- 23 Ağustos 2012
- 14.719
- 38.930
- 798
- Konu Sahibi whispersOFhope
-
Ay o muhabbet de baydı yani gerçekten. Neden ben sıcağın altında gezmek yerine 4 gün uzanıp kitap okumak, hazır yemek yemek istiyorum diye vizyonsuz olayım ya. Saçma sapan fikirler. Hepsinin yeri ayrı sonuçta, bir gün yurtdışı gezisi yapar insan, bir gün gider kültür gezisi yapar, sonra dinlenmek için de her şey dahile gider. Hayatımda hiçbir otelde yemek sırası da beklemedim ayrıca yani. Hepsi de çok lezzetliydi. Diğer türlü tutar mıydı bu konsept kac senedir? Doğru oteli seçmek lazım.buradaki herkeste maşallah uygun yollu kamp tatili vs tercih edip kalıyormuş, çok az kişi her şey dahile gidiyorum demiş, bravo valla hanımlar.
o kadar tatile gittim yok sıra bekledim, yemekler kötüydü vs ile karşılaşmadım, otelden otele farkın olduğunun en büyük kanıtı bu yazılanlar.
çocuklarla herşey dahil otele gitmek en uygunu oluyor, siz çocuğunuzu alıp gezersiniz oda kahvaltı yeter belki ama benim çocuğum tatil denince havuzdan çıkmak istemeyen bir çocuğa dönüşüyor, neden kavga dövüş onu gezmeye zorlayayım ki?
bunu da vizyonsuzlukla suçlamak komik geldi.
Ben hayatta vermem o parayıBenim kararsız kaldığım miktar 5 güne 68 bin verip vermemek
Hangi şehir? Ultra hersey dahilmiBenim kararsız kaldığım miktar 5 güne 68 bin verip vermemek
buradaki herkeste maşallah uygun yollu kamp tatili vs tercih edip kalıyormuş, çok az kişi her şey dahile gidiyorum demiş, bravo valla hanımlar.
o kadar tatile gittim yok sıra bekledim, yemekler kötüydü vs ile karşılaşmadım, otelden otele farkın olduğunun en büyük kanıtı bu yazılanlar.
çocuklarla herşey dahil otele gitmek en uygunu oluyor, siz çocuğunuzu alıp gezersiniz oda kahvaltı yeter belki ama benim çocuğum tatil denince havuzdan çıkmak istemeyen bir çocuğa dönüşüyor, neden kavga dövüş onu gezmeye zorlayayım ki?
bunu da vizyonsuzlukla suçlamak komik geldi.
5 güne 68 bin lira vermezdim. 20 bin lira bandında her şey tatil oteller var. Keşke erken rezervasyon yapsaydınız. Arkadaşım 16 bine, 2 yetişkin 2 küçük çocuk, 16 bine Side'de bulmuş 1 ay önce. Her şey dahil.Benim kararsız kaldığım miktar 5 güne 68 bin verip vermemek
Sıra dedikleri de maksimum 5 dakika sürüyor. Ama hayatımda 10-15 kez tatile gittiysem bir kere bir kötü yere denk geldim aman Allah’ım yemek demeye bin şahit ister. Patatesin tadı ne kadar kötü olabilir ki diye düşünsem o kadar kötü olamaz haha. Yine de vazgeçmedim otel tatilinden benim vizyonum böyleAy o muhabbet de baydı yani gerçekten. Neden ben sıcağın altında gezmek yerine 4 gün uzanıp kitap okumak, hazır yemek yemek istiyorum diye vizyonsuz olayım ya. Saçma sapan fikirler. Hepsinin yeri ayrı sonuçta, bir gün yurtdışı gezisi yapar insan, bir gün gider kültür gezisi yapar, sonra dinlenmek için de her şey dahile gider. Hayatımda hiçbir otelde yemek sırası da beklemedim ayrıca yani. Hepsi de çok lezzetliydi. Diğer türlü tutar mıydı bu konsept kac senedir? Doğru oteli seçmek lazım.
68 bin miBenim kararsız kaldığım miktar 5 güne 68 bin verip vermemek
kamp vs tatılı olarak 2-3 gunluk yapıyoruz bız yakın yerlerde .. bayram vs zamanları,Merhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
Cocuktan sonra her sey dahil otel daha cazip bana. Bem de rahatima duskunum. Tatilde hicbir sey dusunmek istemiyorum. Gecen sene tatil yapamadik is dolayisiyla. Bu yil erken karar verip Ocak ayindan yer ayirttik Kibris'ta her sey dahil otele. Ucak dahil 2 yetiskin bir cocuk 28 bin tl'ye geldi. Su anda ayni tatil 70 bin. Erken rezervasyon olmasa biz de o fiyati vermezdik. Su an 28 bin bir maasa denk geliyor. 3 taksitle de odemistik kisin. Tabi eksisi de var, ardindan deprem oldu, izinler biraz sikintili. O tarih icin malesef izin almak zorunda kalacagim ama yapacak bir sey yok. Baska sekilde tatil de hayal.Merhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?