Acaba bende mi yanlış bağlıyorum. Ama anlattığın gibi ön ve arka tarafı kıvıtçrıyorum cildi tahriş olmasın diye. Prima müşteri hizmetleri de bi numara büyüğünü deneyin dedi. Ama bebeğin doğduğundan beri taşırıyorBenim de ilk oğlum da taşma sorunum vardı. Doktor bebeğin altını değiştir bir bakayım dedi. Meğer yanşış bağlıyormuşum. Adam elimden aldı çocuğu bezi bağladı. Göreceksin t aşmayacak dedi. Arka ve öndeki pamuksuz kısım varya onları içe kıvırıp bezi bağladı. Bir de hani ortada bwzin markası veya sevimli bir hayvan resmi i olur ya oraya kadar cıet bantları getirdi. Şimdi ikinci bebeye aynı şekil bağlıyorum. Sleepy ucuz diye onu alıyorum memnunum
Yenidoğanlarda kaka çok cıvık oluyor taşma sorunu sık oluyor malesef. Bariyerlerini de tam olarak apış arasına denk getiriyorsan bence senin bağlamanda bir sorun yok canımAcaba bende mi yanlış bağlıyorum. Ama anlattığın gibi ön ve arka tarafı kıvıtçrıyorum cildi tahriş olmasın diye. Prima müşteri hizmetleri de bi numara büyüğünü deneyin dedi. Ama bebeğin doğduğundan beri taşırıyor
Evet çok cıvık malesef. Ay ne bileyim ya. 2 numarada taşırdı prima bu arada . Çıldırcam benYenidoğanlarda kaka çok cıvık oluyor taşma sorunu sık oluyor malesef. Bariyerlerini de tam olarak apış arasına denk getiriyorsan bence senin bağlamanda bir sorun yok canım
Bu kadar çok slepy kullanan olduğunu bilmiyordum cidden :) bende memnun kaldım iki gündür iyi gidiyoruzsleepy kullanıyorum doğduğundan beri bebeğim 2.5 aylık bir kere taşırdı. molfiks bana çok basit ve küçük geldi sleepyden sonra. ben memnunum.
Canım ya bugün bi paket aldım alışverişteyken yeni doğan ama sanırım yanlış aldım 0-3 kg yazıyorBu kadar çok slepy kullanan olduğunu bilmiyordum cidden :) bende memnun kaldım iki gündür iyi gidiyoruz
Galiba pramatüre aldın CANım. Bebeğine bağlı tamamen. 3 kilo olursa tam gelir . 3 kilodan fazla doğarsa olmaz bez. Ben 2-5 kg aldım başlara büyük gibiydi biraz sonra tam oldu şimdi küçük geliyorCanım ya bugün bi paket aldım alışverişteyken yeni doğan ama sanırım yanlış aldım 0-3 kg yazıyor
Şimdi fark ettim 2-5 kg olanı da varmış naptim acaba prematureler için olanımi aldim kullanamaz miyim ki
Aklım basımda değil kiGaliba pramatüre aldın CANım. Bebeğine bağlı tamamen. 3 kilo olursa tam gelir . 3 kilodan fazla doğarsa olmaz bez. Ben 2-5 kg aldım başlara büyük gibiydi biraz sonra tam oldu şimdi küçük geliyor
İdare eder sanki ya bak bende ki 1 numaralar ama 1 no olunca yenidoğan oluyo 0 olunca pramatüre oluyor . Pakette. Ne yazıyor kiAklım basımda değil ki
Napsam alsammi bi paket tekrar 2-5 kg yoksa yeni dogdungunda idare eder mi biraz
Bendeki bezlerde avuç içi kadarAvuç icim kadar minicik :)))
Özenle bağlıyor gerçekten çok dikkat ediyorum ama sonuç aynı. Sırt üstü yapıyor genelde evetAlla alla 6 aydır prima kullanıyoruz toplasan 10 kez sıkıntı yaşadık o da ya kucakta oturtur pozisyondayken ya da sırtüstü dururken çok yapıyorsa taşar ve iyi baglamaniz lazim
Newborn yazıyor paketteİdare eder sanki ya bak bende ki 1 numaralar ama 1 no olunca yenidoğan oluyo 0 olunca pramatüre oluyor . Pakette. Ne yazıyor ki
Kuzum çektiğin resimde bezin üstünde 1 yazıyor normalde 0 yazarNewborn yazıyor pakette
Yanlış aldım 1 yazani almam lazimdi benim hatam.
Ama gönderdigin resme bakınca idare eder ya onlarda miniklermis. Olmazsa bir pakette 2-5 alırım bunu olana kadar kullanırım.
Epeyide var 70 adet
Özenle bağlıyor gerçekten çok dikkat ediyorum ama sonuç aynı. Sırt üstü yapıyor genelde evet
Doğru almışsınKuzum çektiğin resimde bezin üstünde 1 yazıyor normalde 0 yazar
Bende birşey anlamadım canım ama neyse :))
Doğru almışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?