Tatil dönüşü kişi aradı?bugün akşam görüşmek istedi.Bende müsait olmadığımı söyledim.Israrla yarın gelirim dedi.Son kez konuşmak ve bitirmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu forumda erkek takilmiyo dimi
Kazen Kazen üye gerçek dedi. İnsan tabii hayret ediyor bu kadar kadın tavsiye veriyor, üyenin bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor. Kıyafet kombinli bir başlıkta fotografını paylaşmıştı. Yazdıklarıyla örtüşmeyen, taşralı bir kız gibi.

Kazen Kazen üye gerçek dedi. İnsan tabii hayret ediyor bu kadar kadın tavsiye veriyor, üyenin bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor. Kıyafet kombinli bir başlıkta fotografını paylaşmıştı. Yazdıklarıyla örtüşmeyen, taşralı bir kız gibi.
'Kıyafeti' ile 'yazdiklariyla örtüşme' konusunu nasil bağlantılandırdın ki? Taşralı bir genç kızın seks hayatı olmasının ne gibi bir tuhaflığı var?

'Kıyafeti' ile 'yazdiklariyla örtüşme' konusunu nasil bağlantılandırdın ki? Taşralı bir genç kızın seks hayatı olmasının ne gibi bir tuhaflığı var?
Sizi bilmem ama benim okuduklarımla kafamda Sex&city tarzında rahat bir kadın imajı uyanıyor. Ama gördüğüm kız taşralı. Bu fantazi dünyasının ayakkabı ve çanta kombini bile yapmakta zorlanan bir kızdan çıkması çok hayret verici.

Sizi bilmem ama benim okuduklarımla kafamda Sex&city tarzında rahat bir kadın imajı uyanıyor. Ama gördüğüm kız taşralı. Bu fantazi dünyasının ayakkabı ve çanta kombini bile yapmakta zorlanan bir kızdan çıkması çok hayret verici.
Sex&city canlanacak ne var?

Kiz bir şehirde yalniz başına yasiyor.

Maddi özgürlüğü ve sosyal cevresi var.

Elbette ki sevgilisi, fuckbuddy'si olabilir.

Kendi basina yasadigi icin zaten özgür ve rahat biri evet.

7/24 partilemiyor, alkol içinde yüzmüyor, grup seks yapmiyor, (isterse bunlari yapabilir) yalnizca dümdüz sevişiyor.

Ayakkabı çanta kombini yapamamasını taşralı olmakla ne alakası var?

Sizin de kombinleriniz harika degil, taşralı değilsiniz ama.

O konuda paylastiginiz fotoğraflari gördüm. Farkli tonlardaki beyazlari kombinlemişsiniz. Bence hiç uygun degil. Simdi bunlari mi tartışalım?

7/24 partilemiyor, alkol içinde yüzmüyor, grup seks yapmiyor, (isterse bunlari yapabilir) yalnizca dümdüz sevişiyor.

O konuda paylastiginiz fotoğraflari gördüm. Farkli tonlardaki beyazlari kombinlemişsiniz. Bence hiç uygun degil. Simdi bunlari mi tartışalım?
Sataşmak için yer arıyorsanız, yanlış insanı hedef aldınız. 👎🏻❌Konu sahibi kendini avunmaktan aciZ mi avukatlığına savundunuz? Bu ne hırs bu ne öfke? Konuyu da farklı yerlere çekmeniz çok manasız. Olaya zaten fuckbody gözüyle baksa ben dahil bir çok kişinin antipatisini kazanmaz. Bir de saçma duygusallığa giriyor. Benzer konular açıp, hiç bir noktaya varamıyor. Bu size yazacağım son mesaj. Üslubunuzdan da hiç haz etmedim.

Senin bu konularından bana fenalık geldi artık 🤦🏻‍♀️ bacım git napıyorsan yap, sanki söylediğimiz çok umrundaymış gibi... Sen zaten bildiğini yapmaya devam ediyorsun.

Bu adamdan sana hayır yok!
Bu a-dam-dan sa-na ha-yır yok!
B-u a-d-a-m-d-a-n s-a-n-a h-a-y-ı-r y-o-k.

Yok yok yok, altın top 🤦🏻‍♀️hop hop hop, bu işte hayır yok ay bana birşeyler oluyor galiba

Siz bence bu kişiyle görüşmenizi sonlandıramaz bu gidişle nikah masasına gidersiniz. Mutsuz ve üzgündüm sayenizde gülme ihtiyacımı konunuzla karşıladım.

Siz şimdi bu üyeye bunları yazdınız ya, ki haklısınız, artık ne yazarsanız yazın, alakalı alakasız her konuda size beğenmedim atacak.

Çünkü bana aynısını yapmıştı. Es kaza bir mesajına beğenmedim attım. O da ne, ardı ardına bildirimler gelmeye başladı. Mesajlar bölümüme girip alakalı alakasız son yazdığım mesajlarıma beğenmedim atmış.

Öyle de tuhaf çocuksu bir kini var. :KK51:

Sataşmak için yer arıyorsanız, yanlış insanı hedef aldınız. 👎🏻❌Konu sahibi kendini avunmaktan aciZ mi avukatlığına savundunuz? Bu ne hırs bu ne öfke? Konuyu da farklı yerlere çekmeniz çok manasız. Olaya zaten fuckbody gözüyle baksa ben dahil bir çok kişinin antipatisini kazanmaz. Bir de saçma duygusallığa giriyor. Benzer konular açıp, hiç bir noktaya varamıyor. Bu size yazacağım son mesaj. Üslubunuzdan da hiç haz etmedim.
Niye sataşayim hanimefendi? Ne hırsı, öfkesi şaka mısınız? 🤣 Gayet sakince yorum yazdim. Dünyayı etrafınızda dönüyor sanıyorsunuz ama oyle degil.

Siz fazla alingansiniz. Söylediğiniz şeyin de hiç farkinda degilsiniz.

Üyeyi "yazdıklarıyla örtüşmeyen taşralı kız" diye tanımlayan sizsiniz. Sanki taşralılar sevişemezmiş gibi. Buna hakları yokmuş gibi. Daha "mazbut" bir yaşam sürmek zorundalarmış gibi.

Allah rızası için üslubumla ilgili yanliş olan bir şey soyleyin. Sizin hosunuza gitmeyen şey üslubum değil, kombininizi eleştirmem.

Siz şimdi bu üyeye bunları yazdınız ya, ki haklısınız, artık ne yazarsanız yazın, alakalı alakasız her konuda size beğenmedim atacak.

Çünkü bana aynısını yapmıştı. Es kaza bir mesajına beğenmedim attım. O da ne, ardı ardına bildirimler gelmeye başladı. Mesajlar bölümüme girip alakalı alakasız son yazdığım mesajlarıma beğenmedim atmış.

Öyle de tuhaf çocuksu bir kini var. :KK51:
Evet başlamış. Mesajı beğenmemekle kalmamış Üslubumu da hiç beğenmemiş. 😅

Hanımlar sakin sakin yazalım, kavga strese, stres tansiyona ve kalp çarpıntılarına sebep olur😌
Yemin ederim ki çok sakinim Mune hanım. Hatta uzun zamandir forumdaki en sakin günlerimi yaşıyorum.

Hanimefendi birden gelirdi. Anlaşılan beni bütünüyle her bir zerremle hiç beğenmedi.😁
Neyse gideyim de ağlayarak günlüğüme yazayım.:KK42::cry:

Zorunlualan için tartışmaya gerek yok bence ya

Zorunlu alan, adamla barıştı ki zaten kusmemisti, adamı mutlu etti ve yine devam ediyor adama olan ilgi sevgi beklentisine. Şuan adam yazdıklarına cevap veriyor. Zorunlu alan da yolunda sanıyor her seyi, yola getirdim sanıyor. Sjsjdjd

Ben artık ezberledim.

Burada yazamıyor o yüzden çünkü ben döndüm yazsa hepimiz artık Allah ne verdiyse yazıp çizeceğiz. Korkuyor zorunlu alan.

Zorunlu alan korkuyor.

Bana dün like atmis ksjdkdjfkf

Zorunlualan için tartışmaya gerek yok bence ya
Zorunlu alan icin tartismadim. Düşünce biçimiyle tartıştım. "Taşralı" kızların daha mazbut bir yaşam sürmesi gerektigi düşüncesini savunmuyorum. Kadinlar kaliplara sokulmamali.

Zorunlu alan icin tartismadim. Düşünce biçimiyle tartıştım. "Taşralı" kızların daha mazbut bir yaşam sürmesi gerektigi düşüncesini savunmuyorum. Kadinlar kaliplara sokulmamali.
Yazışmalarınızdaki içerik için demiyorum kim haklı kim haksız ona da bakmadım ama bu ortamı sağlayan zorunlualan. O yüzden dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X