• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil dönüşü kişi aradı?bugün akşam görüşmek istedi.Bende müsait olmadığımı söyledim.Israrla yarın gelirim dedi.Son kez konuşmak ve bitirmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah askina yavrum niye uslanmiyorsun yav adamin niyeti sac oksamak bitirdiysen niye gel diyorsun birak gelmesin telefondada cok guzel bitirile bilir yarinki sac oksama konusunu dort gozle bekliyorum:KK57:

İşyerinden görüştüğüm çocuk ben tatile memlekete gittiğimde 8 gün arayıp sormamıştı. Kendi de İstanbul’da gezdi. Biliyorsunuzki evde görüşüp bir şeyler yaşıyorduk ve ben onu sevdiğim için beni tatmin etmeyişine dahi katlanıyordum. Ancak memlekette tanıştığım çocuk bana değer verince ona karşı aşırı çekim duydum. Bana olan ilgisi beni çok mutlu ediyordu. Kendime söz verdim ve çalıştığım yerdeki çocuk ile görüşmeyecektim. Ancak dün akşam aradı bana geldin mi diye sordu. Bugün yine aradı müsait misin geleyim konuşalım dedi bende hayır dedim yarın gelecegım dedi bende son kez tamam dedim. Birde size şunu sormak istiyorum Bakırköy’ ruh hastalıklarında yoğun bakımda yatan kişi farklı konularda yatmış olabilir mi illa psikolojık destek mi veriyor orası . Bugün onu da öğrendim çünkü
Sen hala uğraşiyormusun yahu bununla?

Benimkide karantina sürem boyunca arayip sormadi bugün ciktigimi görünce gecmis olsun yazmis. Son kez konusmayi filan kurban ederim ona. Son konusmayi birak suratina bakmami bile haketmiyor.

Firsat oldukca oynasmak lstiyorlar firsat yokken arama geregi bile duymuyorlar. Ilgisi olan deger veren insan 8 gün boyunca BEK-LE-MEZ kuzum. Lütfen sen kendine deger ver ve uzak dur.

Benimkide karantina sürem boyunca arayip sormadi bugün ciktigimi görünce gecmis olsun yazmis. Son kez konusmayi filan kurban ederim ona. Son konusmayi birak suratina bakmami bile haketmiyor.

Firsat oldukca oynasmak lstiyorlar firsat yokken arama geregi bile duymuyorlar. Ilgisi olan deger veren insan 8 gün boyunca BEK-LE-MEZ kuzum. Lütfen sen kendine deger ver ve uzak dur.
Ay keske şunu anlasa

Kolayı getirmedi mi sana?

Kolayı getirmedi mi sana?
Kolayi getirmedigi gibi o günden beri arayip sormadi da asagilik pislik. Ben Karantinadan ciktim ya simdi pesimden gelmeye baslar yine bugün hadi bakalim gecmis olsun yazmis disari ciktigimi görünce Storymde yüzsüz.

Akli varsa bundan sonra pesimden gelmez gelirse de bu saatten sonra rezil rüsva olmaktan baska isine yaramaz.

Bu akşam görüşmek istiyor diye konu açıp en son 2 saat önce aktif olduguna göre 30 dakikalık mesaidesin zorunlucum, çenene kuvvet.:dondurma: o_O:KK8:
Bir kadının değil, bir insanın kendini bu hale düşürecek kadar, kendini sevmemesi, kendini değersiz görmesi ne acı...

Ne yaparsa yapsın, nasıl bir performans sergilerse sergilesin, hiç bir şeyin değişmeyeceğini bile bile bu kadar paspas olmak, bana psikolojisinin sağlam olmadigini düşündürüyor.

İnsanın bu kadar verici olması, hem de karşılıksız, tek tarafli verici olmasi çok uçuk bir durum, anne baba degilse tabii

Bir kadının değil, bir insanın kendini bu hale düşürecek kadar, kendini sevmemesi, kendini değersiz görmesi ne acı...

Ne yaparsa yapsın, nasıl bir performans sergilerse sergilesin, hiç bir şeyin değişmeyeceğini bile bile bu kadar paspas olmak, bana psikolojisinin sağlam olmadigini düşündürüyor.

İnsanın bu kadar verici olması, hem de karşılıksız, tek tarafli verici olmasi çok uçuk bir durum, anne baba degilse tabii
Sevgi nedir bilmiyor. Ailede de görmemiş sanirim. Cocukluktan travmalari da olabilir. Ama bu kadin devlet memuru. Duzenli geliri var. Gidip tedavi olmuyor.

yine konu açıp kaçmış
dengesiz!!!
bakalım gelip adamla görüştükten!! sonra mesaj yazacak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X