- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.735
- 408
- Konu Sahibi zorunlualann
-
konuların bana he’s not just that into you filmini hatırlatıyor. 2-3 kişiyle görüşüyorsun. bir görüştüğün seni düşünürken, sen diğerini düşünüyorsun, diğer düşündüğünse seni düşünmüyor sadece vakit geçiriyor
decoder i yok mu bu yazdığınınn.zorunlu nasıl anlasın henüz ben de çözemedimO kadar seviyon sevmiyon diyene kadar 3 kes sebişirdin cici kıssulan ne okudum ben Neşe kaynağımsın kız :S
O beni anlardecoder i yok mu bu yazdığınınn.zorunlu nasıl anlasın henüz ben de çözemedim
TövbeeeeÇalışmayan ç. k tamlamasına bayıldım ahahahah
n'olur bahsettigin adami gorebilir miyimArkadaşlar bakın ben nasıl kendimi ifade etsem bilmiyorum olanları anlatıyorum ama neden bu adam beni seviyor gibi hissediyorum . Ama sonra sevmiyor hissediyorum . Örneğin bugün öğlen yemeğini birlikte yedik sonra hiç konuşmadı bile mesaj da atmadı .. iş çıkışı ayrı gayrı yürüdük .
Allah aşkına zorunlualann, bu kaçıncı aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Nasıl bir loopa girdin. Tüm iletişimi kes şu adamla diyoruz sana, değer meğer vermiyor, sevmiyor, sözlerine kanma diyoruz; sen hâlâ bir türkü tutturmuş gidiyorsun. Şehir değiştir gerekirse yeni bir başlangıç yap, hattını değiştir, şu adamla gram alâkan kalmasın artıkBu öğlen birlikteydik arkadaşlar yine yemek yedik hesapları ayrı ayrı ödedik . Sonra yürümeye başladık akşam geleyim dedi . Dedim dışarıda görüşelim dışarıda ne yapacağız diyor . Sonra değer vermiyorsun diyorum hayır değer veriyorum sen değer vermiyorsun diyor bana .. gel sevgili olalım diyorum sana diyor ama sen reddediyorsun diyor sonra bende denemek için gel olalım dedim . Sana güvenmiyorum bak şimdi böyle dersin iki gün sonra dalga geçmiştim dersin diyor . Arttık ne yapacağımı bilmiyorum . Yüzüne Bugün yine dokunmaya iğreniyorsun diyorum bak yine konuyu aynı yere getirdin diyor
Valla içimiz şişti aahahahhaRuh sağlığım çok bozuldu .. ona bu öğlen benden ne istiyorsun dürüst ol dedim . Benim hislerim belli , sana kaç kere söyledim duygularım var öyle yaklaşıyorum diyor . Bu akşam geleyim birlikte yemek yapalım dedi bana . Gerçekten anlam veremiyorum . Bunu ona da söyledim beklentilerimi karşılayamadın diyorum . O zaman daha genç birini bulursun diyor . Arkadaşlarının yanına gittiğinde aklına bile gelmedim diyorum . Bana mesaj bile atmadın on gün diyorum sen yazsaydın seven insan bana sevişecek kız bulursun stajyerlerle de görüşürsün demez diyor . Sen bana hakaret ettin sen niye yazmadın diyor bana .
Bak bu adama de ki seni ailemle tanıştırmak istiyorum, sen de beni ailenle tanıştır ve bu ilişkimiz artık ciddileşsin.Ruh sağlığım çok bozuldu .. ona bu öğlen benden ne istiyorsun dürüst ol dedim . Benim hislerim belli , sana kaç kere söyledim duygularım var öyle yaklaşıyorum diyor . Bu akşam geleyim birlikte yemek yapalım dedi bana . Gerçekten anlam veremiyorum . Bunu ona da söyledim beklentilerimi karşılayamadın diyorum . O zaman daha genç birini bulursun diyor . Arkadaşlarının yanına gittiğinde aklına bile gelmedim diyorum . Bana mesaj bile atmadın on gün diyorum sen yazsaydın seven insan bana sevişecek kız bulursun stajyerlerle de görüşürsün demez diyor . Sen bana hakaret ettin sen niye yazmadın diyor bana .
Senin psikolojik sıkıntıların olduğunu düşünüyorum, ya siz ergen gibi bu saçma sapan sözleri davranışları nasıl sergiliyorsunuz inan çok merak ediyorum. Adam senden de çocukBu öğlen birlikteydik arkadaşlar yine yemek yedik hesapları ayrı ayrı ödedik . Sonra yürümeye başladık akşam geleyim dedi . Dedim dışarıda görüşelim dışarıda ne yapacağız diyor . Sonra değer vermiyorsun diyorum hayır değer veriyorum sen değer vermiyorsun diyor bana .. gel sevgili olalım diyorum sana diyor ama sen reddediyorsun diyor sonra bende denemek için gel olalım dedim . Sana güvenmiyorum bak şimdi böyle dersin iki gün sonra dalga geçmiştim dersin diyor . Arttık ne yapacağımı bilmiyorum . Yüzüne Bugün yine dokunmaya iğreniyorsun diyorum bak yine konuyu aynı yere getirdin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?