Taşinsak mı

Eşinin ailesine karşı tutumu önemli ana kuzusu bişey değilse eğer sorun olmaz
Sen aileden uzakta yapabilcekmisin
Ana kuzusu degil ama erkek iste yine de:KK14: beni en dusunduren konu bu aslinda kendi ailemden uzakta kalma fikri

Esin İnegöl'de iş mi kurmak istiyordu ..yanlış mı hatırlıyorum ? Kurmayı düşündüğü iş orada tutabilecek bir alanda mi ? Ailesi bu güne kadar İzmir'den İnegöl e tasinmazlarken neden siz taşınınca tasinacaklar anlayamadım. Ben dubleks -alt üst seklind e bir düzen kurmak istmelerinden cekinirdim açıkçası

Esin İnegöl'de iş mi kurmak istiyordu ..yanlış mı hatırlıyorum ? Kurmayı düşündüğü iş orada tutabilecek bir alanda mi ? Ailesi bu güne kadar İzmir'den İnegöl e tasinmazlarken neden siz taşınınca tasinacaklar anlayamadım. Ben dubleks -alt üst seklind e bir düzen kurmak istmelerinden cekinirdim açıkçası
tutacagini dusunuyor yapabilirim diyor tabi kismet yani simdi ne desek olmaz bu konuda..yok oyle birsey dusunemezler istemedigimi biliyorlar,zaten simdide tasinamazlar anca uc yil sonra falan zaruri olarak izmire gittiler ogullarinin okulu icin izmiri sevemediler hep bi tasinma seyleri vardi oyle istiyorlar bir arsa alip ev yapmak icine kendileri oturacaklar.

Aslinda bende boyle dusunuyorum ne kadar yok bizene falan desekte yakinimiz da olacaklar,oyle cok karisan eden insanlar degiller bunca zaman bir zarar teskil etmediler aksine oglum rahat etsin kafasindalar ama tabi bilemiyorum yakin olunca nasil olur

Ben oldukça realist bakmaya çalışıyorum. Esimin ailesi gidip gelecektir. Karışma huyları var mı bilmiyorum. Şimdiye kadar öyle fazla işimize karıştiklari olmadi 🤷‍♀️ Hani karışmak isteyen uzakta olsa da karışır. Muhakkak canımı sıkacaklari da olacaktır, kendi ailemde bazen öyle 😂 Ama dediğim gibi ailelerin yakında olmasının her zaman avantajları da vardir. Tabi ki şimdiden ilişkiniz kötü ise aynı yere gitmeyin derim. Onların da gelmesi kimim fikriydi baştan?

İnegol pek sevdigim bir yer degildir,ama Gungoren olacagina evet İnegol olsun derim. Hic degilse evler ucuz,genelde genis ve bahceli. Villada oturur keyfinize bakarsiniz bari. Cocugunuz icin evet guzel bir imkan. Es aileniz de biraz cocugunuzla ilgilenmis olur,siz de calisirsiniz sanayi gelismis İnegolde

Bence taşınmalısınız eşiniz ve siz dengeyi tutturabilirse aile ile sorun yaşanmaz denge önemli tabi . Onun dışında küçük yerde yaşamak inanın çok güzel hele bu zorlu süreçlerde ben bunu daha çok anladım açıkçası

İnegol pek sevdigim bir yer degildir,ama Gungoren olacagina evet İnegol olsun derim. Hic degilse evler ucuz,genelde genis ve bahceli. Villada oturur keyfinize bakarsiniz bari. Cocugunuz icin evet guzel bir imkan. Es aileniz de biraz cocugunuzla ilgilenmis olur,siz de calisirsiniz sanayi gelismis İnegolde
Esim ailesi benim ailemden daha fazla ilgilenir oglumla benim ailem hep abime yonelik planalr yapiyor malesef

Ben oldukça realist bakmaya çalışıyorum. Esimin ailesi gidip gelecektir. Karışma huyları var mı bilmiyorum. Şimdiye kadar öyle fazla işimize karıştiklari olmadi 🤷‍♀️ Hani karışmak isteyen uzakta olsa da karışır. Muhakkak canımı sıkacaklari da olacaktır, kendi ailemde bazen öyle 😂 Ama dediğim gibi ailelerin yakında olmasının her zaman avantajları da vardir. Tabi ki şimdiden ilişkiniz kötü ise aynı yere gitmeyin derim. Onların da gelmesi kimim fikriydi baştan?
Kayinvalidemin fikriydi..benim ailemde benim canim cok sikiyor abime yonelik planlari hep erkek evlat sahip cikar bize kafasindalar..kayinalidem ogluma karsi daha iyi yaklasimda bakmak olsun sevmek olsun daha cok sahipleniyor bizim aramiz aman aman balli lokma degil tabi..

Gecen seneler de de boyle bir konu acmistim,konu aslinda beni krarsizligim sebebiyle rafa kaldirildi..Simdi tekrar aciyorum istanbul güngoren de coook eski bir binada oturuyorum 50 60 yillik falandir.bir tane de oglum var 3 yasinda.cok sevdigim İstanbul ailem beylikduzunde yasiyor devamli gorusup gidip geliyoruz..esimin kendi isi degil zorlu calisma saatleri var gec saatlere kadar hatta bu virus sebebiyle bile hala calsiiyor.Tasinmak istiyor baska bir sehire Bursaya yani bursanin inegol ilcesine..bu evimizi satip cok daha genis oglumun rahat edecegi bir eve cikariz daha bahceli biraz daha dogaya yakin sessiz sakin..Buraya kadar tamam aslinda ama esimin ailesi de gelmek istiyor zaten orda da kuzenleri dayilari falan oturuyor.iste bu nokta da cok kararsizim suan kimseler yok burada sadece benim ailem acaba yapablir miyim esimde bizene onlardan diyor herkesin kendi hayati vesair vesairrrr bir senedir bunun kavgasini veriyoruz yani..bir yandan oglumun huzuru onemli okula baslayacak edecek neden rahat etmesin diyorum bi yandan kararsizlik esim baska sehir istemiyor orayi seviyorum orasi olsun diyor benjmde zaten istanbulda yesillikler icinde bi yere cikacak param yok olsa da oralar sehir merkezine cok uzak ise gidip gelmesi sikinti is kursa diyelim malumunuz istanbul dolup tasti artik heryerde hersey var birde son olan depremden sonra deprem var bu da korkutuyor beni uykularimi kaciriyor artik zaten ev eski oldugu icin sanki her an ykilacak belki bursa da da olur deprem ama en azindna kacacak yer bulursunuz en kotu...sizler ne yapardiniz
Burda bizene onlardan der oraya gidincede çıkamazsınız onların yanından
bu işler böyledir
İstanbulda başka bi eve taşının

Esim ailesi benim ailemden daha fazla ilgilenir oglumla benim ailem hep abime yonelik planalr yapiyor malesef
Ne guzel iste size de degisiklik olur cocugunuza da. İstanbul gibi bir metropoden sonra kucuk yerde kafa dinlersiniz ailecek

esim israrla inegol diyor baska da birsey demiyor :işsiz:
Kvalideniz de aynı anda tasinacaksa plan bozulsun istemiyordur eşiniz :) hep birlikte İnegöl hayali kuruyolardir şimdi başka ilçe olursa sık gorusemezsiniz ondn. Sizi bu kadar sikbogaz etmesi çocuğu öne sürmesi aslında oradaki geniş aile hayalinden kaynaklanıyor. Kaç yıldır hayalleri var diyorsunuz şimdi çocuk da olunca imkan bahane hazır . Öyle mesafe koyayım az görüşürüm de zor çok sınırını bilen mesafeli biri olmalısınız çünkü yıllar sonra birleşmenin veridigi hasretle cilkini cikartabilirler. Bursayi tam bilmuyorum ama gittiğiniz yer burdaki düzeninizi bozmaya değsin bence. Güzel bı ilçesine yerleşebilir siniz illa aynı ilçede olacak değilsiniz ya . Çocuğunuz için gidiyosunuz madem ona uygun denize yeşilliği yakın biraz daha hareketli ilçesi hiç de fena olmaz . Ailenizle de yine daha sık görüşmeye calisirsinuz

tutacagini dusunuyor yapabilirim diyor tabi kismet yani simdi ne desek olmaz bu konuda..yok oyle birsey dusunemezler istemedigimi biliyorlar,zaten simdide tasinamazlar anca uc yil sonra falan zaruri olarak izmire gittiler ogullarinin okulu icin izmiri sevemediler hep bi tasinma seyleri vardi oyle istiyorlar bir arsa alip ev yapmak icine kendileri oturacaklar.
Ay bu arsa alıp ev yapma hayalinin altından hep aile binası hayali cikiyo . Diğer çocuk da evlenir hep birlikte 3 katlı yapariz diyorlar mi çok dikkat edin . Bu kayın aileleri hep mi aynı ya

Ay bu arsa alıp ev yapma hayalinin altından hep aile binası hayali cikiyo . Diğer çocuk da evlenir hep birlikte 3 katlı yapariz diyorlar mi çok dikkat edin . Bu kayın aileleri hep mi aynı ya
Ay yok bu kadarini kabul edemem 😂

Kvalideniz de aynı anda tasinacaksa plan bozulsun istemiyordur eşiniz :) hep birlikte İnegöl hayali kuruyolardir şimdi başka ilçe olursa sık gorusemezsiniz ondn. Sizi bu kadar sikbogaz etmesi çocuğu öne sürmesi aslında oradaki geniş aile hayalinden kaynaklanıyor. Kaç yıldır hayalleri var diyorsunuz şimdi çocuk da olunca imkan bahane hazır . Öyle mesafe koyayım az görüşürüm de zor çok sınırını bilen mesafeli biri olmalısınız çünkü yıllar sonra birleşmenin veridigi hasretle cilkini cikartabilirler. Bursayi tam bilmuyorum ama gittiğiniz yer burdaki düzeninizi bozmaya değsin bence. Güzel bı ilçesine yerleşebilir siniz illa aynı ilçede olacak değilsiniz ya . Çocuğunuz için gidiyosunuz madem ona uygun denize yeşilliği yakın biraz daha hareketli ilçesi hiç de fena olmaz . Ailenizle de yine daha sık görüşmeye calisirsinuz
Aslinda benim gitmemi istemememin altinda yatan sebepler bunlar evet belki gorusmem devamli ama bu sefer gelmiyor etmiyor diye bir suru muhabbet donecek kaldi ki esimin dayisi falan da orada oturuyor,of bilemiyorum iste iyi taraftan bakarsakta cok genis bir evim esimin kendi isi olabilir hangisi agir basiyor bunu tartamiyorum

4 sene Bursa’da yaşadım 2 ay İnegöl’de kaldım. Benim yaşamak için tercih edeceğim bir yer olmazdı. İstanbul’dan gitmek istiyorsanız Bursa’nın merkez ilçelerine bakmanızı öneririm. İnegöl çok küçük ve olanakları kısıtlı bir ilçe. Gerçi Güngören’den iyi mi diye sorarsanız iyidir

Aslinda benim gitmemi istemememin altinda yatan sebepler bunlar evet belki gorusmem devamli ama bu sefer gelmiyor etmiyor diye bir suru muhabbet donecek kaldi ki esimin dayisi falan da orada oturuyor,of bilemiyorum iste iyi taraftan bakarsakta cok genis bir evim esimin kendi isi olabilir hangisi agir basiyor bunu tartamiyorum
Karar vermesi zor bir durum gerçekten . Benim kvalidemin de abi kardeş anne baba olmak üzere bir arsa alıp ev yapma hayali var :) bennde çok isterim çocuğum büyük bahçeli bir evde koşa oynaya buyusun ama onlarla beraber olursa Allah koruusn diyorum ne kadar iyi olurlarsa olsunlar benim kvalidem de belki kötü bı insan dgeoldir ama sürekli çocuğu görme gelinin gitmesi beklentileri her şeye yakiniz diye burun sokmaları karsr vermeleri mahvediyor insanı yakınken bile

Back
X