- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Kimse kimsenin ömür boyu koruyucusu olmiyor, yanında olamıyor.evleniyiruz biri vefat ediyor yeniden yalnızlık bu hayatın parçası. Herkes biraz yalnızlığa alismali. Sağlık sorunu falan olsa hiç düşünmeden gidin derdim ama bu durumda değil. Siz kendi hayatınıza bakın ve bırakın kardeşiniz de kendi hayatına baksın.Kv değil sorun eşimide çok seviyorum kızkardeşim tek yaşıor başka bir şehirde yalnız onu düşünüyorum
Evet bu üyelik isminden aynı konuya devam ettiği için.Eski nick artık ezberlenmisti. Arkadasimizin nickini görünce artık "yok artık hala aynı konu mu?" deniliyordu.Bence yeni üyelik alarak yeni bir başlangıç yaptı .Anamnez Margaret Hale hanımlar Bursa’ya gelin giden üye başkasıydı. Bir konunun altında görmüştüm yorumunu sordular alışabildiniz mi diye ohoo alıştım bile hakkınızı helal edin çok uğraştırdım sizi yazmıştı :)
İnşallah öyledir. Lütfen öyle olsun çünkü.Anamnez Margaret Hale hanımlar Bursa’ya gelin giden üye başkasıydı. Bir konunun altında görmüştüm yorumunu sordular alışabildiniz mi diye ohoo alıştım bile hakkınızı helal edin çok uğraştırdım sizi yazmıştı :)
Bu şartlarda isteğiniz şımarıkça, evliliğiniz yeni, daha alışmamışsınız, zaman tanıyın ve bu süreçte aklınızda hep bir gün giderim düşüncesi olmasın, o zaman alışamazsınız yıllar geçse deAnne baba başıboş kardeşime üzülüyorum o yüzden 25 yaşında çalışıyor kendisi aklım onda acıkcası benimde iş dışında sorunum yok aslında eşim ve eşimin ailesi çok iyi kaliteli insanlar benim ailemden görmediğim şeyleri onlardan gördüm bebeğim olursa kv bakıcak annem bakmaz oda var
Yok karıştırıyorsunuz sanırımİçimden bir ses İstanbul'dan Bursa'ya gelin gittiginizi söylüyor
Umarım Bnde alışırım zaman tek ilaç ilerde gülebilirim belki bu düşüncelerimeKusura bakmayın ama yaptığınız şımarıklık. Evliliğin sizin için ne olduğunu sorgulayın derim. Sizin gibi bir üye vardı burda İstanbuldan Bursa’ya gelin gitmişti sürekli alışamadım ailem diye konu açıyordu geçenlerde sormuşlar n’aptınız diye ohoo alıştım bile dedi. Sizin ortada sorununuz yok bence. Kız kardeşiniz küçük sandım 25 yaşında bir birey birilerinin eli üstünde olmadan rahatlıkla yaşayabilir eğer yaşayamıyorsa da hem kardeşinizi, hem kendinizi hem aile yapınızı gözden geçirin. Sanırım kız kardeşinizin bu noktada sizden bir isteği de yok siz kuruntu yapıyorsunuz
Bende öyle düşünüyorum zaman Galiba tek çareBu tek verebileceğiniz bir karar değil bence eşinizle konuşmanız lazım ama bence zamanla alışırsınız ya daha yenisiniz
Bu sorunu herkez yaşıyor gurbete giden kimle konuşsam aynıEşim de böyle yaptı, normalde kadınlar alışamaz gurbete, memleketim diye diye 4 yılımızı yedi, sonunda da amacına ulaştı, hiç güzel olmadı, orda çok daha huzurlu mutluydum.
Eşimin o halleri geldi gözümün önüne
Galiba giderim diye alışamıyorumBu şartlarda isteğiniz şımarıkça, evliliğiniz yeni, daha alışmamışsınız, zaman tanıyın ve bu süreçte aklınızda hep bir gün giderim düşüncesi olmasın, o zaman alışamazsınız yıllar geçse de
Karıştırıyorsun sanırım gerçekten hayal dünyanız genişEvet bu üyelik isminden aynı konuya devam ettiği için.Eski nick artık ezberlenmisti. Arkadasimizin nickini görünce artık "yok artık hala aynı konu mu?" deniliyordu.Bence yeni üyelik alarak yeni bir başlangıç yaptı .
Peki öyle olsunKarıştırıyorsun sanırım gerçekten hayal dünyanız geniş
sorunun bence evliliğe ve yeni hayatına adapte olamaman bir yıl gayet yeni bir süreç alışman zaman alır yeni bir düzen yeni bir hayat ve eskiyi özlediğini söylemişsin iş konusun da ,kv sana karşı iyimiş yardımcı oluyormuş sorun yoksa neden geçmiş işini mahalleni özleyip taşınasın ?eşin ne diyecek bu duruma onunla konuştun mu ?bence ortak karar alın ilerde size sorun yapmasın .İyi geceler arkadaşlar benim sorunum 1 yıllık evliyim ailemden 3 saatlik uzaklıkta biyere gelin gittim kv altlı üstlü oturuyoruz eşimle ikimiz çalışıyoruz yemeğimizi yapar yardımcıdır her konuda hakkını yiyemem karışmaz hiçbirşeye ondan yana sıkıntım yok ama nedense bn hep eski ışımi özlüyorum çevremi 1 yıl oldu yeterince mutlu hissetmiyorum kendimi işten dolayı Galiba atanıp eski işyerime ailemin olduğu yere gitmelimiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?