Tatil dönüşü kişi aradı?bugün akşam görüşmek istedi.Bende müsait olmadığımı söyledim.Israrla yarın gelirim dedi.Son kez konuşmak ve bitirmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle yargılamak istemiyorum ancak konularınız bana çok garip geldi.Sevgiyi bu kadar normalleştirmeyin lütfen. Cinsel ilişkisi bağımlısı olmak ve sevgi apayrı kavramlar.Ayrılın o adamdan arkanıza bakmadan kaçın

Ya gerçekten anlamıyorum . Ben kötü bi şey mi yapıyorum . İstediğim tek şey mutlu bi ilişki . Bunun o adamla olmayacağını zaten biliyorum

Davranışlarımız hayatımızı ahlaki açıdan iyi veya kötü oldukları için şekillendirmezler. Davranışlarının mantıklı olması, istediklerinle ve birbirleri ile tutarlı olması lazım ki sana bir sonuç getirsin. Senin ne düşünce akışında, ne yaptıklarında ne iletişiminde bu mantık ve tutarlılık yok üzgünüm. Gerçekten bu adamla yaşadıklarından bağımsız bir sorunun var ve yardım alman gerek.

Öbür görüştüğün çocuğu ne yaptın buarada?

Geçmişi okuyamadım. Saplantılı olduğunuz, sizden iğrendiğini her fırsatta belli eden, dokunamayan, opemeyen adamla tatmin olmuşsunuz yine galiba ki bunu siz gelmeden saatler önce yazmıştım çünkü sizi tanıyor dedim adam. İstediği zaman yatağa geleceğinizi biliyor, size niye yazsin, açıklama yapsın ki demistim ki hopp bizim ki yatakta.

Burayı geçiyorum, çünkü siz kendine saygısı olmayan, ezik bir insansınız.

Diğer görüştüğünüz, umut verdiginiz adama ne oldu, ben oraya takıldım.

ilk kes çiçek yolladı
ilk kes tatmin etti.

ikili oynamaya devam zorunlu.
ikisi birden elinde patlayacak👌
tatmin etmemiş ki konunun sonunda açığa çıkıyor arkadaşlar....

bir kes datmin olmuş olmamış bişe nevriye budağımsı bir hal aldı.

Adam size değer veriyor ve sevdiğini iddia ediyor madem bu buluşmalar neden bir kafede, restoranda olmuyor da hep sizin evinizde oluyor? Daha önceki konunuza da yazmıştım, adam iğreniyor resmen size dokunmak istemiyor, ereksiyon bile olamıyor doğru düzgün. Adamın sizinle tam manasıyla seks yapmaya bile niyeti yok çünkü bakire olduğunuz için başıma kalır korkusu yaşıyor bunu anlayamıyor musunuz? Günü geldiğinde ciddi bir ilişkisi olduğunu duyarsanız hiç şaşırmayın.

Kesinlikle yargılamak istemiyorum ancak konularınız bana çok garip geldi.Sevgiyi bu kadar normalleştirmeyin lütfen. Cinsel ilişkisi bağımlısı olmak ve sevgi apayrı kavramlar.
Beni de irite eden şey bu. Cinsel ihtiyaçlarımızı gideriyoruz dese kimsenin gıkı çıkmayacak. Ama ben seviyordum, o beni seviyor mu, memlekette ki çocuğa mı dönsem filan demesi beni rahatsız ediyor.
Kendi köyünden ya da kasabasından ayrılmış, büyük şehirde memurluk yapmaya başlamış. Ne köyüne ait, ne şehre ait. Köyde anlattığı çevresi daha saf, muhafazakar. Başlık sahibi ise kimlik karmaşası yaşıyor.

Adam size değer veriyor ve sevdiğini iddia ediyor madem bu buluşmalar neden bir kafede, restoranda olmuyor da hep sizin evinizde oluyor? Daha önceki konunuza da yazmıştım, adam iğreniyor resmen size dokunmak istemiyor, ereksiyon bile olamıyor doğru düzgün. Adamın sizinle tam manasıyla seks yapmaya bile niyeti yok çünkü bakire olduğunuz için başıma kalır korkusu yaşıyor bunu anlayamıyor musunuz? Günü geldiğinde ciddi bir ilişkisi olduğunu duyarsanız hiç şaşırmayın.
Yemin ediyorum bende sizin gibi düşünüyorum. Ama bakın tekrar size anlatayım şimdi bu adam ile saat altı gibi işten çıkıyoruz eve giderken bazen bana da birlikte gidelim diyor . Sonra yemeğini yiyor evde ve saat sekiz gibl yanıma geliyor oturuyoruz biraz benimle muhabbet ediyor . Yüzüme bakıyor saatlerce ‘ sonra dediğim gibi o tatmin olma durumu oluyor ve bitikten sonra saatlerce diyelim akşam 9 da bitti ve gece 1 e kadar yanımda duruyor . Sarılıyor dokunuyor . Muhabbet ediyor . Ben buna anlam veremiyorum . Aklımı karıştıran şey bu … bitelim dedim hala dıyorum ama bırakmıyor evlenelim diyor . Seviyorum diyor . Ama dedim böyle mi gidecek ben tatmin olmayacak mıyım diyorum hala düzelecek zamana bırakmıyorsun diyor

Yemin ediyorum bende sizin gibi düşünüyorum. Ama bakın tekrar size anlatayım şimdi bu adam ile saat altı gibi işten çıkıyoruz eve giderken bazen bana da birlikte gidelim diyor . Sonra yemeğini yiyor evde ve saat sekiz gibl yanıma geliyor oturuyoruz biraz benimle muhabbet ediyor . Yüzüme bakıyor saatlerce ‘ sonra dediğim gibi o tatmin olma durumu oluyor ve bitikten sonra saatlerce diyelim akşam 9 da bitti ve gece 1 e kadar yanımda duruyor . Sarılıyor dokunuyor . Muhabbet ediyor . Ben buna anlam veremiyorum . Aklımı karıştıran şey bu … bitelim dedim hala dıyorum ama bırakmıyor evlenelim diyor . Seviyorum diyor . Ama dedim böyle mi gidecek ben tatmin olmayacak mıyım diyorum hala düzelecek zamana bırakmıyorsun diyor
tamam madem evlenelim diyor sor bakalım aileler ne zaman tanışacak diye ne zaman nişan yapıyoruz yaza düğün yapıyor muyuz diye. ondam sonra bak bakalım nasıl topukluyor

Saat 6 geç bir saat değil, yetişkin bekar insanlarsınız iş çıkışı neden eve gidiyorsunuz dışarıda takılın diyorum. Sizinle evlenmeyi düşünüyor madem iş yerindekiler bir ilişkiniz olduğunu biliyor mu mesela, sonuçta evlenmeyi düşünen insanlar ilişkileri olduğunu da çevrelerinden saklamaz.
Ciddi bir adım atmak istiyor madem tamam gel ailelerimize anlatalım durumu yüzük takalım de bakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X