Tatil dönüşü kişi aradı?bugün akşam görüşmek istedi.Bende müsait olmadığımı söyledim.Israrla yarın gelirim dedi.Son kez konuşmak ve bitirmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
İşyerinden görüştüğüm çocuk ben tatile memlekete gittiğimde 8 gün arayıp sormamıştı. Kendi de İstanbul’da gezdi. Biliyorsunuzki evde görüşüp bir şeyler yaşıyorduk ve ben onu sevdiğim için beni tatmin etmeyişine dahi katlanıyordum. Ancak memlekette tanıştığım çocuk bana değer verince ona karşı aşırı çekim duydum. Bana olan ilgisi beni çok mutlu ediyordu. Kendime söz verdim ve çalıştığım yerdeki çocuk ile görüşmeyecektim. Ancak dün akşam aradı bana geldin mi diye sordu. Bugün yine aradı müsait misin geleyim konuşalım dedi bende hayır dedim yarın gelecegım dedi bende son kez tamam dedim. Birde size şunu sormak istiyorum Bakırköy’ ruh hastalıklarında yoğun bakımda yatan kişi farklı konularda yatmış olabilir mi illa psikolojık destek mi veriyor orası . Bugün onu da öğrendim çünkü

Evet sadece psikolojik… bence sen de bir görünmelisin canım. Cok samimiyim dalga geçmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…