Taşinsak mı

Istanbulda yasanmaz ama inegolde fazla sakin.yani huzur falan arayacaksaniz bursanin baska bi ilcesi olabilir.amaaaaa yerinizde olsam asla es ailesine yakin gitmem.bende tasinirken esim aynen soyle soylerdi:ya ne zararlari olacak sana,sen calisirsin onlarda kizimiza bakar,bak gorursun sana hep kolaylik saglayacaklar.3 yildir burdayim bir kez bile yardim istedigimde gelmediler ve gereksiz ani habersiz geldiler.ben mesafe koydum cok sukur.ilk yil nerdeyse bosaniyoduk esimle onlar yuzunden.yani aman aman sakin yakin gitmeyin
Ben yeni evlendigim zamanlar arka sokagimda oturuyorlardi ayni bu sekilde devamli gel git muhabbetleri donuyordu birgun lafimi soyledim zaten suan da da aramiz cok cok mukemmel degil ayda bir kez ararim konusurum biraz mesafeli bir insanim genel olarakta ama orada nasil olur bilemiyorum hic..

İnegöl Bursa'nın en bilindik ilcesi değil mi ? Cok da küçük değildir. Eğer ailesiyle sınırları koruyabilecekseniz taşının aynı apartman aynı mahalle değil de aynı ilce olsun sadece
Ayni yerde olmaz buyuk ihtimal cunku ben daha site tarzi istiyorum onlarsa bahceli mustakil istiyor ama tabi yine de ayni ilce sonucta..

:sopa:
Ayni yerde olmaz buyuk ihtimal cunku ben daha site tarzi istiyorum onlarsa bahceli mustakil istiyor ama tabi yine de ayni ilce sonucta..
Ben olsam gitmezdim sizin taraf uzakmis zaten ama giderseniz eşinizin tarafı yakın olacak uzaktaki gibi olmayacak iliskiniz bu kesin çocuk ayagina ailesiyle yaşama hayali var gibi geldi,şehirde yaşamış insan zor alışır köy hayatı gibi bir yere.

Back
X