• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil dönüşü kişi aradı?bugün akşam görüşmek istedi.Bende müsait olmadığımı söyledim.Israrla yarın gelirim dedi.Son kez konuşmak ve bitirmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O gece son bir kez konuşmak için gelmesine izin verdim. Niyetim son bir kez konuşup bir daha görüşmemekti. Bu arada memelekettekini yedekte tuttuğumdan akşam da pasta aldım. İçecek de aldım. Yedik içtik. Biraz konuştuk odaya geçtik. Diyeceklerimi dedim ama sus şimdi konuşma dedi. Sonra gitti. 2837382 saat oldu aramadı. Mesaj yazdım dönmedi. Pastadan mı acaba?
Al sana yeni konu başlığı. Kopyala, yapıştır, yorma kendini. Konuyu açar yine kaybolursun ne olacak? Hep yaptığın şey zaten🤷‍♀️ bu zekayla daha çok konu açarsın sen

3-4 satırlık başlık görünce "aha bu kız yine mi konu açmış ya?" dedim.:KK51:

Bu çocuk, görüntülü konuşurken kayganlastirici goren ve sonra size "patlak mısın" gibi abuk sorular soran çocuk degil mi?

Tek bir amacı var, sizinle sevişmek.

Eminim ki sevişeceksiniz. 38392 adet yeni konu zincileri, bir de bu çocuk icin gelecek.

Bıktık senin kuku davalarından.:confused:
O memleketteymiş bu İstanbuldaki😆

Zorunlunun konuları okurken;

Eklentiler

• 42A752A7-2051-4FF5-835F-1DB539E802BC.webp
    42A752A7-2051-4FF5-835F-1DB539E802BC.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 27
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X