Eşin neden Trabzon' a taşınmak istiyor?Merhaba kk üyeleri. Ben 2 çocuk annesi bir kadınım. Büyük çocuğum 2. Sınıfa gidiyor küçüğü 1 yaşında. İstanbul'da yasiyorum.Annem ve babam 6 ay önce boşandı. Kardesim Anadolu yakasında oturuyor. Boşanma sürecinde annemin yanında olup onu yalnız bırakmamaya çalıştım ama eşim Trabzon'a yerleşmek istiyor. Ne yaptıysam ikna edemedim. Annemi yalnız birakmak istemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz
Ben annemi bırakmak istemiyorum. Annemde gelmek istemiyorEşin neden Trabzon' a taşınmak istiyor?
Sen anneni yalnız bırakmak istemediğin için mi, yoksa Trabzon' a taşınmak istemediğin için mi dertlisin?
Şayet anneni yalnız bırakmak istemiyorsan onu da sizinle götürme talebinde bulunabilirsin, bence...
Kardeşim evli . Eşim sadece arkadaşları ve baba tarafından akrabaları orda olduğu , daha sakin bir şehir olduğu için oraya gitmek istiyor. Annem İstanbul'dan taşınmak istemiyor. Annem bizimle gelse giderim ama burda arkamda yalnız bir anne bırakmak istemiyorum
Siz de evlisiniz.Kardeşim evli .
Merhaba kk üyeleri. Ben 2 çocuk annesi bir kadınım. Büyük çocuğum 2. Sınıfa gidiyor küçüğü 1 yaşında. İstanbul'da yasiyorum.Annem ve babam 6 ay önce boşandı. Kardesim Anadolu yakasında oturuyor. Boşanma sürecinde annemin yanında olup onu yalnız bırakmamaya çalıştım ama eşim Trabzon'a yerleşmek istiyor. Ne yaptıysam ikna edemedim. Annemi yalnız birakmak istemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz
Anneniz de gelsin ayri ev tutun küçük. Mis gibi şehir temiz hava . Annenize de iyi gelirKardeşim evli . Eşim sadece arkadaşları ve baba tarafından akrabaları orda olduğu , daha sakin bir şehir olduğu için oraya gitmek istiyor. Annem İstanbul'dan taşınmak istemiyor. Annem bizimle gelse giderim ama burda arkamda yalnız bir anne bırakmak istemiyorum
Bu tip kararların çekirdek aileye göre alınması taraftarıyım. Lakin taşınma gerekçesi olarak "eşinizin arkadaşları ve akrabaları" gösteriliyorsa orda bir sıkıntı var,sizin annenizi yalnız bırakıp akraba ve arkadaşlarına koşuyorsa itici bulurum ben.Kardeşim evli . Eşim sadece arkadaşları ve baba tarafından akrabaları orda olduğu , daha sakin bir şehir olduğu için oraya gitmek istiyor. Annem İstanbul'dan taşınmak istemiyor. Annem bizimle gelse giderim ama burda arkamda yalnız bir anne bırakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?