Taşınmak!!

heexee

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
7.750
4.854
773
Herkese merhaba,

Sinirden deliriyorum. Dün gece mutfak borularından gelen sesler, sabah 8'den itibaren tesisatçı, yönetici ve ev sahibi üçgeninde geçen bir gün ve en sonunda apartmanının pis suyunun evin bütün giriş ve mutfağını basması. Sinirden delirdim, işten döndüğümüzden beri evi temizliyoruz, milletin mutfağımdaki pisini.

Taşınmaya karar verdim, kontratım Ocak'ta bitiyor ama ev sahibi tamam derse çıkacağız. Planımızda yoktu, maddi olarak da bilmiyorum ama yok 1. kat olunca tekrar olmayacağının garantisi de yok. Uzatmayayım;

1. Yakın zamanda taşınan varsa Ankara'da önerebileceğiniz nakliye var mı?
2. Hemen hemen nakliye ne kadara mal oluyor?
3. Evden kontrat bitmeden çıkan var mı? Var mı taktiği, yöntemi, yolu, yordamı?
4. Taşınmak eşyalara zarar veriyor mu cidden? Nerdeyse evi yeni kurduk, en büyük korkum bu?
Yardımlarınıze ve önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar, biraz da sakinleşmeye...

Not: Daha çok yardım alabilmek için konu bu başlıkta kalırsa çok sevinirim.

Taşınmak eśyalara zarar veriyor ama taşımacıların başından ayrılmazsanız daha az zararla taşınırsınız. Nakliyat şirketine mobilya ustaları olup olmadığını sorun işin ehli değillerse dolaplar yataklar gıcır gıcır ses çıkarıyor bizzat başıma geldi

Taşınmak eśyalara zarar veriyor ama taşımacıların başından ayrılmazsanız daha az zararla taşınırsınız. Nakliyat şirketine mobilya ustaları olup olmadığını sorun işin ehli değillerse dolaplar yataklar gıcır gıcır ses çıkarıyor bizzat başıma geldi
İnternetten bakıyorum iyi yorumu olan bir şirket bulmak için ama aman aman hiçbirine güvenemedim.
Başlarında dururuz da ne kadar etkili olur bilmiyorum. Yorumunuz için teşekkürler...

Ev sahibi kabul ederse çıkabiliyorsunuz diye biliyorum. .
Taşıma şirketi önemli . .
Taşınmak zor iş vesselâm kolay gelsin. .

Ev sahibi kabul ederse çıkabiliyorsunuz diye biliyorum. .
Taşıma şirketi önemli . .
Taşınmak zor iş vesselâm kolay gelsin. .
Yarın konusacagız bakalım ev sahibiyle.
Sirket ariyorum, umarim isini duzgun yapan birilerini bulabilirim.
Farkindayim ama tebdil-i mekanda ferahlik vardir diye kendimi avutuyorum. Tesekkur ederim:KK51:

Back
X