Tatil konusunda kararsızlık…

Bu arada 268 bin dediğim otel sadece kahvaltılı fiyatıymış resmen çöktüm..
İncekumda otel buldum 3 kişilik 4 gece 22 bin tl bak bu iyi
Hadi gene iyisin bak iyi fiatmış
Öğlen akşam masamı kemürcez şimdi
16 yaş üstü otel gördünmü hiç ben gördüm odanın içinde duşa kabin vardı anla işte sjksjksjksjk

Hersey dahil tatil yaptım yapıyorum da
Değiyor ben öderim aylarca kredisini, dert degıl
Çünkü benim için tatil eğlenmek dinlenmek

Yorulacagım secenekleri istemiyorum
Fakat bu yıl ki ücretleri bilmiyorum
Bu yıl uctuysa onun ustune uc bes bin fazla koyar yurt dısı yaparım

Benim kararsız kaldığım miktar 5 güne 68 bin verip vermemek
Bu paraya çok rahat yurt dışı tatili yapabilirsiniz. Çok önceden her şey dahil oteller hoşunuza gitmiş ve içinizde kalmış olabilir ama bana açıkçası gezmeyi etmeyi bilmeyen insanların kendilerini tatil yaptım diye avutması gibi geliyor

Gidilen yerin merkezini keşfetmek, güzel bir yerinde yemek rezervasyonu yapmak, kalesini görmek, denizine gitmek ne bileyim bunlar hiç zor şeyler değil ki.

Aynı paranın daha azına çok daha iyi alternatifler vardır her zaman. Gözlemlerim genelde denizden uzak olup tatile az giden ya da tatil yapmayı bilmeyenlerin bunu hep tercih ettiği yönünde. Eğer öyle değilseniz ben sizin memnun kalmama ihtimaliniz olacağını düşünüyorum.

Ultra herşey dahil ve gerçekten iyi bir otel olmadığı sürece paranız çöp olacaktır. Gitmeyin daha iyi.

Yurtdışı içintavsıye alabilir mıyım

Mısıra taktım bu ara

O kadar değer ki. Ama taksit sayısı çok fazla geldi bana. Şöyle yapabilirsiniz kıştan tatilinizi alın 6 ay taksitle ödeyin, gidince bedava gitmiş gibi hissediyor insan. Bu arada sıfır harcama oluyor içeride, siz deniz kenarında güneşlenirken buzlu havlu servisi yapanlar mı dersiniz, her saat başı ayrı konseptle sunulan yemekler, deniz kenarında sokak lezzetleri, orta alanda gözleme çadırı, havuz kenarında fast food ve diğer atıştırmalıklar.. Ayrıca çocuğunuz varsa bizim gittiğimiz otellerde ücretsiz lunapark bile var. Yazarken bile acil Antalya'm geldi Yıllardır giderim hem de 2 hafta giderdik 30-40 bin tl ye. Bu arada dinlenme gerçekten budur. Ben kültür gezisini de çok severim ama dinlenmek için yapılan tatil budur. Şimdi ancak 1 haftalığına gidebiliriz sanırım çünkü gittiğimiz oteller 50-70 bin fiyat çekiyor bir haftalığına

sizi zorlamayacaksa gidin bence. çok konforlu oluyor. özellikle çocuk varsa. bende 4 yaş var bi tane. 3 yıldır öyle yapıyoruz. hem çocukla eğlenebiliyoruz hem de yorulmuyoruz. tüm yıl çalışıp yoruluyoruz ve bence tatil dinlerek olmalı. yani çocuğum büyük olsa kamp vs de severim ben ama yılın 365 günü 24 saati çalışıyorum hem ev hem iş derken. 3-5 gün tatil mantıklı geliyor. evet maaliyetli ama 9 ay o taksiti görmek beni üzmüyor. hatta ayyy ne güzel geçmişti ya falan diyorum görünce =)
artıları:
  • çocuklar için çok etkinlik vs oluyor
  • hiçbirşeyi düşünmüyorsun (yemek temizlik vs)
  • çeşit genelde bol oluyor yani aç kalırmıyız derdi olmuyor
sana sadece eğlenmek kalıyor
eksileri:
  • o fiyata 3-5 gün yerine daha uzun tatil yapabiliyorsun ( kamp vs seçerek)
  • sürekli belli programa göre hareket etmen gerekebiliyor ( yemek saati, saunayı kullanacağın saat vs)
-

Çocuksuzlar için evet ama küçük çocuklu öyle çok yol yürüyemez. Gezer de krizli geçer anne bana bir şey anlamaz. Çocuktan sonra en mantıklı tatil bu. Bizimki biraz daha büyüyüp akıllanınca biz de eskisi gibi gezeriz diyoruz şu an HD otele gitme nedenimiz vizyonsuzlul değil hani

Bizde 5 6 senedir herşey dahil gidiyoruz
Benim için tek eksisi
Yemek saatini takip etmek zorunda kalıyorsunuz dışarı çıksanız geri yetişmek zorundasınız

Ben bu sene sadece kahvaltı olsun istiyorum ama bakalım 4 kişiyiz dışardan da yediğimiz zaman daha da fazlaya geleceğini düşünüyoruz

Bu arada haziranda büyük kızım arkadaşıyla marmarise gidecek butik otel kahvaltı sadece günlük kişi başı 3000 o da tanıdık

Son düzenleme:
Ben her şey dahil konsepti çok seviyorum şimdi yazlık yerde yaşıyoruz o yüzden 3 yıldır otel tatili yapmıyoruz ama bundan önce çok herşey dahili seçtim her an yemek hazır her şey hazır çok iyi geliyor bana yeme içme konusunda.
Diğer tatil türlerini denemişsiniz bu sefer bence her şey dahili deneyimleyin bence de
Hayat yediğin içtiğin gezdiğin kadardır.. arada olur böyle harcamalar

Ben sadece kahvaltı seçeneğiyle gittim çünkü kahvaltıyı yapıp çıktık otelden ve hep geç gidiyorduk dışarda yiyorduk. Maddi açıdan 9 ay boyunca o taksit sizi zorlayamayacaksa gidin bence o 1 haftalık tatil 1 senenin yorgunluğunu alıyor.

Eskiden her şey dahil tatile ailece çok gittik.
En son 2019 yaz gittik.
Bana artık hiç cazip gelmiyor.
Bu pahalımızda hiç değmez diye düşünüyorum.
Kazancınız iyiyse butik otel tercih edin bence,her şekilde 3,5 gün için yılın geri kalanı karta ödeme yapmak,hiç bana mantıklı gelmiyor.

Tek maaşım zar zor geçiniyorum. Yine de çok şükür aç açıkta değilim. Ama yılda 5 gün tatil yaparım. Evet 1 yıl ödüyorum ama bana da motive gerek. Sürekli çalışıyorum. Ev iş çocuklar derken. Kenara atsam ne zengin olurum ne fakir. Bari ben de çocuklarım da dinlenelim 5 günde olsa

Yemek olayı çok kötü yurt oğrencisi gibi sira bekliyorsunuz . Saate dikkat etmeniz lazım . Kalabalık oluyor. Yemekler de pek guzel olmuyir. Herkes yemeyeceği seyleri alip çope atıyor çok rahatsız edici bence. Bebek varsa ona da pek uygun değil. Villa daha hoş olur imkan varsa

Her tatilin gezinin yeri başka. Sürekli yurtdışı gezisi ya da gezmeli gezi olacak diye bir şey yok. Bazen insan sadece uzanıp kitap okumak, yoga yapmak, hazır yemek, masaya içki hizmeti, masaj falan istiyor.
Ben her şey dahil tatile bayılıyorum mesela. Gecen sene gidemedik, bu sene gözümde tüttü gerçekten. Baktığınız otel biraz pahalı geldi ama bana, 40 bin civarına belki tarihi Eylüle çekerek yine çok güzel bir otele gidebilirsiniz. Uyudum kahvaltıyı kaçırdım işi bana doğru gelmiyor, o saatte de başka yerde gözleme var waffle var yani kimse aç kalmıyor sonuçta.

Nacizane kendi tavsiyemi söyleyeyim. En çok keyif aldığım tatil türüdür her şey dahil konsepti. Yer içer yatarım. Miiiss gibi de tatilimi geçiririm. Gezilecekse gidilecek yerde çıkar gezeriz de. Biz hep eşimle ya da arkadaşlarımızla her şey dahil tercih ediyoruz. Alkol kullandığımız için de iyi oluyor bir bakıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…