Aslında o hafta işim bile olmayacak doğru düzgün ve istediğim izin de aslında sadece 3 günYerinize bakacak başka birisi yok muymuş? Ne iş yapıyorsunuz? Ya tatil tarihini ertelemeye çalışacaksınız ya da patronla bir kez daha konuşmayı deneyeceksiniz başka çözüm bulamadım.
Aslında o hafta işim bile olmayacak doğru düzgün ve istediğim izin de aslında sadece 3 gün
Evet ya gıcık oldum bu tavrınaPatronunuz çok kıl bir insan sanırım..
Aslında çok mantıklı ama bugun konuştum olmaz dedi yarın tekrar aynı şeyle ilgili karşısına çıkarsam biraz çekiniyorum açıkcası eşimle konuşsam olmaz diye Kıyameti koparırPatronunuzla tekrar konuşun bence.Anladığım kadarıyla değerli bir çalışansınız onun için Size bu kadar güvendiğine göre.Gitmezseniz paranızın yanacağını belirtin.Eşinizin size supriz yapmak istediğini ki eger eşiniz size sorsaydı ben asla o tarihleri aldırmazdım islerin aksamaması için ama malesef almış deyin... işleri yürütebilecek birini siz belirleyin.telinizin sürekli açık olacağını , o kişinin herhangi bir sorusu yada sorun olduğunda size rahatlikla ulaşacağını , bu sekilde de işleri uzaktan telefonla bile yürütebileceginizi kesinlikle aksamayacağınıza garanti verin....Size işyerini emanet edecek kadar güveniyorsa sizi kırmayacaktır..Basıma geldi de bu bnm taktiğimdi.) Iyi tatiller
Aslında o hafta işim bile olmayacak doğru düzgün ve istediğim izin de aslında sadece 3 gün
Işte söylemeye de çekiniyorum olur da bi iş çıkarsa diye bekle dediEh yani herkes ya tatilde ya akraba ziyaretinde olacak ne işi????
Böylece söyleyin yüzüne
Parasını da Ödemiş eşimTatili iptal edin canım, iş bulmak çok zor bu devirde. Doğruya doğru.
Eşim önceden ayarlamış sürpriz olsun diye de söylememiş yoksa tabi ki önce izin alınırYanlis anlamayinda once izin alinir sonra tatil ayarlanir , sizinki biraz tuhaf olmus
Calistigim tum isyerlerinde bu boyleydi
bence sıkıntı yapma.Daha epey zaman var sonuçta.Yarın bekle.Carsamba günü dün eşim iptal etmek için cok uğraştı ama olmadı.Anlayışli olacağınıza inaniyorum de..Sonuç alacağına eminimParasını da Ödemiş eşim
Yanlis anlamayinda once izin alinir sonra tatil ayarlanir , sizinki biraz tuhaf olmus
Calistigim tum isyerlerinde bu boyleydi
Aynen , onceden haber vermek lazim , ben kurumsal bir sirkette calisiyorum biz ocakta gireriz izinlerimizi tum senenin bellidir , ancak acil durumlarda 1-2 gun icin yoneticimizle konusur izin alirizKatıldım
Bizim kendi işimiz var
Cuma sabah işteyiz öğleden sonra tatile ancak gideceğiz Bayram'dan sonra da tek gün uzatabildim
Yanımda çalışan birisi gelip eşim tatil almış dese hoşuma gitmezdi eminim
O olmaz bahane yaptığımı anlarlarRapor ayarla.
Eşim de inat ediyor daha önceden de aynı şey olmuştu onun da sabrı tükendi artıkbence sıkıntı yapma.Daha epey zaman var sonuçta.Yarın bekle.Carsamba günü dün eşim iptal etmek için cok uğraştı ama olmadı.Anlayışli olacağınıza inaniyorum de..Sonuç alacağına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?