Tatil dönüşü kişi aradı?bugün akşam görüşmek istedi.Bende müsait olmadığımı söyledim.Israrla yarın gelirim dedi.Son kez konuşmak ve bitirmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamiyor musunuz, adam sizi arzulamadigi icin sizi tatmin edemiyor. Adamın libidosunu harekete geciremiyorsunuz, o derece vahim durum. Dokunma yok, opme yok nasıl gurursuz olabiliyorsunuz bu kadar? Sizi bir nevi mastürbasyon malzemesi gibi görüyor. Tatmin etme derdi olmadan, tatmin olunca bırakıyor.

Tatminden sonra sizinle vakit geçirmesi de işten sonra hizmet görüyor, hürmet görüyor, yorgunluğunu atıyor sizin evinizde, niye hemen gitsin ki? Gidince evinde yalnız ne yapacak? Adam, uyumaya gidiyor evine.

Sizi sevmiyor, yalnızlığını ve cinsel ihtiyaçlarını sizin üzerinizden tatmin ediyor. Evlenelim demesi de kocaman bir kandırmaca. Bir kere söyledi size bunu, sizin sorularınız geldi karsiliginda. Adam köfteyi çaktı. O sorunlar zaten çözülmeyecek, dolayısı ile zaten evlilik işi ciddiye binmeyecek diye düşünüyor. Yani oyalaya bildiği kadar oyalayacak. Siz hala niye evimde duruyor, tatmin olduktan sonra kaçıp gitmiyor diye saf saf düşüne durun.

bildirimleri kapatmam lazım sürekli

"Tatil dönüşü kişi aradı?bugün akşam görüşmek istedi.Bende müsait olmadığımı söyledim.Israrla yarın gelirim dedi.Son kez konuşmak ve bitirmek istiyorum"

konusuna attığınız mesajı şu beğendi diye bildirim geliyor uzun uzun...

bildirimleri kapatmam lazım sürekli

"Tatil dönüşü kişi aradı?bugün akşam görüşmek istedi.Bende müsait olmadığımı söyledim.Israrla yarın gelirim dedi.Son kez konuşmak ve bitirmek istiyorum"

konusuna attığınız mesajı şu beğendi diye bildirim geliyor uzun uzun...

Cildirtacam seni 🤣

Yemin ediyorum bende sizin gibi düşünüyorum. Ama bakın tekrar size anlatayım şimdi bu adam ile saat altı gibi işten çıkıyoruz eve giderken bazen bana da birlikte gidelim diyor . Sonra yemeğini yiyor evde ve saat sekiz gibl yanıma geliyor oturuyoruz biraz benimle muhabbet ediyor . Yüzüme bakıyor saatlerce ‘ sonra dediğim gibi o tatmin olma durumu oluyor ve bitikten sonra saatlerce diyelim akşam 9 da bitti ve gece 1 e kadar yanımda duruyor . Sarılıyor dokunuyor . Muhabbet ediyor . Ben buna anlam veremiyorum . Aklımı karıştıran şey bu … bitelim dedim hala dıyorum ama bırakmıyor evlenelim diyor . Seviyorum diyor . Ama dedim böyle mi gidecek ben tatmin olmayacak mıyım diyorum hala düzelecek zamana bırakmıyorsun diyor
Zamanla ne olup düzelecekmiş bu tatmin olayi? Adamın kolu yok da zamanla ağaç dalı gibi uzayacak, oyle mi dokunacakmis sana? Kizim senin dilin yok mu konuşsana, çat çat söylesene!

Ya allah askina adam evlenecegiz diyor ya pardinda siz buna gercekten inandiniz mi adamin hangi arkadasini aile bireyini taniyorsunuz elinizden tutup sevgilim diye biliyormu hangi bigun disarda bulustunuz adam kendini tatmin etme derdinde yapma mevzu tatmin etmekse kendini bu isi parayla yapan erkekler var onlarla yasa cinselligi haz duygusunu nirvanalarda yasa erken bosalip sana dokunmayan okuzle degil

Zorunlu hani koyde ki arkadasa sans vericektin, belki onla bi şansin olur ama bu hanzoyla hic bi cacik olamazsin, bu kadar insan ayni seyi soyluyosa insanlar bisey goruyo demek ki, niye hala bu herife firsat verip kendini kullandiriyosun ya, milet neler yaziyo, kimseye donup kötü bi cevap da vermiyosun, gercekten uzuluyorum ben sana 😐

Aboo bu nasıl konu ya bir yaşıma daha girdim. Şimdi önce işteki sonra memlekettekiyle sevişecek sonra burada hamileyim Bakırköy dekinden mi memlekettekinden mi acaba diye onu da bize sorar?
Yok, sevisemiyor konu sahibesi. Sevisemedigi için sitem ediyor sevgilimsi kişiye. Sevgilimsi kişi, konu sahibesinden iğreniyor. Aralarındaki tek yakınlaşma, sevgilimsi kişiyle yapılan oral seks. Sevgilimsi kisi gözlerini kapatıp, hayalindekiyle sevisiyor muhtemelen.

Benim bir arkadaşım vardı, sürekli saçma sapan insanların ilişkilerin peşinden koşardı..Yanlışlarını yüzüne pat pat vururdum, aynı buradaki onlarca insanın size yaptığı gibi..Sürekli şey derdi ben safım senin kadar anlayamıyorum, beni hemen kandırıyo inanıyorum ona..Yıllarca inandım kendisine, yol göstermeye çalıştım, kendimi paraladım..Sonra farkettim ki ne saf ne de yaşananlara kanıyor..Tek bir sebep var İŞİNE GELİYOR..Bir insanın bile bile kullanılmak nasıl işine gelir onu çözemedim ama hala😂Sizde tam olarak böylesiniz, gayette her şeyin farkındasınız bile bile yol alıyorsunuz, aşağılanmak mı hoşunuza gidiyor acaba..Size dökülen bunca dil boşuna..

Arkadaşlar görüştüm . Olayları anlatayım. Dün beni bu kişi aradı demiştim ya dün geldi yine aynı olaylar ve tatmin oldum diyebilirim. Dün bana uzunca anlattı işte sen bana sevişecek kız bul dersen bende sana yazmam sen Baha hakaret ettin beni çok üzdün gibi bir sürü laf etti. Sonra sen beni bitirmişsin kafanda dedi. Eskisi gibi değilsin dedi. Haklıydı. Sonra bugün bana çiçek almış iş yerime yollatmış ben çok şaşırdım . İlk kes çiçek yollattı . Akşam yine beraberdik ve ben yine tatmin olmayınca uzunca söyledim yine bi ton saydırdım . Senin sınırların var istemiyorsun beni sevmiyorsun diye . Oda düzelir dedi . Düzelmez diyorum düzelir diyor. Neden beni öpmüyorsun dokunmuyorsun diyorum . Sen ellerime müdahale ediyorsun diyor. Konuyu bu şekilde sürekli uzattım . Bana yetmiyor yaptıklarım diyor. Diyorum sınırların var oda sınırlarım yok diyor . İğreniyorsun benden diyorum hayır diyor saatlerce öyle kucağına yattım .. sonra gel seni uyutayım dedi bende olur dedim. Yattık bu sefer o yaklaşmaya çalıştı bende hayır dedim . Zaten her zaman buluştuğumuz da bir defa oluyor. Onda da ben ya tatmin oluyorum ya da olmuyorum . Anlayacağınız adam değişmiyor . Ama beni sevdiğini söylüyor . Çok kırılmış bana 10 gün o mesaj yazmamı beklemiş felan
🤮🤮🤢🤢

Adamın senin peşini niye bırakmadığı okadar belli ki... Her çağırdığında koşarak yanına giden bir kadınla işini halledip kenara çekiliyor.

Asla sevgi ve ilgi yok
Sadece kendini tatmin etme derdinde pislik bir adam,

Sen de kendini kullandırmaya devam et

Ayrıca eski konularını da okudum.

Sen de iğrenç bir insansın. 4 yıllık sevgilin varken iş yerindeki avukatın sana baktığını falan sanıp sonra evli olduğunu öğrenince hayal kırıklığı yaşamıştın. Sonra yine sevgilin varken bu adamı evine davet edip cinsellik yaşamıştın.

Kendini saf gösterme ve birşey bilmiyormuş gibi ayaklarına yatma burada, herşeyin de farkındasın. Bu adamla cinsellik yaşıyorsun, sana değer vermiyor işi bitince kalkıp gidiyor, bazen uzunca yazmıyor sana, belki evli bile olabilir.

Öyle sürtünme falan oluyor da deme. Adamla birleşme yaşarken erekte problemi oluyormuş da bilmem neymiş de, adam seni tatmin etmiyormuş da, yok seni seviyormuş da, yok köyde başka çocuk varmış da... 🤮

Senin erkeklere ve cinselliğe zaafın var. Kendini birşey sanma, adam senin gibi birini bulsa birdaha yüzüne bakmaz biraz da bunu kullanayım diye düşünür.

Hem paranı yiyor, hem de cinselliğini kullanıyor başka hiçbir şey yok

🤮🤮🤢🤢

Adamın senin peşini niye bırakmadığı okadar belli ki... Her çağırdığında koşarak yanına giden bir kadınla işini halledip kenara çekiliyor.

Asla sevgi ve ilgi yok
Sadece kendini tatmin etme derdinde pislik bir adam,

Sen de kendini kullandırmaya devam et

Konu sahibesine 100dür yazıyoruz, adam seni bedenen ve maddi olarak kullanıyor diye. Konu sahibesinde kafa yok.

Arkadaşlar görüştüm . Olayları anlatayım. Dün beni bu kişi aradı demiştim ya dün geldi yine aynı olaylar ve tatmin oldum diyebilirim. Dün bana uzunca anlattı işte sen bana sevişecek kız bul dersen bende sana yazmam sen Baha hakaret ettin beni çok üzdün gibi bir sürü laf etti. Sonra sen beni bitirmişsin kafanda dedi. Eskisi gibi değilsin dedi. Haklıydı. Sonra bugün bana çiçek almış iş yerime yollatmış ben çok şaşırdım . İlk kes çiçek yollattı . Akşam yine beraberdik ve ben yine tatmin olmayınca uzunca söyledim yine bi ton saydırdım . Senin sınırların var istemiyorsun beni sevmiyorsun diye . Oda düzelir dedi . Düzelmez diyorum düzelir diyor. Neden beni öpmüyorsun dokunmuyorsun diyorum . Sen ellerime müdahale ediyorsun diyor. Konuyu bu şekilde sürekli uzattım . Bana yetmiyor yaptıklarım diyor. Diyorum sınırların var oda sınırlarım yok diyor . İğreniyorsun benden diyorum hayır diyor saatlerce öyle kucağına yattım .. sonra gel seni uyutayım dedi bende olur dedim. Yattık bu sefer o yaklaşmaya çalıştı bende hayır dedim . Zaten her zaman buluştuğumuz da bir defa oluyor. Onda da ben ya tatmin oluyorum ya da olmuyorum . Anlayacağınız adam değişmiyor . Ama beni sevdiğini söylüyor . Çok kırılmış bana 10 gün o mesaj yazmamı beklemiş felan
Ya sizin anlama probleminiz ve cok ciddi psikolojik sorunlarınız var bence. Kusura bakmayın ama durum bu. Şimdi tane tane yazayım.

Sevgi sözlerle değil tavırlarla olur ve bu adamın tavırları size karşı nasıl? Berbat. Cinsellik için kullanıyor ve gidiyor. Siz de 1 çiçeğe kanıyorsunuz.

Konu sizi tatmin etmesi etmemesi falan filan değil konu sizi sevmemesi ve bir ilişki icinde olmamanız. Ilişkiden kastım seks değil gerçekten birbirini sevip saygı duyup paylaşımda bulunmak. Haftada bir evde buluşunca siz bir aşk sevgi yasamış olmuyorsunuz, kendinizi kullandırmıs oluyorsunuz. Ama ne söylesek boş hem de bomboş.

Ya allah askina adam evlenecegiz diyor ya pardinda siz buna gercekten inandiniz mi adamin hangi arkadasini aile bireyini taniyorsunuz elinizden tutup sevgilim diye biliyormu hangi bigun disarda bulustunuz adam kendini tatmin etme derdinde yapma mevzu tatmin etmekse kendini bu isi parayla yapan erkekler var onlarla yasa cinselligi haz duygusunu nirvanalarda yasa erken bosalip sana dokunmayan okuzle degil
Onu da söylüyor bana sen benden kaçıyorsun diyor evet haklı kaçıyorum . Çünkü istediğim gibi biri mi artık emin değilim

Onu da söylüyor bana sen benden kaçıyorsun diyor evet haklı kaçıyorum . Çünkü istediğim gibi biri mi artık emin değilim
Senin kaçmaların yatak odasına kadar🙈 adama sevişeceksen gel diyorsun, nasıl kaçmaksa🤔
He bi de alıntının neresi de kaçıyorsun demişler ben göremedim🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X