- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 35
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Kv değil sorun eşimide çok seviyorum kızkardeşim tek yaşıor başka bir şehirde yalnız onu düşünüyorumSorun kv değilse eğer evliliginiz olduğu anlamına geliyor. Evliliginizi gözden geçirin belli ki bir sorun var onu bulun ve çözün. Kendinizin de bir aile kurdunuzun farkına varın
e daha ne ozaman ne guzel kendı hayatı varmıs zaten :)Anne baba yok ikiside evli kızkardeşim tek yaşıyor
Varda ne bileyim aklım onda elim hep üzerinde olsun istiyorume daha ne ozaman ne guzel kendı hayatı varmıs zaten :)
Kv değil sorun eşimide çok seviyorum kızkardeşim tek yaşıor başka bir şehirde yalnız onu düşünüyorum
Varda ne bileyim aklım onda elim hep üzerinde olsun istiyorum
Çok iyiler o yüzden vicdan azabı çekiyorum sıkıntıdan bebeğimi düşürdümNiye evlendiniz ozaman? Yazık değil mi eşinize, ailesi de kendisi de ne kadar iyi insanlarmış.
Orasını bilmiyorumKardeşiniz sizin elinizin hep üzerinde olmasını istiyor mu?
Bizce sorun yokta esinizle konusun bence bi :)İyi geceler arkadaşlar benim sorunum 1 yıllık evliyim ailemden 3 saatlik uzaklıkta biyere gelin gittim kv altlı üstlü oturuyoruz eşimle ikimiz çalışıyoruz yemeğimizi yapar yardımcıdır her konuda hakkını yiyemem karışmaz hiçbirşeye ondan yana sıkıntım yok ama nedense bn hep eski ışımi özlüyorum çevremi 1 yıl oldu yeterince mutlu hissetmiyorum kendimi işten dolayı Galiba atanıp eski işyerime ailemin olduğu yere gitmelimiyim sizce
Yaptığınızın adı nankörlük.Aslında ailemin olduğu yerde bu kdr rahat olmam maddi manevi ztn ailemden görüştüğüm tek kişi kızkardeşim onun için gitmek istiyorum tek kalmasın dıe ailem biraz başı boş
Bana da bir yerlerden tanıdık gibi gelmişti konu. Büyük ihtimalle bu üye, o üye.İçimden bir ses İstanbul'dan Bursa'ya gelin gittiginizi söylüyor
Peki bundan kız kardeşinizin haberi var mı?Varda ne bileyim aklım onda elim hep üzerinde olsun istiyorum
Onun ailesi hep bir aradaydı, hatta bir de dedesi vardı. Ne oldu acaba akıbeti? Sürekli ağlıyordu. Atanmıştır inşallah, Bursa da kurtulmuştur kendisi de.İçimden bir ses İstanbul'dan Bursa'ya gelin gittiginizi söylüyor
eee o zaman?Anne baba başıboş kardeşime üzülüyorum o yüzden 25 yaşında çalışıyor kendisi aklım onda acıkcası benimde iş dışında sorunum yok aslında eşim ve eşimin ailesi çok iyi kaliteli insanlar benim ailemden görmediğim şeyleri onlardan gördüm bebeğim olursa kv bakıcak annem bakmaz oda var
Yok canım onun da anne -babasi ayrı ...kiz kardeşi ve dedesi var.Basbayagi o ...bu arkadaş 2 ay önce üye olmuş,Haziran'da "bir sirkette 2 yıldır çalışıyorum" derken birkaç konu sonra devlet memuru olmuş.Yani arkadaşımız "gerceklerde ufak -tefek değişiklikler yaparak " aynı konuda ki takintisini sürdürüyorOnun ailesi hep bir aradaydı, hatta bir de dedesi vardı. Ne oldu acaba akıbeti? Sürekli ağlıyordu. Atanmıştır inşallah, Bursa da kurtulmuştur kendisi de.
Öyleyse dilerim bir an evvel İstanbul’a gider. Zaten Bakırköy’e de bi uğraması lazım.Yok canım onun da anne -babasi ayrı ...kiz kardeşi ve dedesi var.Basbayagi o ...bu arkadaş 2 ay önce üye olmuş,Haziran'da "bir sirkette 2 yıldır çalışıyorum" derken birkaç konu sonra devlet memuru olmuş.Yani arkadaşımız "gerceklerde ufak -tefek değişiklikler yaparak " aynı konuda ki takintisini sürdürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?