Cer astında maylı kayıs
Yer altında yağlı kayış (yılan) ıııııy bende çok korkarım yılandan ebrucum.
Korantam ala koyde oturadılar musrancım er sene kettimmı bir depterim bar oga yazaman malum bılesin koy yerinde bek bırşıyler unutulmağan üşün kartiylerden soraman. Köbüsüde unutulup ketedi. Ama bu tapmacalardı bır amcamız bar bır forum sitesine atgan ondan karap yazdım.
Ailem hala köyde oturuyorlar musrancım her sene gittiğimde bir defterim var oraya yazıyorum malum biliyorsun ki köy yerinde pek bir şeyler unutulmadığı için teyzelere soruyorum. Çoğu unutulup gidiyor
Ama bu bilmeceleri bir amcamız var bir forum sitesine atmış oradan yazdım.
Cevapları bekliyorum. Savlıkman kalnız kızlar.
slm bayanlar bende geldim ne zamandır bakmıyordum topige nasılsınız bakalım evliyim 2 cocuk annesiyim bi kızım var cokkkkk yaramaz bi oglum var cok uslu 10 yaşında
Babaannem kırım tatarı fakat ben hiç bir gelenek göreneğini bilmem.Laf aramızda Kırım tatrları da pek güzel oluyor.Selamlar herkese...
selam kızlaar nasılsınız keyifler iyidir inşallah..
laleye tekrar hoşgeldin diyorum
sebeyza sen aramızdasın zaten hala bunun farkında değilmisin canım..ben senin mesaajlarına hep cevap yazıyorum....
dilberay bundan sonra dikkat edeceğim canım kusura bakma
musrancim sakin ha alinma benim cok hosuma gidiyor konusmalariniz hani sende turkcesinide yazarsan cok daha iyi olur diye dusundum o acidan ve anlamayan arkadaslar acisindan soyledim biraz yorulacaksiniz ayni kelimeleri bidaha yaz falan ama artik kolay gelsin size opuyoruma.s.
rahmetli kayınvalidemde tatardı ama tatarca bilmezdi.yalnız acayip çiğbörek,kaşık börek ve tabak börek yapardı.bir de gözleri çekik ve küçüktü.3.5 yıl önce rahmetli oldu.
hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?