Taşınmalımıyım siz olsanız napardınız

Kusura bakmayın ama yaptığınız şımarıklık. Evliliğin sizin için ne olduğunu sorgulayın derim. Sizin gibi bir üye vardı burda İstanbuldan Bursa’ya gelin gitmişti sürekli alışamadım ailem diye konu açıyordu geçenlerde sormuşlar n’aptınız diye ohoo alıştım bile dedi. Sizin ortada sorununuz yok bence. Kız kardeşiniz küçük sandım 25 yaşında bir birey birilerinin eli üstünde olmadan rahatlıkla yaşayabilir eğer yaşayamıyorsa da hem kardeşinizi, hem kendinizi hem aile yapınızı gözden geçirin. Sanırım kız kardeşinizin bu noktada sizden bir isteği de yok siz kuruntu yapıyorsunuz

Kv değil sorun eşimide çok seviyorum kızkardeşim tek yaşıor başka bir şehirde yalnız onu düşünüyorum
Kimse kimsenin ömür boyu koruyucusu olmiyor, yanında olamıyor.evleniyiruz biri vefat ediyor yeniden yalnızlık bu hayatın parçası. Herkes biraz yalnızlığa alismali. Sağlık sorunu falan olsa hiç düşünmeden gidin derdim ama bu durumda değil. Siz kendi hayatınıza bakın ve bırakın kardeşiniz de kendi hayatına baksın.

Evet bu üyelik isminden aynı konuya devam ettiği için.Eski nick artık ezberlenmisti. Arkadasimizin nickini görünce artık "yok artık hala aynı konu mu?" deniliyordu.Bence yeni üyelik alarak yeni bir başlangıç yaptı .

İnşallah öyledir. Lütfen öyle olsun çünkü.

Bu şartlarda isteğiniz şımarıkça, evliliğiniz yeni, daha alışmamışsınız, zaman tanıyın ve bu süreçte aklınızda hep bir gün giderim düşüncesi olmasın, o zaman alışamazsınız yıllar geçse de

Eşim de böyle yaptı, normalde kadınlar alışamaz gurbete, memleketim diye diye 4 yılımızı yedi, sonunda da amacına ulaştı, hiç güzel olmadı, orda çok daha huzurlu mutluydum.
Eşimin o halleri geldi gözümün önüne

Umarım Bnde alışırım zaman tek ilaç ilerde gülebilirim belki bu düşüncelerime

Bu sorunu herkez yaşıyor gurbete giden kimle konuşsam aynı

Karıştırıyorsun sanırım gerçekten hayal dünyanız geniş

kv iyiyse neden tasınma gereği duyuyorsunz ki :/ anlamadım ..
allah bozmasn ne gzel işte.. rahat mı batıyor anlamadım..
mücadele etmeden ben yapamıyorum oldu gideyım..
3 saatlık mesafe çok uzak değil gidip gelebilirsinz ..

sorunun bence evliliğe ve yeni hayatına adapte olamaman bir yıl gayet yeni bir süreç alışman zaman alır yeni bir düzen yeni bir hayat ve eskiyi özlediğini söylemişsin iş konusun da ,kv sana karşı iyimiş yardımcı oluyormuş sorun yoksa neden geçmiş işini mahalleni özleyip taşınasın ?eşin ne diyecek bu duruma onunla konuştun mu ?bence ortak karar alın ilerde size sorun yapmasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…