Inanamiyorum herkes ne kadar da normal karsilamis olayi.. 3 yazdir tatilde oyle deli seylere sahit oluyorum ki boyle biseye asla asla izin vermezdim. Kizin sevgilisi var diye aldatmicak diye bi kural yok evli kadinlar kocasi bardayken wcde erkeklerden numara istedigini gordu bu gozler. Flort ettigi kisinin yanina gelip , flortunun arkadasina asilan kizlari gordu bu gozler. O yuzden hic kimseye guvenmem suan cevaplara da asiri sasirdim. Hele ki tatil yerinde heran hersey olabilir. Ben sana hak verdim konu sahibi. Tersten dusunelim sen tatile tek gitsen ki bence sevgilin izin vermez. Boyle bi dirumda kalsan eminim gece kulubu filan izin vermezdi.
Illa almasi sart degil ki ama o ortamlar oyle pis iste bu kadar rahat olmamak da fayda var isin icine alkolde girince gereksiz genislikler rahatliklar olabilir bence. Ne olur ne olmaz.Evli kadından, sevgilisi olan kadından, arkadaşının sevgilisinden numara alacak ya da flört edecek adamlarla ne işiniz var?
Illa almasi sart degil ki ama o ortamlar oyle pis iste bu kadar rahat olmamak da fayda var isin icine alkolde girince gereksiz genislikler rahatliklar olabilir bence. Ne olur ne olmaz.
Şimdi hemen ama kadın erkek eşit mi o konuda diye saçmalamaya da başlar bazıları. Ben bu konularda hassasım ve gitmeden de konuştuk anlaştık, gittikten sonra böyle bir soruyla karşılaşınca ben de biraz fevri davrandım. Tatile gitmesin demiyorum, konuşmasın demiyorum. Sadece mesafesini korusun istiyorum. Öyle şeyler oluyor ki yüz versen astar istiyor bazıları, aklım kalsın istemiyorum. Gitsin denizine girsin iki muhabbet etsin. Ama gece dışarı çıkmayı planlayacak kadar samimiyet kurması benim son raddem oluyor. Eminim burada Large tavır sergileyenler böyle birşeyle karşılaşsa az çok aynı tepkileri verirlerInanamiyorum herkes ne kadar da normal karsilamis olayi.. 3 yazdir tatilde oyle deli seylere sahit oluyorum ki boyle biseye asla asla izin vermezdim. Kizin sevgilisi var diye aldatmicak diye bi kural yok evli kadinlar kocasi bardayken wcde erkeklerden numara istedigini gordu bu gozler. Flort ettigi kisinin yanina gelip , flortunun arkadasina asilan kizlari gordu bu gozler. O yuzden hic kimseye guvenmem suan cevaplara da asiri sasirdim. Hele ki tatil yerinde heran hersey olabilir. Ben sana hak verdim konu sahibi. Tersten dusunelim sen tatile tek gitsen ki bence sevgilin izin vermez. Boyle bi dirumda kalsan eminim gece kulubu filan izin vermezdi.
Konu güvensizlik de değil ki. Benim isteğim bu yönde ve ben anlaşmışım bu konuda karşı tarafla. Tekrar konuşmaya gerek yok gece kulubü vs.İnanın ne olur ne olmaz diye tetikte olacağım adamı hayatımda tutmam. Size de tavsiyem bu yönde. Yoksa adamı tasmayla gezdirseniz, zincire vursanız, kafeste besleseniz de yapacağını yapar.
Geçen sene de turla gitmişti. Tur genelde kızlardan oluşuyordu onlarla baya bir aktivitelere katıldı sonrasında bir kız daha oradayken laçka hareketler sergilemeye başladı erkek arkadaşım tepkisini belirtmesine rağmen. Ben de burada huzursuz oldum. Sonra bizim şehrimize gelip burada buluşma ayarlamaya çalıştı sonra iş yerine gitti geçiyordum uğradım gibisinden. En son sert bir dille ikinci üçüncü kez uyarılınca kesti rahatsız etmeyişu geçen seneki talihsiz olay nedir ?
Konu güvensizlik de değil ki. Benim isteğim bu yönde ve ben anlaşmışım bu konuda karşı tarafla. Tekrar konuşmaya gerek yok gece kulubü vs.
Geçen sene de turla gitmişti. Tur genelde kızlardan oluşuyordu onlarla baya bir aktivitelere katıldı sonrasında bir kız daha oradayken laçka hareketler sergilemeye başladı erkek arkadaşım tepkisini belirtmesine rağmen. Ben de burada huzursuz oldum. Sonra bizim şehrimize gelip burada buluşma ayarlamaya çalıştı sonra iş yerine gitti geçiyordum uğradım gibisinden. En son sert bir dille ikinci üçüncü kez uyarılınca kesti rahatsız etmeyi
Olaya sinirlenince ağzıma geleni söyledim. Abarttım farkındayımwhatsapp mesajlarınıza baktım
izin verdim gibi söylemler çok itici geldi bana. onun dışında bende erkek arkadaşımın kızlarla gece kluplerine gitmesine seyirci kalamazdım.
İnanın deniyorum ama bazen gerçekten elimde olmuyor. En hassas olduğum konulardan birisiydi.bak ne güzel işte.. hayatınız boyunca sevgilinizden yada sizden etkilenecek tipler olacaktır çok doğal.. bu insanlar hayatınızın her evresinde karşınıza çıkabilir önemli olan bu durumun nasıl karşılanacağıdır ki sevgiliniz rahatsız olduğunu belirtmiş.. bence bu talihsiz bir olay değil .. sizin güveninizi pekiştirmiş olması gereken sıradan bir olay.. bence bu şekilde bakın ..
22 yaşındayım. Onun iş programına uyan benim dil okuluma uymuyordu ben de sen git madem öyle dedim
Öylesi daha iyi olacak eminim. Teşekkürlermadem böyle sıkıntılar oluyor bence bundan sonra tek göndermeyin tatile. ikinize de uyacak ortak bi zaman ayarlayın birlikte gidin tatile. telefon başında mesaj beklemekten iyidir yanında olmak. o zaman clup a da gidersiniz arkadaşta edinirsiniz beraber olduğunuz için sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?