Tatil konusu bana dert oldu !

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.137
30.498
798
35
Merhaba arkadaşlar ,
Benim şöyle bir sorunum var eşim benden habersiz tatil rezervasyonu yaptırmış bayram haftasına bende hemen gittim patronumla konuştum tarihleri patron bana o tarihler olmaz o hafta bende yokum buradaki işleri kimse yapamaz demesin mi bayram haftası zaten 2 gün tatil 3 gün de yıllık iznimden kullanmak istedim ama arıza çıkardı ne yapayım şimdi?

Not : yeri geliyor her hafta sonu kendi işim olmamasına rağmen yardım için gidiyorum ve mesai falan da hiç almıyorum uzlaşarak çözmem gerekiyor ne yapmalıyım lütfen akıl verin

Yerinize bakacak başka birisi yok muymuş? Ne iş yapıyorsunuz? Ya tatil tarihini ertelemeye çalışacaksınız ya da patronla bir kez daha konuşmayı deneyeceksiniz başka çözüm bulamadım.

Yerinize bakacak başka birisi yok muymuş? Ne iş yapıyorsunuz? Ya tatil tarihini ertelemeye çalışacaksınız ya da patronla bir kez daha konuşmayı deneyeceksiniz başka çözüm bulamadım.
Aslında o hafta işim bile olmayacak doğru düzgün ve istediğim izin de aslında sadece 3 gün

Patronunuzla tekrar konuşun bence.Anladığım kadarıyla değerli bir çalışansınız onun için Size bu kadar güvendiğine göre.Gitmezseniz paranızın yanacağını belirtin.Eşinizin size supriz yapmak istediğini ki eger eşiniz size sorsaydı ben asla o tarihleri aldırmazdım islerin aksamaması için ama malesef almış deyin... işleri yürütebilecek birini siz belirleyin.telinizin sürekli açık olacağını , o kişinin herhangi bir sorusu yada sorun olduğunda size rahatlikla ulaşacağını , bu sekilde de işleri uzaktan telefonla bile yürütebileceginizi kesinlikle aksamayacağınıza garanti verin....Size işyerini emanet edecek kadar güveniyorsa sizi kırmayacaktır..Basıma geldi de bu bnm taktiğimdi.) Iyi tatiller

Aslında çok mantıklı ama bugun konuştum olmaz dedi yarın tekrar aynı şeyle ilgili karşısına çıkarsam biraz çekiniyorum açıkcası eşimle konuşsam olmaz diye Kıyameti koparır

Yanlis anlamayinda once izin alinir sonra tatil ayarlanir , sizinki biraz tuhaf olmus
Calistigim tum isyerlerinde bu boyleydi

Katıldım

Bizim kendi işimiz var

Cuma sabah işteyiz öğleden sonra tatile ancak gideceğiz Bayram'dan sonra da tek gün uzatabildim

Yanımda çalışan birisi gelip eşim tatil almış dese hoşuma gitmezdi eminim

Aynen , onceden haber vermek lazim , ben kurumsal bir sirkette calisiyorum biz ocakta gireriz izinlerimizi tum senenin bellidir , ancak acil durumlarda 1-2 gun icin yoneticimizle konusur izin aliriz

bence sıkıntı yapma.Daha epey zaman var sonuçta.Yarın bekle.Carsamba günü dün eşim iptal etmek için cok uğraştı ama olmadı.Anlayışli olacağınıza inaniyorum de..Sonuç alacağına eminim
Eşim de inat ediyor daha önceden de aynı şey olmuştu onun da sabrı tükendi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…