- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.094
- 548
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ben de bilmiyordum dün birine 150 tlye edat bağlaç falan öğretmeyi teklif etti askdkflg@KudrAlobar ogretmen oldugunu bilmiyordum
Ne zamandır pasta yemiyorKarnını doyurup cinsel olarak tatmin olması lazım, epey oldu görüşmeyeli.
Ne zamandır emcükletmiyor.Ne zamandır pasta yemiyor
Ne enteresan konularınız var(!)İşyerinden görüştüğüm çocuk ben tatile memlekete gittiğimde 8 gün arayıp sormamıştı. Kendi de İstanbul’da gezdi. Biliyorsunuzki evde görüşüp bir şeyler yaşıyorduk ve ben onu sevdiğim için beni tatmin etmeyişine dahi katlanıyordum. Ancak memlekette tanıştığım çocuk bana değer verince ona karşı aşırı çekim duydum. Bana olan ilgisi beni çok mutlu ediyordu. Kendime söz verdim ve çalıştığım yerdeki çocuk ile görüşmeyecektim. Ancak dün akşam aradı bana geldin mi diye sordu. Bugün yine aradı müsait misin geleyim konuşalım dedi bende hayır dedim yarın gelecegım dedi bende son kez tamam dedim. Birde size şunu sormak istiyorum Bakırköy’ ruh hastalıklarında yoğun bakımda yatan kişi farklı konularda yatmış olabilir mi illa psikolojık destek mi veriyor orası . Bugün onu da öğrendim çünkü
AmaniiinNe zamandır emcükletmiyor.
son kez tamam dedim.
AbbbaaaooovvvNe zamandır emcükletmiyor.
peki sorun ne ?Ya gerçekten anlamıyorum . Ben kötü bi şey mi yapıyorum . İstediğim tek şey mutlu bi ilişki . Bunun o adamla olmayacağını zaten biliyorum
O zaman niye gorusup bizi hasta ediyosunYa gerçekten anlamıyorum . Ben kötü bi şey mi yapıyorum . İstediğim tek şey mutlu bi ilişki . Bunun o adamla olmayacağını zaten biliyorum
Ben hala cevap alamadım. İstanbuldakiyle görüşeceksin sonra memlekettekiyle devam mıYa gerçekten anlamıyorum . Ben kötü bi şey mi yapıyorum . İstediğim tek şey mutlu bi ilişki . Bunun o adamla olmayacağını zaten biliyorum
Pasta da mi yemesinler aaaaa sen deBen hala cevap alamadım. İstanbuldakiyle görüşeceksin sonra memlekettekiyle devam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?