Dilberaycım çok üzüldüm canım yaa evet insanın memleketi gibisi yok. allah özlediklerine biran önce kavuşturur inş.
eeee Kızlar benim bir ara yazdığım bilmecelere kimse cevap bulamadımı. Bu arada cönemek_ dönmek anlamına geliyor. Men bu gun koyge cönüyükmen (Ben bu gün köye dönücem.)
Aydı kızlar özünüzge aruv karanız. bak cılama dilberay sagınaman dep. Allah korusun üzülüp nüzül
bolursun.
Haydi kızlar kendinize iyi bakın. Bak ağlama dilberay özlüyorum diye. Allah korusun üzülüp hasta olursun.
canim arkadas listene girdim ahancikta arkadasinim hic istemez olurmuyum lutfen benimle ilk yazisan sensin biliyorsun optum gorusuruz:lepi:
musrancım aruvman sende aruvsundur inş. Men arkadaştın anlamın kadam dep bilemen. sende bır soraştır bakam undaymı eken. mende soraştırayım. aydı kayırlı keşeler.
musran gı bacım ne diyoki karmen bi babyın anayın hayrına tercüme et
musrancım aruvman sende aruvsundur inş. Men arkadaştın anlamın kadam dep bilemen. sende bır soraştır bakam undaymı eken. mende soraştırayım. aydı kayırlı keşeler.
merhabalar
havalar soğudu üşüyorum , giydim çorapları eşofmanları oturuyorum. Umarım sizler de iyisinizdir.
Sevgiler
buralarda soğudu kızlar üşüdüm bugün uzun kolluluarı giydim,dilberay çabuuukkk gel bacım emi?Musran teşekkür birtanem....
buralarda soğudu kızlar üşüdüm bugün uzun kolluluarı giydim,dilberay çabuuukkk gel bacım emi?Musran teşekkür birtanem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?