lira verdik emlakçıya..
neyse taşındık evimi hiç sevemedim ilk evimle sürekli kiyasladim ağladım üzüldüm.. neden bu eve taşındın derseniz semt elit bir yer eşim geç geliyor sıkılmıyım istemiş..
Site çok buyuk Altimda 2 katlı banka var ama evimde balkon yok kapılarım direk apartmanın terasina aciliyor teras pislik içinde yukardan atmışlar sigaralar damacanalar poşetler pislikten geçilmiyor yönetici yardımcısı bir kadın var o ilgileniyomus bu işlerle ona söyledim tamam yollucam görevliyi dedi 2 gün bekledik gelen giden yok ben burdan bi sinirim bozuldu kadına neyse temizledim ortak alanida bana ait olan kadariyla..
asıl sorunum şu sitede havuz bahçe Vs. Yok sadece sitenin dışında güvenlik duruyor kamerayla izliyor siteyi isteyen istediği şekilde girip çıkıyor yani saçma sapan bir iş ve copler alınıyor aidat 130 lira kadına sordum neden böyle siz taşınırken biliyodunuz diyor iyidé sitenin pis olduğunu hiç bir faaliyetin olmadığını bilmiyorduk bizim otoparkimiz var su depomuz var Diyor arkadaşlar açık ve kapalı otopark var sitede ekstra ücret vererek giriyorsun ama açık otopark hep tıklım tıklım kapalı otoparka biz giremiyorz lpgli arabamız kısacası çok zoruma gidiyor 130 lirayi çöpe atmak altta dükkanlar var onlardan daha fazla aidat alıyormuş hesapladim aylık 25bin aidat topluyorlar..sizcede fazla değil mi?
Emlakçı bizi fena kazikladida kanunlarla geliyor emlakçılar yıllık kiranın yüzde 16 siniydi galiba veya daha fazla şimdi tam hatırlamıyorum hakkına sahipmış sanssizligimiza kurumsal emlakcidaymis evde..ozlucede oturuyorum ben zaten goruklede eşimin işine uzak evler dediğiniz gibi güzel ve uygun fiyatlı..benim anlatmak istediğim kira aidat değil verdiğin paranın çöpe gitmesi hizmet hiç yoköncelikle emlakçı bir kira bedeli komisyon alma hakkına sahip, bir kira bedeli de depozit olur. yani tek seferde 3 aylık kira vermiş olursunuz bu durumda emlakçı sizi biraz kazıklamış..
ikinci semt elit bankalar vs var dediğinize göre tahminen izmir yolunda ve nilüfer semtinde bir yerlerde oturuyorsunuz...
keske bıraz daha arastırıp evı oyle tutsaydınız, cok kıra ve aıdat vermeyım ve evımde yenı olsun dersenız görükleyi tavsıye ederım size ama tabı esınızın işine olan mesafede önemli...
ya da site olsun illaki, aidat sorun değil ama merkezi olsun derseniz özlüce-ertugrulkent-atasehırden ev bakın hem metro duzergahı her yere rahatlıkla gıdebılırsınız....
Düşündük tabikide apartman-site pis hizmet yok diyorum
Teşekkür ederim bursa istanbulla yarışa girmiş gibi çok şaşırdım bende..evinizden memnunsanız başka bir sıkıntınız yoksa bence kafanıza takmayın..bursa da 900 tl kira için çok uygun..benim oturduğum site de aynı havuzu vs yok..sadece güvenlik kapalı açık otopark apartman görevlisi var aynı miktar aidat veriyoruz..bende sorguluyorum o kadar aidat ne için kullanılıyor diye ama yapıcak birşey yok..
yıllık kira bedelinin yüzde onunu istiyor emlakçılar.. bende bir kira bedeli diye biliyordum duyunca şaşırmıştım ama öyle maleseföncelikle emlakçı bir kira bedeli komisyon alma hakkına sahip, bir kira bedeli de depozit olur. yani tek seferde 3 aylık kira vermiş olursunuz bu durumda emlakçı sizi biraz kazıklamış..
ikinci semt elit bankalar vs var dediğinize göre tahminen izmir yolunda ve nilüfer semtinde bir yerlerde oturuyorsunuz...
keske bıraz daha arastırıp evı oyle tutsaydınız, cok kıra ve aıdat vermeyım ve evımde yenı olsun dersenız görükleyi tavsıye ederım size ama tabı esınızın işine olan mesafede önemli...
ya da site olsun illaki, aidat sorun değil ama merkezi olsun derseniz özlüce-ertugrulkent-atasehırden ev bakın hem metro duzergahı her yere rahatlıkla gıdebılırsınız....
Gezerken pis degil miydi?
temizlik yapılmıyorsa aidat vermenin ne anlamı var ? apartmanla birleşip yöneticiye başvursanız biSelamlar öncelikle
Eşimin tayini çıktı 1 hafta içinde bursaya taşındık başka bi şehirden eşim ev bakarken ben eşyaları topladım apar topar hiç bilmediğim bi şehire 4gun içinde taşındık
Oncelikle emlakçı komisyonuyla başladı sinirim 950 liralık eve 1600 lira komisyon istediler mecburuz tutmak zorundayız fatura almadık falan 1360 lira verdik emlakçıya..
neyse taşındık evimi hiç sevemedim ilk evimle sürekli kiyasladim ağladım üzüldüm.. neden bu eve taşındın derseniz semt elit bir yer eşim geç geliyor sıkılmıyım istemiş..
Site çok buyuk Altimda 2 katlı banka var ama evimde balkon yok kapılarım direk apartmanın terasina aciliyor teras pislik içinde yukardan atmışlar sigaralar damacanalar poşetler pislikten geçilmiyor yönetici yardımcısı bir kadın var o ilgileniyomus bu işlerle ona söyledim tamam yollucam görevliyi dedi 2 gün bekledik gelen giden yok ben burdan bi sinirim bozuldu kadına neyse temizledim ortak alanida bana ait olan kadariyla..
asıl sorunum şu sitede havuz bahçe Vs. Yok sadece sitenin dışında güvenlik duruyor kamerayla izliyor siteyi isteyen istediği şekilde girip çıkıyor yani saçma sapan bir iş ve copler alınıyor aidat 130 lira kadına sordum neden böyle siz taşınırken biliyodunuz diyor iyidé sitenin pis olduğunu hiç bir faaliyetin olmadığını bilmiyorduk bizim otoparkimiz var su depomuz var Diyor arkadaşlar açık ve kapalı otopark var sitede ekstra ücret vererek giriyorsun ama açık otopark hep tıklım tıklım kapalı otoparka biz giremiyorz lpgli arabamız kısacası çok zoruma gidiyor 130 lirayi çöpe atmak altta dükkanlar var onlardan daha fazla aidat alıyormuş hesapladim aylık 25bin aidat topluyorlar..sizcede fazla değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?