- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.510
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
Ya konunun başında tatmin oldum diye clickbait yapmışsın sonunda olmadım yazıyo boşuna okudum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki o da olay sırasında görüntülü konuşurken görmüştür her şeyi....Diger cocuga ne oldu onu merak ettim![]()
Ohaaaa yani...Ama bak sadece swvişmek için gel diyorum olmaz diyor . Bana bunu bile söylettirdi yani daha ne diyeyim
Ya gerçekten anlamıyorum . Ben kötü bi şey mi yapıyorum . İstediğim tek şey mutlu bi ilişki . Bunun o adamla olmayacağını zaten biliyorum
İlk kes çiçek yollattı
Daha kumar borcunu ödetecek, sevişme ile bırakır mı sanıyorsun çılgın?Ama bak sadece swvişmek için gel diyorum olmaz diyor . Bana bunu bile söylettirdi yani daha ne diyeyim
tatmin etmemiş ki konunun sonunda açığa çıkıyor arkadaşlar....ilk kes çiçek yolladı
ilk kes tatmin etti.
ikili oynamaya devam zorunlu.
ikisi birden elinde patlayacak![]()
Nazar duası okuyarakTam olarak nasıl tatmin etti?
Beni de irite eden şey bu. Cinsel ihtiyaçlarımızı gideriyoruz dese kimsenin gıkı çıkmayacak. Ama ben seviyordum, o beni seviyor mu, memlekette ki çocuğa mı dönsem filan demesi beni rahatsız ediyor.Kesinlikle yargılamak istemiyorum ancak konularınız bana çok garip geldi.Sevgiyi bu kadar normalleştirmeyin lütfen. Cinsel ilişkisi bağımlısı olmak ve sevgi apayrı kavramlar.
Yemin ediyorum bende sizin gibi düşünüyorum. Ama bakın tekrar size anlatayım şimdi bu adam ile saat altı gibi işten çıkıyoruz eve giderken bazen bana da birlikte gidelim diyor . Sonra yemeğini yiyor evde ve saat sekiz gibl yanıma geliyor oturuyoruz biraz benimle muhabbet ediyor . Yüzüme bakıyor saatlerce ‘ sonra dediğim gibi o tatmin olma durumu oluyor ve bitikten sonra saatlerce diyelim akşam 9 da bitti ve gece 1 e kadar yanımda duruyor . Sarılıyor dokunuyor . Muhabbet ediyor . Ben buna anlam veremiyorum . Aklımı karıştıran şey bu … bitelim dedim hala dıyorum ama bırakmıyor evlenelim diyor . Seviyorum diyor . Ama dedim böyle mi gidecek ben tatmin olmayacak mıyım diyorum hala düzelecek zamana bırakmıyorsun diyorAdam size değer veriyor ve sevdiğini iddia ediyor madem bu buluşmalar neden bir kafede, restoranda olmuyor da hep sizin evinizde oluyor? Daha önceki konunuza da yazmıştım, adam iğreniyor resmen size dokunmak istemiyor, ereksiyon bile olamıyor doğru düzgün. Adamın sizinle tam manasıyla seks yapmaya bile niyeti yok çünkü bakire olduğunuz için başıma kalır korkusu yaşıyor bunu anlayamıyor musunuz? Günü geldiğinde ciddi bir ilişkisi olduğunu duyarsanız hiç şaşırmayın.
ay yat kalklıkta bi durum olsa ikisi de tatmin olsa diyeceğiz fuckbudy takılıyorlar hayır o da yok ki saçma sapan bir ilişkiYat kalk yat kalk yat kalk evet bu adam sizi çok güzel uyutuyor aynı konuları konusmaktan cidden sıkılmadınız mı
tamam madem evlenelim diyor sor bakalım aileler ne zaman tanışacak diye ne zaman nişan yapıyoruz yaza düğün yapıyor muyuz diye. ondam sonra bak bakalım nasıl topukluyorYemin ediyorum bende sizin gibi düşünüyorum. Ama bakın tekrar size anlatayım şimdi bu adam ile saat altı gibi işten çıkıyoruz eve giderken bazen bana da birlikte gidelim diyor . Sonra yemeğini yiyor evde ve saat sekiz gibl yanıma geliyor oturuyoruz biraz benimle muhabbet ediyor . Yüzüme bakıyor saatlerce ‘ sonra dediğim gibi o tatmin olma durumu oluyor ve bitikten sonra saatlerce diyelim akşam 9 da bitti ve gece 1 e kadar yanımda duruyor . Sarılıyor dokunuyor . Muhabbet ediyor . Ben buna anlam veremiyorum . Aklımı karıştıran şey bu … bitelim dedim hala dıyorum ama bırakmıyor evlenelim diyor . Seviyorum diyor . Ama dedim böyle mi gidecek ben tatmin olmayacak mıyım diyorum hala düzelecek zamana bırakmıyorsun diyor
Saat 6 geç bir saat değil, yetişkin bekar insanlarsınız iş çıkışı neden eve gidiyorsunuz dışarıda takılın diyorum. Sizinle evlenmeyi düşünüyor madem iş yerindekiler bir ilişkiniz olduğunu biliyor mu mesela, sonuçta evlenmeyi düşünen insanlar ilişkileri olduğunu da çevrelerinden saklamaz.Yemin ediyorum bende sizin gibi düşünüyorum. Ama bakın tekrar size anlatayım şimdi bu adam ile saat altı gibi işten çıkıyoruz eve giderken bazen bana da birlikte gidelim diyor . Sonra yemeğini yiyor evde ve saat sekiz gibl yanıma geliyor oturuyoruz biraz benimle muhabbet ediyor . Yüzüme bakıyor saatlerce ‘ sonra dediğim gibi o tatmin olma durumu oluyor ve bitikten sonra saatlerce diyelim akşam 9 da bitti ve gece 1 e kadar yanımda duruyor . Sarılıyor dokunuyor . Muhabbet ediyor . Ben buna anlam veremiyorum . Aklımı karıştıran şey bu … bitelim dedim hala dıyorum ama bırakmıyor evlenelim diyor . Seviyorum diyor . Ama dedim böyle mi gidecek ben tatmin olmayacak mıyım diyorum hala düzelecek zamana bırakmıyorsun diyor