alemle tatile gidersen böyle olurrrArkadaslar anlatacaklarim biraz uzun olabilir. Bu hafta isten izin alip eşimle tatile karar verdik. Tatilde de ev kirasi ucuza gelsin diye bizimle tatile gitmeyi isteyen eşimin universiteden ev arkadaşi ve sevgilisiyle gittik . Amacimiz sadece ortak ev kullanmakti. İlk gunler gayet guzeldi ama eşimin ev arkadasi sürekli kız arkadasina bagiriyor eziyor ve kilosuyla dalga geciyor surekli diger kadinlarla ilgileniyor kiz arkadasina cok uzulmustum. Kiz da gercekten sureklu bir seyler yemek istiyor . esimle basbasa gezmek istiyoruz yok kiz biz de gelelim diye kavgalar cikartiyor sevgilisine , geliyorlar yol boyu kavga eve geliyoruz kavgaya devam . Esimle o kadar huzursuz oluyoruz ki . sadece uykulari geldiginde gidiyorlar. Önemli sorunlardan biri de kesinlikle yemek yapmaya yardim etmiyorlar. Ben ne pisirirsem onu yiyorlar ben de dun kizip sadece kendime salata yapip yiyorum diyetteyim dedim kiz da iyi biz de salataya ekmek banar yeriz dedi. Sabah eesime surpriz kahvalti hazirladim uyaniklar beni izliyolar yardim bile etmiyorlar ben de zaten esim icin kahvalti dolapta her sey var yapin dedim kiz sabahtan beri hala küs bana bu yuzden ama esimle sacma sapan sakalisiyor kizla ayni yasitiz kiza gercekten cok kizdim. Esim de hak veriyor ama abarttigimi dusunuyor ama tatilin geri kalanini esimle basbasa gecirmek istiyorum sizce napabilirim
Arkadaslar anlatacaklarim biraz uzun olabilir. Bu hafta isten izin alip eşimle tatile karar verdik. Tatilde de ev kirasi ucuza gelsin diye bizimle tatile gitmeyi isteyen eşimin universiteden ev arkadaşi ve sevgilisiyle gittik . Amacimiz sadece ortak ev kullanmakti. İlk gunler gayet guzeldi ama eşimin ev arkadasi sürekli kız arkadasina bagiriyor eziyor ve kilosuyla dalga geciyor surekli diger kadinlarla ilgileniyor kiz arkadasina cok uzulmustum. Kiz da gercekten sureklu bir seyler yemek istiyor . esimle basbasa gezmek istiyoruz yok kiz biz de gelelim diye kavgalar cikartiyor sevgilisine , geliyorlar yol boyu kavga eve geliyoruz kavgaya devam . Esimle o kadar huzursuz oluyoruz ki . sadece uykulari geldiginde gidiyorlar. Önemli sorunlardan biri de kesinlikle yemek yapmaya yardim etmiyorlar. Ben ne pisirirsem onu yiyorlar ben de dun kizip sadece kendime salata yapip yiyorum diyetteyim dedim kiz da iyi biz de salataya ekmek banar yeriz dedi. Sabah eesime surpriz kahvalti hazirladim uyaniklar beni izliyolar yardim bile etmiyorlar ben de zaten esim icin kahvalti dolapta her sey var yapin dedim kiz sabahtan beri hala küs bana bu yuzden ama esimle sacma sapan sakalisiyor kizla ayni yasitiz kiza gercekten cok kizdim. Esim de hak veriyor ama abarttigimi dusunuyor ama tatilin geri kalanini esimle basbasa gecirmek istiyorum sizce napabilirim
Başbaşa tatil geçirmek için tatile saçma sapan insanlarla çıkmamak lazım.Arkadaslar anlatacaklarim biraz uzun olabilir. Bu hafta isten izin alip eşimle tatile karar verdik. Tatilde de ev kirasi ucuza gelsin diye bizimle tatile gitmeyi isteyen eşimin universiteden ev arkadaşi ve sevgilisiyle gittik . Amacimiz sadece ortak ev kullanmakti. İlk gunler gayet guzeldi ama eşimin ev arkadasi sürekli kız arkadasina bagiriyor eziyor ve kilosuyla dalga geciyor surekli diger kadinlarla ilgileniyor kiz arkadasina cok uzulmustum. Kiz da gercekten sureklu bir seyler yemek istiyor . esimle basbasa gezmek istiyoruz yok kiz biz de gelelim diye kavgalar cikartiyor sevgilisine , geliyorlar yol boyu kavga eve geliyoruz kavgaya devam . Esimle o kadar huzursuz oluyoruz ki . sadece uykulari geldiginde gidiyorlar. Önemli sorunlardan biri de kesinlikle yemek yapmaya yardim etmiyorlar. Ben ne pisirirsem onu yiyorlar ben de dun kizip sadece kendime salata yapip yiyorum diyetteyim dedim kiz da iyi biz de salataya ekmek banar yeriz dedi. Sabah eesime surpriz kahvalti hazirladim uyaniklar beni izliyolar yardim bile etmiyorlar ben de zaten esim icin kahvalti dolapta her sey var yapin dedim kiz sabahtan beri hala küs bana bu yuzden ama esimle sacma sapan sakalisiyor kizla ayni yasitiz kiza gercekten cok kizdim. Esim de hak veriyor ama abarttigimi dusunuyor ama tatilin geri kalanini esimle basbasa gecirmek istiyorum sizce napabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?