- 22 Mayıs 2020
- 793
- 5.262
- 138
- Konu Sahibi zorunlualann
Bu kaçan haliniz miOnu da söylüyor bana sen benden kaçıyorsun diyor evet haklı kaçıyorum . Çünkü istediğim gibi biri mi artık emin değilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kaçan haliniz miOnu da söylüyor bana sen benden kaçıyorsun diyor evet haklı kaçıyorum . Çünkü istediğim gibi biri mi artık emin değilim
Varsa size de bir el atsınAranizda turkce ogretmeni varsa bu uyeye sentez yapmayi ozeti baslik atmayi ogrensin
Sevgi hissedilen bir şey değildir, gösterilen bir şeydir. Sevgiye dair ne eylemi var bu herifin, kuru çiçek sepeti çiçeği mi size öyle hissettirdi. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyeyim, umut fakirin ekmeği demiş. Bir çiçek sizin umudunuzu bir süre daha götürür işte.Arkadaşlar bakın ben nasıl kendimi ifade etsem bilmiyorum olanları anlatıyorum ama neden bu adam beni seviyor gibi hissediyorum . Ama sonra sevmiyor hissediyorum . Örneğin bugün öğlen yemeğini birlikte yedik sonra hiç konuşmadı bile mesaj da atmadı .. iş çıkışı ayrı gayrı yürüdük .
Tam cinnetliksin yemin ederimArkadaşlar bakın ben nasıl kendimi ifade etsem bilmiyorum olanları anlatıyorum ama neden bu adam beni seviyor gibi hissediyorum . Ama sonra sevmiyor hissediyorum . Örneğin bugün öğlen yemeğini birlikte yedik sonra hiç konuşmadı bile mesaj da atmadı .. iş çıkışı ayrı gayrı yürüdük .
Yok, sevisemiyor konu sahibesi. Sevisemedigi için sitem ediyor sevgilimsi kişiye. Sevgilimsi kişi, konu sahibesinden iğreniyor. Aralarındaki tek yakınlaşma, sevgilimsi kişiyle yapılan oral seks. Sevgilimsi kisi gözlerini kapatıp, hayalindekiyle sevisiyor muhtemelen.
Mümkün değil zaten, tam birleşme olmuyor.Siz bu adama iyice yapışın ve asla bırakmayın,
Ayrılırsanız gidip ikinizde başka insanların başını yakarsınız… Böyle tencere kapak yuvarlanın gitsin… Birde sakın çoğalmayın…
Aslında o kadar açık ki.. adam seks istiyor sizden sadeceArkadaşlar bakın ben nasıl kendimi ifade etsem bilmiyorum olanları anlatıyorum ama neden bu adam beni seviyor gibi hissediyorum . Ama sonra sevmiyor hissediyorum . Örneğin bugün öğlen yemeğini birlikte yedik sonra hiç konuşmadı bile mesaj da atmadı .. iş çıkışı ayrı gayrı yürüdük .
Ne gibiVarsa size de bir el atsın![]()
Bir sürü şey yazıp sildimMümkün değil zaten, tam birleşme olmuyor.![]()
Onu da söylüyor bana sen benden kaçıyorsun diyor evet haklı kaçıyorum . Çünkü istediğim gibi biri mi artık emin değilim
Ben şunu anladım konu sahibi sevgiliyiz diye düşünüyor ama karşısındaki kişinin tek derdi cinsellik. Onu bile başaramıyor ereksiyon problemi yaşıyor. Konu sahibi hiç bu kişiyle dışarı çıkmamış birlikte vakit geçirmemiş, belki de karşısındaki kişinin annesinin adını bile bilmiyor o kadar yabancılar birbirlerine ama sevgiliyiz diye düşünüyor konu sahibi. Bir nevi fuckbuddylik bu ama konu sahibi bunu anlamıyor. Erkeklerin evleneceğim lafına değil icraatına bakmak lazım.Ya allah askina adam evlenecegiz diyor ya pardinda siz buna gercekten inandiniz mi adamin hangi arkadasini aile bireyini taniyorsunuz elinizden tutup sevgilim diye biliyormu hangi bigun disarda bulustunuz adam kendini tatmin etme derdinde yapma mevzu tatmin etmekse kendini bu isi parayla yapan erkekler var onlarla yasa cinselligi haz duygusunu nirvanalarda yasa erken bosalip sana dokunmayan okuzle degil
Kendimi adamın yerine koyuyorum. Kumar bağımlısıyım, ç.küm çalışmıyor, tonla borcum var, eski sevdiğimden tekmeyi yemişim unutamamışım. Tam o anda Z zorunlualann ı tanıyorum, gencecik güzel kız, kimse yanıma yakıştıramamasına rağmen o benim yanımda kendi isteğiyle , karnımı doyuruyor, çalışmayan çkümü tatmin ediyor, kendisinin bu ilişkiden bir kazancı olmamasına rağmen devam ediyor ısrar inat, bir gün severim diye bekliyor evliya sabrı ile, arada dolup taşıyor ama tek lafımla ikna edebiliyorum, manipülasyon konusunda kasmama gerek yok çünkü en aptalca olanları bile yiyor. Evlenirim şahsen, daha iyisini nerden bulcam.Ben şunu anladım konu sahibi sevgiliyiz diye düşünüyor ama karşısındaki kişinin tek derdi cinsellik. Onu bile başaramıyor ereksiyon problemi yaşıyor. Konu sahibi hiç bu kişiyle dışarı çıkmamış birlikte vakit geçirmemiş, belki de karşısındaki kişinin annesinin adını bile bilmiyor o kadar yabancılar birbirlerine ama sevgiliyiz diye düşünüyor konu sahibi. Bir nevi fuckbuddylik bu ama konu sahibi bunu anlamıyor. Erkeklerin evleneceğim lafına değil icraatına bakmak lazım.
Çalışmayan ç. k tamlamasına bayıldım ahahahahKendimi adamın yerine koyuyorum. Kumar bağımlısıyım, ç.küm çalışmıyor, tonla borcum var, eski sevdiğimden tekmeyi yemişim unutamamışım. Tam o anda Z zorunlualann ı tanıyorum, gencecik güzel kız, kimse yanıma yakıştıramamasına rağmen o benim yanımda kendi isteğiyle , karnımı doyuruyor, çalışmayan çkümü tatmin ediyor, kendisinin bu ilişkiden bir kazancı olmamasına rağmen devam ediyor ısrar inat, bir gün severim diye bekliyor evliya sabrı ile, arada dolup taşıyor ama tek lafımla ikna edebiliyorum, manipülasyon konusunda kasmama gerek yok çünkü en aptalca olanları bile yiyor. Evlenirim şahsen, daha iyisini nerden bulcam.
Birisini bulunca çekip gidecektir zaten. Konu sahibinin de tek istediği cinsellik olsa anlayacağım ama o, zat tarafından sevilmek istiyor. Saplantılı erkek ne kadar şeyse kadın da aynı şekildeKendimi adamın yerine koyuyorum. Kumar bağımlısıyım, ç.küm çalışmıyor, tonla borcum var, eski sevdiğimden tekmeyi yemişim unutamamışım. Tam o anda Z zorunlualann ı tanıyorum, gencecik güzel kız, kimse yanıma yakıştıramamasına rağmen o benim yanımda kendi isteğiyle , karnımı doyuruyor, çalışmayan çkümü tatmin ediyor, kendisinin bu ilişkiden bir kazancı olmamasına rağmen devam ediyor ısrar inat, bir gün severim diye bekliyor evliya sabrı ile, arada dolup taşıyor ama tek lafımla ikna edebiliyorum, manipülasyon konusunda kasmama gerek yok çünkü en aptalca olanları bile yiyor. Evlenirim şahsen, daha iyisini nerden bulcam.
sevdiğine inanmak istiyorsun çünkü ya da ona olan sevgilini yanlış yorumluyorsun. bak yaşamış biri olarak söylüyorum; o hisler, sözler boş. sevgi sadece sözde kalmaz, tavırla da gösterilmeli. hatta %80 tavra bakılmalı diye düşünüyorum.Arkadaşlar bakın ben nasıl kendimi ifade etsem bilmiyorum olanları anlatıyorum ama neden bu adam beni seviyor gibi hissediyorum . Ama sonra sevmiyor hissediyorum . Örneğin bugün öğlen yemeğini birlikte yedik sonra hiç konuşmadı bile mesaj da atmadı .. iş çıkışı ayrı gayrı yürüdük .
Belki bu akşam da başka bir kıza çay içmeye gidecektir ... Yarın da gelip "sana kırgınım.dün akşam beni arayıp neden çay içmeye davet etmedin. Aramanı bekledim" deyip üste çıkar kesin. Konuyla ilgili yeterince tavsiye verildi zaten ek bir açıklamaya gerek yok benceArkadaşlar bakın ben nasıl kendimi ifade etsem bilmiyorum olanları anlatıyorum ama neden bu adam beni seviyor gibi hissediyorum . Ama sonra sevmiyor hissediyorum . Örneğin bugün öğlen yemeğini birlikte yedik sonra hiç konuşmadı bile mesaj da atmadı .. iş çıkışı ayrı gayrı yürüdük .