- 20 Ocak 2010
- 47.225
- 175.483
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Çünkü amacı canı sıkıldıkça insanlarla dalga gecmek için gelip konu acmak bide aysel var neyse ki birşey yapmıs konularına yazamiyirumValla konuyu okumuyorum
Basligi gorunce basim donuyor ya
En son actigi konudada ayni seyi yazdim ama hala duzeltmiyor bende okumamayi tercih ediyorum
“Sonra saçımı okşadı. onu tatmin etmeye başladım. Sonra gitti geldi yine saçımı okşadı. Elbiselerimi bile çıkarmadı. Saçımı okşadı. O rahatladı ben rahatlamadım. Ha bi de çay içtik pasta da yedik. Sizce beni seviyor mu?”Su engelleme tuşu kullansaniza ya. Adam sadece kafasina göre sizinle takiliyor. Ne son kez görüsmesi. Yarin konu basligi "Son kez görüselim dedi. Ben ilk hayir dedim sonra ikna oldum. Bana sacin güzel olmus dedi. Simdi kafam karisti. Beni seviyor mu?" Argghhhh
Bu kişinin üyeliği niçin iptal olunmuyor...milletle t...geçiyor .İşyerinden görüştüğüm çocuk ben tatile memlekete gittiğimde 8 gün arayıp sormamıştı. Kendi de İstanbul’da gezdi. Biliyorsunuzki evde görüşüp bir şeyler yaşıyorduk ve ben onu sevdiğim için beni tatmin etmeyişine dahi katlanıyordum. Ancak memlekette tanıştığım çocuk bana değer verince ona karşı aşırı çekim duydum. Bana olan ilgisi beni çok mutlu ediyordu. Kendime söz verdim ve çalıştığım yerdeki çocuk ile görüşmeyecektim. Ancak dün akşam aradı bana geldin mi diye sordu. Bugün yine aradı müsait misin geleyim konuşalım dedi bende hayır dedim yarın gelecegım dedi bende son kez tamam dedim. Birde size şunu sormak istiyorum Bakırköy’ ruh hastalıklarında yoğun bakımda yatan kişi farklı konularda yatmış olabilir mi illa psikolojık destek mi veriyor orası . Bugün onu da öğrendim çünkü
“Sonra saçımı okşadı. onu tatmin etmeye başladım. Sonra gitti geldi yine saçımı okşadı. Elbiselerimi bile çıkarmadı. Saçımı okşadı. O rahatladı ben rahatlamadım. Ha bi de çay içtik pasta da yedik. Sizce beni seviyor mu?”
Gidip gelmiştin mi
Ha evet aysel biliyorum bilmemmiÇünkü amacı canı sıkıldıkça insanlarla dalga gecmek için gelip konu acmak bide aysel var neyse ki birşey yapmıs konularına yazamiyirumama 2 gune kaldırır yoksa kim yazacak konularına
Ay ben Türkçeci diilim. Başkası ilgilensin
Haydaaa dün bağlaç öğretiyordun hmm tevekkeli değil öğrenemedi zatenAy ben Türkçeci diilim. Başkası ilgilensin
Ay bi eba tv bülteni daha kaldirmaz bünyem, gözünü seviimAy ben Türkçeci diilim. Başkası ilgilensin
Sus sus kaçmaya çalışıyorum burdaAy bi eba tv bülteni daha kaldirmaz bünyem, gözünü seviim
Amam onun ögrenesi yok, carcar cevap.herseye, o ekleç, hayir iste bu gömleç diyeHaydaaa dün bağlaç öğretiyordun hmm tevekkeli değil öğrenemedi zaten
Amam onun ögrenesi yok, carcar cevap.herseye, o ekleç, hayir iste bu gömleç diye
Ben edebiyatçıyım ama beni aşarAy ben Türkçeci diilim. Başkası ilgilensin
Bence herşeyi yazsın baslıkta bizide yormasın bidaha gir oku falanYalnız başlık satır sayısını dörde çıkarmış. Dolar gibi yükseliyor tutamıyoruz
Çok mantıklıBence herşeyi yazsın baslıkta bizide yormasın bidaha hir oku falan
Ya gerçekten anlamıyorum . Ben kötü bi şey mi yapıyorum . İstediğim tek şey mutlu bi ilişki . Bunun o adamla olmayacağını zaten biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?