- 20 Mart 2008
- 141.966
- 213.929
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi whispersOFhope
-
Hadi gene iyisin bak iyi fiatmışBu arada 268 bin dediğim otel sadece kahvaltılı fiyatıymış resmen çöktüm..
İncekumda otel buldum 3 kişilik 4 gece 22 bin tl bak bu iyi
Hersey dahil tatil yaptım yapıyorum daMerhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
Bu paraya çok rahat yurt dışı tatili yapabilirsiniz. Çok önceden her şey dahil oteller hoşunuza gitmiş ve içinizde kalmış olabilir ama bana açıkçası gezmeyi etmeyi bilmeyen insanların kendilerini tatil yaptım diye avutması gibi geliyorBenim kararsız kaldığım miktar 5 güne 68 bin verip vermemek
Yurtdışı içintavsıye alabilir mıyımBu paraya çok rahat yurt dışı tatili yapabilirsiniz. Çok önceden her şey dahil oteller hoşunuza gitmiş ve içinizde kalmış olabilir ama bana açıkçası gezmeyi etmeyi bilmeyen insanların kendilerini tatil yaptım diye avutması gibi geliyor
Gidilen yerin merkezini keşfetmek, güzel bir yerinde yemek rezervasyonu yapmak, kalesini görmek, denizine gitmek ne bileyim bunlar hiç zor şeyler değil ki.
Aynı paranın daha azına çok daha iyi alternatifler vardır her zaman. Gözlemlerim genelde denizden uzak olup tatile az giden ya da tatil yapmayı bilmeyenlerin bunu hep tercih ettiği yönünde. Eğer öyle değilseniz ben sizin memnun kalmama ihtimaliniz olacağını düşünüyorum.
sizi zorlamayacaksa gidin bence. çok konforlu oluyor. özellikle çocuk varsa. bende 4 yaş var bi tane. 3 yıldır öyle yapıyoruz. hem çocukla eğlenebiliyoruz hem de yorulmuyoruz. tüm yıl çalışıp yoruluyoruz ve bence tatil dinlerek olmalı. yani çocuğum büyük olsa kamp vs de severim ben ama yılın 365 günü 24 saati çalışıyorum hem ev hem iş derken. 3-5 gün tatil mantıklı geliyor. evet maaliyetli ama 9 ay o taksiti görmek beni üzmüyor. hatta ayyy ne güzel geçmişti ya falan diyorum görünce =)Merhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
tutarı şimdi gördüm.. bu fiyatın altında da iyi oteller var. fiyat çok yüksek o fiyata değer mi bilemedim. hangi şehre baktınız siz?Benim kararsız kaldığım miktar 5 güne 68 bin verip vermemek
Valla bende sizinle aynı durumdayım çok bunaldım ama tatil kaçmıyor ya 68bini 5günlüğüne tatile verip aylarca taksit ödemektense çocuğuma yatırım yaparım daha iyi gibi geliyor bana.Benim kararsız kaldığım miktar 5 güne 68 bin verip vermemek
bence değmez otele takılıp kalmaktansa aracınız varsa geze geze tatil yapmak daha mantıklıBenim kararsız kaldığım miktar 5 güne 68 bin verip vermemek
Çocuksuzlar için evet ama küçük çocuklu öyle çok yol yürüyemez. Gezer de krizli geçer anne bana bir şey anlamaz. Çocuktan sonra en mantıklı tatil bu. Bizimki biraz daha büyüyüp akıllanınca biz de eskisi gibi gezeriz diyoruz şu an HD otele gitme nedenimiz vizyonsuzlul değil haniBu paraya çok rahat yurt dışı tatili yapabilirsiniz. Çok önceden her şey dahil oteller hoşunuza gitmiş ve içinizde kalmış olabilir ama bana açıkçası gezmeyi etmeyi bilmeyen insanların kendilerini tatil yaptım diye avutması gibi geliyor
Gidilen yerin merkezini keşfetmek, güzel bir yerinde yemek rezervasyonu yapmak, kalesini görmek, denizine gitmek ne bileyim bunlar hiç zor şeyler değil ki.
Aynı paranın daha azına çok daha iyi alternatifler vardır her zaman. Gözlemlerim genelde denizden uzak olup tatile az giden ya da tatil yapmayı bilmeyenlerin bunu hep tercih ettiği yönünde. Eğer öyle değilseniz ben sizin memnun kalmama ihtimaliniz olacağını düşünüyorum.
Onu yapmaya çalıştım zaten, en pahalı otel ne kadarmış onu merak ettim.Azalan sıralarsanız en üstte en yüksek fiyatlı oteller çıkar zaten
Eskiden her şey dahil tatile ailece çok gittik.Merhaba herkese,
Merhaba herkese,
Nacizane kendi tavsiyemi söyleyeyim. En çok keyif aldığım tatil türüdür her şey dahil konsepti. Yer içer yatarım. Miiiss gibi de tatilimi geçiririm. Gezilecekse gidilecek yerde çıkar gezeriz de. Biz hep eşimle ya da arkadaşlarımızla her şey dahil tercih ediyoruz. Alkol kullandığımız için de iyi oluyor bir bakıma.Merhaba herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?