Tatil dönüşü kişi aradı?bugün akşam görüşmek istedi.Bende müsait olmadığımı söyledim.Israrla yarın gelirim dedi.Son kez konuşmak ve bitirmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav bu adam seni sevse senin sevmemen lazım, abuk subuk hallere hırs yapıyosun. Git date sitesi bir şeye üye ol, sevişesin var madem en azından bu iktidarsız herifle sürtüşmeler yaşamazsın. Etrafta sevişcek adam mı yok? En çok böyle vasıfsız tipleri yüceltip etrafa salmanıza sinir oluyorum. Bu nedir, iki gıdım sevgiye muhtaçsın. Kendinden utanmıyor musun?

Benim de aklıma İsmail YK geliyor ; Beni isteyeni ben beğenmem, benim sevdiğim beni beğenmez

Konularınız çok okunduğu için göz gezdirdim ilk kez yorum yapıyorum konunuza. Hissettiğim tek şey var oda üzüntü kendinize nasıl bunu yaptınız ? konunuz yaşadığınız şeyler eğer gerçekse lütfen artık ders alıp yolunuza tertemiz bir sayfayla devam edin çünkü gerçekten hayret ediyorum tamam herkesin hataları var pişmanlıkları üzüntüleri var hayatlarında ama siz gerçekten iyi değilsiniz lütfen biraz tek başınıza kalın düşünün bir yardım alın geç değil ileride çok büyük sorunlar çekersiniz bunu farketmeniz dileğiyle.

n'olur bahsettigin adami gorebilir miyim

Bu öğlen birlikteydik arkadaşlar yine yemek yedik hesapları ayrı ayrı ödedik . Sonra yürümeye başladık akşam geleyim dedi . Dedim dışarıda görüşelim dışarıda ne yapacağız diyor . Sonra değer vermiyorsun diyorum hayır değer veriyorum sen değer vermiyorsun diyor bana .. gel sevgili olalım diyorum sana diyor ama sen reddediyorsun diyor sonra bende denemek için gel olalım dedim . Sana güvenmiyorum bak şimdi böyle dersin iki gün sonra dalga geçmiştim dersin diyor . Arttık ne yapacağımı bilmiyorum . Yüzüne Bugün yine dokunmaya iğreniyorsun diyorum bak yine konuyu aynı yere getirdin diyor

Ruh sağlığım çok bozuldu .. ona bu öğlen benden ne istiyorsun dürüst ol dedim . Benim hislerim belli , sana kaç kere söyledim duygularım var öyle yaklaşıyorum diyor . Bu akşam geleyim birlikte yemek yapalım dedi bana . Gerçekten anlam veremiyorum . Bunu ona da söyledim beklentilerimi karşılayamadın diyorum . O zaman daha genç birini bulursun diyor . Arkadaşlarının yanına gittiğinde aklına bile gelmedim diyorum . Bana mesaj bile atmadın on gün diyorum sen yazsaydın seven insan bana sevişecek kız bulursun stajyerlerle de görüşürsün demez diyor . Sen bana hakaret ettin sen niye yazmadın diyor bana .

Allah aşkına zorunlualann, bu kaçıncı aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Nasıl bir loopa girdin. Tüm iletişimi kes şu adamla diyoruz sana, değer meğer vermiyor, sevmiyor, sözlerine kanma diyoruz; sen hâlâ bir türkü tutturmuş gidiyorsun. Şehir değiştir gerekirse yeni bir başlangıç yap, hattını değiştir, şu adamla gram alâkan kalmasın artık

Valla içimiz şişti aahahahha

Bu forumda açılan konulari çok içselleştiririm. Istemeden de olsa empati kurarım, çok üzülürüm. Ama Senin konuna iğne ucu kadar üzülmüyorum. Ne yaşıyorsan hakediyorsun.

Atanacak kadar aklı olan insanın kendini bu bataktan çıkarmaya da aklı olur.

Bak bu adama de ki seni ailemle tanıştırmak istiyorum, sen de beni ailenle tanıştır ve bu ilişkimiz artık ciddileşsin.

Bak nasıl koşarak kaçıyor ha yook tam tersi kabul ederse demek ki seni seviyor ama hiç sanmıyorum. Üzülmeni istemem ama çok yazık oluyor sana. Belki bu adam yüzünden gerçekten ciddi ilişki kurup güzel bir yuva kurabileceğin insanları kaçırıyorsun.

İnan bu adamdan hamile kalsan aldırman için kırk takla atar, sonra buralarda ağlarsın.

Senin psikolojik sıkıntıların olduğunu düşünüyorum, ya siz ergen gibi bu saçma sapan sözleri davranışları nasıl sergiliyorsunuz inan çok merak ediyorum. Adam senden de çocuk

Ya allah askina hakaret ettin diyen adam siz donunce niye kosa kosa c.k dedine dustude geldi ya ne demek disarda ne yapcaz diyemedin mi normal insanlar ne yapiyorsa bizde onu yapacagiz diye ya adam senle disarda bile gorusmuyor adam seni cinsel obje olarak kullaniyor beyninin hangi kismi almiyor bunu gercekten sevdigini ogrenmek istiyorsan deki ailem ogrendi birlikteligimizi tanismak istiyorlar dr bakalim ne diycek pasam yok valla sen yazdikca ben sinir krizi geciriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…