Tatil iskenceye döndü

derrin78

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
47
12
8
Arkadaslar anlatacaklarim biraz uzun olabilir. Bu hafta isten izin alip eşimle tatile karar verdik. Tatilde de ev kirasi ucuza gelsin diye bizimle tatile gitmeyi isteyen eşimin universiteden ev arkadaşi ve sevgilisiyle gittik . Amacimiz sadece ortak ev kullanmakti. İlk gunler gayet guzeldi ama eşimin ev arkadasi sürekli kız arkadasina bagiriyor eziyor ve kilosuyla dalga geciyor surekli diger kadinlarla ilgileniyor kiz arkadasina cok uzulmustum. Kiz da gercekten sureklu bir seyler yemek istiyor . esimle basbasa gezmek istiyoruz yok kiz biz de gelelim diye kavgalar cikartiyor sevgilisine , geliyorlar yol boyu kavga eve geliyoruz kavgaya devam . Esimle o kadar huzursuz oluyoruz ki . sadece uykulari geldiginde gidiyorlar. Önemli sorunlardan biri de kesinlikle yemek yapmaya yardim etmiyorlar. Ben ne pisirirsem onu yiyorlar ben de dun kizip sadece kendime salata yapip yiyorum diyetteyim dedim kiz da iyi biz de salataya ekmek banar yeriz dedi. Sabah eesime surpriz kahvalti hazirladim uyaniklar beni izliyolar yardim bile etmiyorlar ben de zaten esim icin kahvalti dolapta her sey var yapin dedim kiz sabahtan beri hala küs bana bu yuzden ama esimle sacma sapan sakalisiyor kizla ayni yasitiz kiza gercekten cok kizdim. Esim de hak veriyor ama abarttigimi dusunuyor ama tatilin geri kalanini esimle basbasa gecirmek istiyorum sizce napabilirim

Huyunu suyunu bilmediğiniz insanlarla niye tatile gidersiniz bilmem. Büyük risk almışsınız ve korkulan olmuş. Eşinizle tek takılmak istiyorsanız sabah erkenden çıkar gidersiniz, kahvaltınızı dışarıda yapar, bütün gün takılıp akşam dönersiniz. Herhalde arkanızdan "bizi de alııığğğn" diye ağlayacak değil bunlar. Abartmaya gerek yok, sonuçta onlar da ayrı bir çift, ısrarla sizle gezmeye bu kadar meraklı olmazlar sanırım.

Hic tanimadiginiz insanlarla boyle bir plan yaparken bu tarz sikintilar olabilecegini goze almaliydiniz. Arrik yapacak birsey yok, ya tatili sonlandirip eve doneceksiniz ya da evden sabah cikip yeme icmeyi disarida halledip yatma saatinde eve doneceksiniz.

Siz kendiniz çağırmışsınız.Ben tatile çıkıyorsam eşimle başbaşa olmak isterim bu arkadaş merakı nedir anlayamadım?

Böyle şark kurnazı kişileri duyunca bir tek benim mi vahşi damarım kabarıyor,kendimi çok caniymişim gibi görüyorum.
O kızı kolundan tutup silkeleyip "ben size yemek yapıp hizmet etmeye mi geldim ?! tatile mi geldim?? çocuk musun kalk kendine de sevgiline de yemeğini hazırla !! benim de tepemin tasını attırma..." demen gerekiyordu gibi hissettim.Yani ben öyle yapardım

Insanları ya yolculukta ya alışverişte tanırsın demişler. Sizinkisi yolculukta tanımaya uygun olmuş sanki. Sabah onlar uyanmadan kaçabilirsiniz. Ya da açık açık karı-koca başbaşa kalmaya ihtiyacımız var. Kusura bakmazsınız değil mi deyip göbek bağını kesebilirsiniz. Kolay gelsin.

Gercekten haklisiniz hepiniz ayri ayri buyuk hata yaptim en basinda.ve de yolculukta tanidim gercekten. Ama dediginiz gibi gece gelmeye karar verdim. Bide yani kiz gercekten yuzsuz

alemle tatile gidersen böyle olurrr

Dışarı çıkarken biz ayrı takılmak istiyoruz diyip gidin. Bazı şeyleri onlar düşünemiyorsa siz dile getirmelisiniz. Lafınızı sokun ya da bi işin ucundan da siz tutun diye açık açık söyleyin.

hastalanmis numarasi yapip, tatili bitirmek zorunda olduğunuzu soyleyin, ordan da basbasa baska yere gidin..evet yalan dolan olcak belki ama 1 sene bu tatili bekleyeceksiniz daha, kimse icin degmez

Dogru duzgun tanimadiginiz insanlarla ev tutacaginiza uygun fiyatli bir pansiyonda kalip 3 ogun disarda yiyebilirdiniz ayni hesaba gelirdi.
Yarindan itibaren sabah cikip aksam donun. Yemek de yapmayin disarda yersiniz. Zaten tatilde yorgun argin yemek yapip bulasik yikamaktansa ekmek arasi tavuk doner yemeyi tercih ederim.

Sizin sucunuz uc kurus az para verecegiz diye elin ne oldugu belli olmayan ergen tipleriyle ayni evde kalmayi kabul ederseniz isterseniz boyle olur tabiki.
Hadi kocan fikirsiz parayi dusundu desem sen kadin olarak nasil tatil icin gittigin 1 haftada elin tanimadigin adamiyla ayni evde kalmaya razi olursun cidden pes. Valla hicbirseyden olmasa banyodan tuvaletten tiksinirdim ben elin adamiyla paylasmaktan yani iyyy.

Tatil bu yaa adi ustunde tatil insan kocasiyla gezmek yemek icmek kucak kucaga oturmak kanepede sarmas dolas film izlemek romantik aksamlar gecirmek ne bileyim stres sikinti olmadan bas basa sakin ve en onemlisi rahat zaman gecirmek ister. Siz ise 2 yabanciyla ayni evde kalarak tatile gitmissin guya..

Terbiyesiz hem yardım etmiyor hem küsüyor.
Hemen atlamayın yemek olayına. Deyin ki mesela ,bugün ne yemek yapacaksın?
Dışarı çıkarken , konuşacağımız şeyler var bu akşam biz kaçıyoruz deyin.
Onlardan habersin dışarda yiyip biz tokuz diyebilirsiniz. Bilemiyorum çok sinir bozucu aklıma başka bir şey gelmedi.

Başbaşa tatil geçirmek için tatile saçma sapan insanlarla çıkmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…