Taşınmalımıyım siz olsanız napardınız

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
35
İyi geceler arkadaşlar benim sorunum 1 yıllık evliyim ailemden 3 saatlik uzaklıkta biyere gelin gittim kv altlı üstlü oturuyoruz eşimle ikimiz çalışıyoruz yemeğimizi yapar yardımcıdır her konuda hakkını yiyemem karışmaz hiçbirşeye ondan yana sıkıntım yok ama nedense bn hep eski ışımi özlüyorum çevremi 1 yıl oldu yeterince mutlu hissetmiyorum kendimi işten dolayı Galiba atanıp eski işyerime ailemin olduğu yere gitmelimiyim sizce

Gitmelisiniz.

bunu bız bılemeyız kı
aılenızın tarafına gıdınce boyle ılgılenecek yemek yapacaklar mı mesela tasındıgınıza degecek mı eskı ısınız eskı mahallenız daha ıyı mı aıle ılıskılerınız nasıl bunları bız bılemeyız kı
tasınmak en kolayı onemlı olan sonrası ıyı dusunun

Eşinizi mi bırakıp gideceksiniz?
Yani niye eşinizin yaşadığı yere gelin gittiniz ozaman? Eski işinizle yeni işinizin arasındaki fark ne?

Yani mutlu olmadığınız bir yerde yaşamak zor olur tabii ama bazen de mücadele etmek gerekiyor bence. Biraz zaman verin kendinize. Eşinizle paylaşın, size destek olsun. Alışmayı deneyin önce.

Aslında ailemin olduğu yerde bu kdr rahat olmam maddi manevi ztn ailemden görüştüğüm tek kişi kızkardeşim onun için gitmek istiyorum tek kalmasın dıe ailem biraz başı boş

İş ortamını beğenmedim insanlar bir tuhaf dedikodu gırla (

Aslında ailemin olduğu yerde bu kdr rahat olmam maddi manevi ztn ailemden görüştüğüm tek kişi kızkardeşim onun için gitmek istiyorum tek kalmasın dıe ailem biraz başı boş
Tayin işleri zor biraz
kusura bakmayın bu tasınma ısının ozaman mantıklı en ufak tarafı yok sız yuvanızı degıstırene kadar kardesınız ıs okul neyse basarsın sızın tarafa gelsın ozaman :)

Bende öyle istiyorum ama bakalım biliyorsunuz zor biraz bu işler
yoo aslında zor degıl :) kardesınızın yası kac calısıyorsa ıs bakın okuyacaksa okul egıtımse egıtım saga sola sorun arastırın gelemese ne olurkı altı ustu 3 saat hergun hergun gorusmeyecegınıze gore :) annemle kayınvalıdemle aracla 10 dk uzaklıktayım 2 haftada bır gorusuyoruz yanı... zaten bekarlıkta gıbı gorusemezsınız herkesın yerı yurdu ayrı artık :)

sız evlılıge alısın once daha yenısınız

Anne baba başıboş kardeşime üzülüyorum o yüzden 25 yaşında çalışıyor kendisi aklım onda acıkcası benimde iş dışında sorunum yok aslında eşim ve eşimin ailesi çok iyi kaliteli insanlar benim ailemden görmediğim şeyleri onlardan gördüm bebeğim olursa kv bakıcak annem bakmaz oda var

aslında kardesınızın yası kucuk degıl o yasta tek basına baska ulkede hem okuyup hem calısanlar yapayalnız olanlar var ne kadar basıbos olsa da anne baba yıne anne babadır degıl mı :) olumsuz dusunmeyın ıcınız rahat olsun cokta uzak mesafe degıl ınsanlar baska sehırlere gelın gıdıyor baska ulkelerde yasıyor hapşu dese yetısecegınız mesafe endıselenmeyın bırakın oda sızsız ayakları ustunde durmayı ogrensın omur boyu yanında olamazsınız sonucta ıcınızı ferah tutun bunun ıcın tasınılmaz yanı :)

Sorun kv değilse eğer evliliginiz olduğu anlamına geliyor. Evliliginizi gözden geçirin belli ki bir sorun var onu bulun ve çözün. Kendinizin de bir aile kurdunuzun farkına varın

Anne baba yok ikiside evli kızkardeşim tek yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…