Ben de farkındayım ama sınırlarım çok net ben bile aşamıyorum bazen abartıyorum elimde olmadan. Ama ben böyle biriyken bana gelip gece kulubüne gitmeyi teklif etmesine ne demeli?Bak kusu sıkarsın sıkarsın sonra bir birakirsin kaçar. Yapmayin size konya ovasi olun demiyorum ama o da bir birey köle degilki. Birakin biraz rahat zaten sizi seviyorsa yanlis bisey yapmaz ki
Ben de farkındayım ama sınırlarım çok net ben bile aşamıyorum bazen abartıyorum elimde olmadan. Ama ben böyle biriyken bana gelip gece kulubüne gitmeyi teklif etmesine ne demeli?
bence hiç sormamalı idi
yani o bir yetişkin kiminle ne seviyede konuşacağına ve nereye gidip gitmeyeceğine kendisi karar verebilir
bir kızla sophbet etmiş
turda tanışmış yanında da sevgilisi varmış ne konuşabilir ki
yani diyelim çok hoşuna gitti o kızla sevgili oldu
o zaman zaten iyi bir adam değilmiş sevgilisi varken başkasına yan gözle bakmış der şükredersin
benim sınırlarım diye bir şey olmaz senini sınırların senin için geçerlidir yani sen istemezsen club a gitmezsin ya da erkeklerle muhabbet etmezsin ama erkek arkadaşını bu kadar kısıtlaman hatalı
hep anlattım yine anlatayım
nişan akşamı eşimi parmağındaki yüzüğü de kaybedersin deyip çıkarıp Antalya ya 5 yıldızlı otele tatile gönderdim
10 yılı geçti hala sıkıntı yok
Çıldırttı beni öyle bir teklifle gelince. Sonuçta beni iki yıldır tanıyor yani böyle birşeye asla izin vermeyeceğimi bilir. Bir de benim gözüm dönüyor böyle konularda tahammül edemiyorum. Ne istediğimi açıkça söylememe rağmen tam tersi gelince önüme deli oluyorumBen sana hak verdim net bir şekilde söylemişsin ne istediğini bunu yapamıyorsa çeksin gitsin o zaman
Ama belli ki değer veriyo sana konuşmalarınız çok sert niye güzelce konuşamadınız ki
Ben sana hak verdim net bir şekilde söylemişsin ne istediğini bunu yapamıyorsa çeksin gitsin o zaman
Ama belli ki değer veriyo sana konuşmalarınız çok sert niye güzelce konuşamadınız ki
Arkadaşlık başka. Söylediğiniz gibi bir durum söz konusu değil ancak erkek arkadaşım bana o grupla akşam kulübe gideceğini söylüyor ben gitmeden ona ne istediğimi güzellikle izah etmişkenAranızda bu kadar bile saygı kalmamışken devlerin aşkını da yaşasasın bir yere varmaz...
Adam tatile gitmiş, tatile huzur bulmak, dinlenmek, rahatlamak için gidilir. Attığım her adımın hesabını vereceksem gitmem evimde otururum. çok daha huzurlu en azından.
Kendiniz diyorsun işleri yoğundu diye. Adam zaten bunalmıştır. Size 2 kız bir erkekle fotoğraf atsa ok, farklı düşünürsünüz. Ama şimdi ben sizin arkadaşınızım diyelim, buluştuk kahve içicez, eşim arıyor işim iptal oldu geleyim bir kahve de ben içeyim diyor. Sevgiliniz gelip ortalığı mı dağıtsın senin o adamla aynı ortamda ne işin var diye?
Güvensizliğinizin başka bir sebebi varsa ona göre yorum yapalım, yoksa hayatı kendinize de başkalarına da zehir etmeyin. Başta kendinize yazık.
Ama gitmeden anlaştık birbirimize hak verdik bu konuda. Neden gittikten sonra beni yanıltıyor?elifciğim ama sıkıntı burada
sen net söylemişsin de o sınırları ancak kendine çizebilirsin
sen de net söylüyorsun ama karşıdaki buna uymuyor zira başkasının çizdiği mantığımıza uymayan sınırları kabul edemiyoruz
Fazla abartmış olabilirim. Diyorum ya benim gözüm dönüyor. Ne teklif ediyorsun o halde?Oldu olacak adami kilitleyin bir yere kimseyle muhatap olmasin. Bu ne ya? Okurken ben bunaldim. Sizinle ömür gecmez.
Ama gitmeden anlaştık birbirimize hak verdik bu konuda. Neden gittikten sonra beni yanıltıyor?
Yok valla eşim şu anda uyuyo herşeye onu kastediyosanelifciğim ama sıkıntı burada
sen net söylemişsin de o sınırları ancak kendine çizebilirsin
sen de net söylüyorsun ama karşıdaki buna uymuyor zira başkasının çizdiği mantığımıza uymayan sınırları kabul edemiyoruz
Yok valla eşim şu anda uyuyo herşeye onu kastediyosan
Ve bu arkadaş da söylemiş ne istediğini eşler birbirlerinden bişey isteyemezler mi
Yani bu benim görüşüm çoğu kişiye ters olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?