Ya elbet konuşacak toplum içinde yaşıyoruz ama çevresinden biriyle konuşur o da gerekirse yani..isteyebilir tabii
ama eşin her dediğine uymuyor
bugün uyuyor yarın uymuyor
zira o da bir birey kendi düşünebiliyor
sonuçta eşlerimiz bizim kalıplarımızla yaşamak zorunda değil
adam gidip elin kadınına güneş kremi sürmemiş mesela
o kişi ile havadan sudan konuşmuş
benim sınırım dediğimiz anda karşımızdakinin kişiliğini ezmiş oluyoruz
6 yaşındaki oğlum bile diyor ki neden oradan düşeceğime sen karar veriyorsun ben belki düşmeden geçeceğim diyor
yani çocuk bile kısıtlanmak istemiyor ama biz 30 yaşındaki adama sen kadınlarla konuşma seviyeni ayarlayamazsın o nedenle benim izin verdiğim dışında konuşma görüşme diyoruz
işte o da olmuyor olur vs diyorlar ama hayatın akışında ister istemez konuşuyorlar bu da kavgaya dönüyor
oncelikle karşınızdakine de kendinize de guvenin. Iliskide 'izin vermek' gibi emredici tutumlardan kacinin. Ben esimin nerede ne yapacagini bildigine guvenirim, onu her yönden tatmin ettigime inanir kendime guvenirim, dolayisiyla böyle mevzulara asla girmeyiz. Ki siz daha sevgilisiniz. 3 yasinda cocuk mu ki sizden izin alsin? Siz onun ebeveyni degilsiniz ki izin veresiniz. Ha bu kadar bunaltmak zaten birseye yaramaz adam yapacagi varsa size oteldeyim derken de baskasiyla beraber olabilir, bu konuya hic girmiyorum bile. Insanlar birbirlerini mutlu etmek icin birbirlerinin hayatinda olmalidirlar, yilda bir tatil bile gönlümce yapamayacaksam, sürekli her hareketim kontrol edilip sorgulanacaksa boşarim herifi valla. Kimse kimsenin ozgurlugunu elinden almamali.Fazla abartmış olabilirim. Diyorum ya benim gözüm dönüyor. Ne teklif ediyorsun o halde?
Canım inanılmaz sıkkın. Erkek arkadaşım geçen yıl bir turla yaz tatiline çıkmıştı. Tur tamamen gençlerden oluşuyordu ama sorun etmedim, kıskanç birisiyim. Ve benim tanımadığım bir kadınla iş ve mecburiyet dışında muhatap olmasını istemiyorum. Beni o konuda bu güne kadar üzmedi. Ancak geçen yıl kızların fazla laubali olması sebebiyle tur konusu bizim için kapanmıştı, kavgalarımız olmuştu bu yüzden.
Bu yıl tatil planını çok geç yaptı işlerinin yoğunluğundan dolayı ve istediği yerlerin kontenjanı dolmuştu. İstediği yerlere giden birkaç yıl tur vardı. Ben de kendisine güvendiğim için istersen turla git dedim. Ancak gitmeden geçen yıl ki gibi birşey yaşamak istemediğimi asla nişanlı sözlü evli kim olursa olsun merhaba dışında gereğinden fazla muhabbet etmemesini söyledim üstüne basarak. Dün bir sorun yoktu bugün bana şaka gibi şöyle bir mesaj attı " Akşam bir kulübe birini dinlemeye gideceklermiş ben de gideyim mi?" diye sordu. O an bütün saçlarım tepeme dikildi şaka mı yapıyorsun diyerek çıkıştım. Dalga geçer gibi bana bu soruyla geldi. Ben de kiminle gideceksin diye sordum. Bana 2 erkek ve 1 kızla teknede çekilmiş bir fotoğraf attı. Kızla bir erkek çift. Ben de o kızla muhatap mısın? Konuşuyor musunuz dedim. Evet sohbet ediyoruz dedi. O an iyice delirdim ağzıma geleni saydım. Daha ikinci günden beni pişman ettin istemediğim ne varsa önüme getiriyorsun diye. Kavga büyüdü, en son bana "of çekmeyeceğim şu tatilim bitsin konuşuruz" dedi. Bende tatil bitişinde konuşacak birini bulursan konuşursun!! dedim. Sonrasında o da geri dönüşü olmayacak bu yaptıklarını unutma çünkü ben unutmayacağım gibi şeyler söyledi. Ben de olmasın zaten senin gibi biriyle uğraşamayacağım ne halin varsa gör yazdım. Bazılarınız abartı bulabilir ama elimde değil inanın bazen kendim bile saçma bulduğum şeylerden ısrarla kıskanmaya devam ediyorum. Burada olay kıskanmaktan çıktı gerçi benim sınırlarım var onları aşmaması gerekti. Sizce şimdi ne yapayım ben mi çok abarttım. Kırıcı olmayan her türlü eleştiriye açığım, fikir olması açısından birkaç fotoğraf ekleyeceğim konuşmalarımıza dair
Siz onceden tavrinizi belirtmissiniz bencede siniri asmis ama en azindan dalgaya alip bu soruyu sormadigini dusunuyorum gitmiyorsun diyip konuyu kapatabilirdin? Pavyon derken gecenin sonunu ne sekilde ima etmis olabilir tamamen bir aldatmami yoksa sadece muzikli eglence mi?Canım inanılmaz sıkkın. Erkek arkadaşım geçen yıl bir turla yaz tatiline çıkmıştı. Tur tamamen gençlerden oluşuyordu ama sorun etmedim, kıskanç birisiyim. Ve benim tanımadığım bir kadınla iş ve mecburiyet dışında muhatap olmasını istemiyorum. Beni o konuda bu güne kadar üzmedi. Ancak geçen yıl kızların fazla laubali olması sebebiyle tur konusu bizim için kapanmıştı, kavgalarımız olmuştu bu yüzden.
Bu yıl tatil planını çok geç yaptı işlerinin yoğunluğundan dolayı ve istediği yerlerin kontenjanı dolmuştu. İstediği yerlere giden birkaç yıl tur vardı. Ben de kendisine güvendiğim için istersen turla git dedim. Ancak gitmeden geçen yıl ki gibi birşey yaşamak istemediğimi asla nişanlı sözlü evli kim olursa olsun merhaba dışında gereğinden fazla muhabbet etmemesini söyledim üstüne basarak. Dün bir sorun yoktu bugün bana şaka gibi şöyle bir mesaj attı " Akşam bir kulübe birini dinlemeye gideceklermiş ben de gideyim mi?" diye sordu. O an bütün saçlarım tepeme dikildi şaka mı yapıyorsun diyerek çıkıştım. Dalga geçer gibi bana bu soruyla geldi. Ben de kiminle gideceksin diye sordum. Bana 2 erkek ve 1 kızla teknede çekilmiş bir fotoğraf attı. Kızla bir erkek çift. Ben de o kızla muhatap mısın? Konuşuyor musunuz dedim. Evet sohbet ediyoruz dedi. O an iyice delirdim ağzıma geleni saydım. Daha ikinci günden beni pişman ettin istemediğim ne varsa önüme getiriyorsun diye. Kavga büyüdü, en son bana "of çekmeyeceğim şu tatilim bitsin konuşuruz" dedi. Bende tatil bitişinde konuşacak birini bulursan konuşursun!! dedim. Sonrasında o da geri dönüşü olmayacak bu yaptıklarını unutma çünkü ben unutmayacağım gibi şeyler söyledi. Ben de olmasın zaten senin gibi biriyle uğraşamayacağım ne halin varsa gör yazdım. Bazılarınız abartı bulabilir ama elimde değil inanın bazen kendim bile saçma bulduğum şeylerden ısrarla kıskanmaya devam ediyorum. Burada olay kıskanmaktan çıktı gerçi benim sınırlarım var onları aşmaması gerekti. Sizce şimdi ne yapayım ben mi çok abarttım. Kırıcı olmayan her türlü eleştiriye açığım, fikir olması açısından birkaç fotoğraf ekleyeceğim konuşmalarımıza dair
Ya elbet konuşacak toplum içinde yaşıyoruz ama çevresinden biriyle konuşur o da gerekirse yani..
Konu sahibi o kuzı tanımıyomuş anlamadığım kadarıyla
Ne olduğu belli olmayan insanlarla yabancılarla sohbete gerek yok bence
Canım inanılmaz sıkkın. Erkek arkadaşım geçen yıl bir turla yaz tatiline çıkmıştı. Tur tamamen gençlerden oluşuyordu ama sorun etmedim, kıskanç birisiyim. Ve benim tanımadığım bir kadınla iş ve mecburiyet dışında muhatap olmasını istemiyorum. Beni o konuda bu güne kadar üzmedi. Ancak geçen yıl kızların fazla laubali olması sebebiyle tur konusu bizim için kapanmıştı, kavgalarımız olmuştu bu yüzden.
Yoo konuşurum tabi cevapsız mı kalıcamama insanlarla tanışmazsan yabancı olur
yani elif cidden merak ediyorum şimdi sen ben işte kızlardan birkaç kişi oturuyoruz
masaya benim çok yakın bir arkadaşım geldi
sohbet açıldı
sen hiç tek kelime etmeden orada duracak mısın
sana da sordu işte ne iş yapıyorsun dedi ya da biz dedik akademisyen dedik o da aaa benim de arkadaşım x var orada tanıyor musun dedi ben siiz tanımıyorum konuşmam mı diyorsun bu durumda ya da kalkıp gidiyor musun
Aynen öyle benim demek istediğim de bu. Gereğinden fazla muhabbet etme dedim sadece. O oturmuş birlikte plan yapmış son aşama bana soruyorYa elbet konuşacak toplum içinde yaşıyoruz ama çevresinden biriyle konuşur o da gerekirse yani..
Konu sahibi o kuzı tanımıyomuş anlamadığım kadarıyla
Ne olduğu belli olmayan insanlarla yabancılarla sohbete gerek yok bence
Arkadaş farklı ben bu insanları tanımıyorum ve geçen sene sıkıntılı bir tecrübem oldu. Ama dediğiniz gibi tepkim biraz abartı o anın siniriyleKiskancligi anlarim ama sevgilisi yaninda olan birinden kiskanmak hastaliktir.
Bakin benim sizin gibi dusunen bir sevgilim vardi. Bi arkadasim yanima sevgilisiyle gelse kiyameti koparirdi. Geri kalan her huyu melek gibiydi. Ama ben bu huylarindan ötürü nasil kactigimi anlatamam. Hadi tavsan sabir hadi tavsan duzelir diye diye senelerce sabrettim en sonunda tak etti kendinden oyle bir soguttu ki simdi yuzunu goresim yok. Yapmayin. Allah askina yapmayin. Huzur verin, tatile gittiyse huzur bulmaya gitti boyle yaparsaniz kendinizden sogutmaktan baska bir seye yaramaz.
Yoo konuşurum tabi cevapsız mı kalıcam
Ama örnek veriyorum o gelen kişi erkekse ve eşimde bu konuda hassas ise ben daha bir resmi konuşurum tabi aynı davranışı eşimden görmek şartıyla...
Yani diyorumya zaten hep bu benim bakış açım kimine göre yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?