- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
Gecen seneler de de boyle bir konu acmistim,konu aslinda beni krarsizligim sebebiyle rafa kaldirildi..Simdi tekrar aciyorum istanbul güngoren de coook eski bir binada oturuyorum 50 60 yillik falandir.bir tane de oglum var 3 yasinda.cok sevdigim İstanbul ailem beylikduzunde yasiyor devamli gorusup gidip geliyoruz..esimin kendi isi degil zorlu calisma saatleri var gec saatlere kadar hatta bu virus sebebiyle bile hala calsiiyor.Tasinmak istiyor baska bir sehire Bursaya yani bursanin inegol ilcesine..bu evimizi satip cok daha genis oglumun rahat edecegi bir eve cikariz daha bahceli biraz daha dogaya yakin sessiz sakin..Buraya kadar tamam aslinda ama esimin ailesi de gelmek istiyor zaten orda da kuzenleri dayilari falan oturuyor.iste bu nokta da cok kararsizim suan kimseler yok burada sadece benim ailem acaba yapablir miyim esimde bizene onlardan diyor herkesin kendi hayati vesair vesairrrr bir senedir bunun kavgasini veriyoruz yani..bir yandan oglumun huzuru onemli okula baslayacak edecek neden rahat etmesin diyorum bi yandan kararsizlik esim baska sehir istemiyor orayi seviyorum orasi olsun diyor benjmde zaten istanbulda yesillikler icinde bi yere cikacak param yok olsa da oralar sehir merkezine cok uzak ise gidip gelmesi sikinti is kursa diyelim malumunuz istanbul dolup tasti artik heryerde hersey var birde son olan depremden sonra deprem var bu da korkutuyor beni uykularimi kaciriyor artik zaten ev eski oldugu icin sanki her an ykilacak belki bursa da da olur deprem ama en azindna kacacak yer bulursunuz en kotu...sizler ne yapardiniz