Taşınmalımıyım siz olsanız napardınız

Sorun kv değilse eğer evliliginiz olduğu anlamına geliyor. Evliliginizi gözden geçirin belli ki bir sorun var onu bulun ve çözün. Kendinizin de bir aile kurdunuzun farkına varın
Kv değil sorun eşimide çok seviyorum kızkardeşim tek yaşıor başka bir şehirde yalnız onu düşünüyorum

Offf, beterin beteri var ya halimize sükredin, siz eski işinizi yerinizi özlemekten bahsediyorsunuz, dünya kadar insan var eşini çalıştığı yere götüremeyen colugunun çocuğunun aylarca yüzünü göremeyen , misal vereyim , en yakın arkadaşlarmdan birisi eşi asker 2 yasında bir de oğlu var, eşi doğunun en ücra köşesinde görev yapıyor, evini eşini götüremiyor ayda sadece 1 kez gelebiliyor çocuğunun sesine hasret neler neler..

Halinize şükretmeyi öğrenin hayat her zaman istediğimiz gibi gitmez kalın olduğunuz yerde! Hatay basta yapmıssınız bence hiç evlenmemeliydiniz!!

Bizce sorun yokta esinizle konusun bence bi :)

Beraber gitseniz iyi olurdu. Kocan yanlız kalacaksa olmaz.

Kardeşim tek kalıyor demişsin iyi de, bu sefer dr kocanı tek bırakacaksın. Adam sizinle beraber olmak için evlendi.

Ha zorakilik olsaydı atama vs hak verirdim sana.

Aslında ailemin olduğu yerde bu kdr rahat olmam maddi manevi ztn ailemden görüştüğüm tek kişi kızkardeşim onun için gitmek istiyorum tek kalmasın dıe ailem biraz başı boş
Yaptığınızın adı nankörlük.
Gidin de görün bakalım dünya kaç bucak.
Kayın valideniz daha ne yapsın ?
Allahım ya sabır .

İçimden bir ses İstanbul'dan Bursa'ya gelin gittiginizi söylüyor
Bana da bir yerlerden tanıdık gibi gelmişti konu. Büyük ihtimalle bu üye, o üye.

Konu sahibi, siz kardeşinizin annesi değilsiniz.

25 yaşında işi gücü olup yalnız yaşayan koskoca insanın "üstünde elinizin olmasına" ihtiyacı yoktur.

Ben 25imde elime bir valiz eşya alıp tek başıma 1500km uzakta sıfırdan eşya düzüp ev kurdum, siz bir de 3 saat mesafeymişsiniz. Bir de şey olursa atlar gidersiniz.

Durumdan vazife çıkarıp kendinize gitme bahanesi arıyorsunuz.

Bana buradan gayet nankör göründünüz. Sizin gibi insanlardan hoşlanmıyorum çünkü kendi anneniz, babanız, kardeşiniz vs için eşinizin hayat kalitesini düşürüyorsunuz. Eminim sık sık konusu da geçiyordur "ah kardeşim vah kardeşim" minvalinde.

Kardeş o kadar kıymetliyse evlenmeseydiniz??

İnsanlar sizi gelin değil evlat yerine koymuş ama gene yaranamamışlar. Çocuğunuz olunca kardeşiniz işten çıkar mı "ablam benim için geldi, çocuğuna bakayım" diye?

Üzüldüm o eş ve kayınvalideye.

İçimden bir ses İstanbul'dan Bursa'ya gelin gittiginizi söylüyor
Onun ailesi hep bir aradaydı, hatta bir de dedesi vardı. Ne oldu acaba akıbeti? Sürekli ağlıyordu. Atanmıştır inşallah, Bursa da kurtulmuştur kendisi de.

eee o zaman?
evlenince birçok şey değişiyor çevre, yaşadığın aile vs
kardeşiniz kocaman insanmış bulsun bir yolunu uzaklaşsın oralardan
mesleği nedir?
bu arada bu düşüncelerinizden eşinizin haberi var mı?

Onun ailesi hep bir aradaydı, hatta bir de dedesi vardı. Ne oldu acaba akıbeti? Sürekli ağlıyordu. Atanmıştır inşallah, Bursa da kurtulmuştur kendisi de.
Yok canım onun da anne -babasi ayrı ...kiz kardeşi ve dedesi var.Basbayagi o ...bu arkadaş 2 ay önce üye olmuş,Haziran'da "bir sirkette 2 yıldır çalışıyorum" derken birkaç konu sonra devlet memuru olmuş.Yani arkadaşımız "gerceklerde ufak -tefek değişiklikler yaparak " aynı konuda ki takintisini sürdürüyor

Öyleyse dilerim bir an evvel İstanbul’a gider. Zaten Bakırköy’e de bi uğraması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…