Tatil konusunda kararsızlık…

buradaki herkeste maşallah uygun yollu kamp tatili vs tercih edip kalıyormuş, çok az kişi her şey dahile gidiyorum demiş, bravo valla hanımlar.

o kadar tatile gittim yok sıra bekledim, yemekler kötüydü vs ile karşılaşmadım, otelden otele farkın olduğunun en büyük kanıtı bu yazılanlar.

çocuklarla herşey dahil otele gitmek en uygunu oluyor, siz çocuğunuzu alıp gezersiniz oda kahvaltı yeter belki ama benim çocuğum tatil denince havuzdan çıkmak istemeyen bir çocuğa dönüşüyor, neden kavga dövüş onu gezmeye zorlayayım ki?

bunu da vizyonsuzlukla suçlamak komik geldi.

buradaki herkeste maşallah uygun yollu kamp tatili vs tercih edip kalıyormuş, çok az kişi her şey dahile gidiyorum demiş, bravo valla hanımlar.

o kadar tatile gittim yok sıra bekledim, yemekler kötüydü vs ile karşılaşmadım, otelden otele farkın olduğunun en büyük kanıtı bu yazılanlar.

çocuklarla herşey dahil otele gitmek en uygunu oluyor, siz çocuğunuzu alıp gezersiniz oda kahvaltı yeter belki ama benim çocuğum tatil denince havuzdan çıkmak istemeyen bir çocuğa dönüşüyor, neden kavga dövüş onu gezmeye zorlayayım ki?

Ay o muhabbet de baydı yani gerçekten. Neden ben sıcağın altında gezmek yerine 4 gün uzanıp kitap okumak, hazır yemek yemek istiyorum diye vizyonsuz olayım ya. Saçma sapan fikirler. Hepsinin yeri ayrı sonuçta, bir gün yurtdışı gezisi yapar insan, bir gün gider kültür gezisi yapar, sonra dinlenmek için de her şey dahile gider. Hayatımda hiçbir otelde yemek sırası da beklemedim ayrıca yani. Hepsi de çok lezzetliydi. Diğer türlü tutar mıydı bu konsept kac senedir? Doğru oteli seçmek lazım.

Gideceğiniz otele bağlı olarak değişir. Ben son zamanlarda genelde otel tatili yaptım, otelinden oteline fark var. Ultra her şey dahil olanların bile bazen standartları iyi olmayabiliyor. Beklentileriniz, ihtiyaçlarınız nedir nasıldır bilemiyorum tabi ama her otel uyum gösteremeyebilir.

Çocuğumuz yok. Eşimin de benim de acayip yoğun çalıştığımız bir tempomuz var dolayısıyla tatilden beklentimiz biraz daha dinlenme, yeme içme yatma üzerine oluyor. Vizyonsuzluktan ziyade tatil kişinin ihtiyaçlarına göre şekillenmeli diye düşünüyorum. Ben kamp tatili sevmem mesela eşim de kültür turlarında eskisinden daha çabuk yorulur oldu. Bunun vizyondan ziyade istek ve ihtiyaçlarla bağlantısı var.

Ben her çeşit tatili yaptım, hepsininde keyfi ayrı. Cocukla all inclusieve hotel cok rahat. Hele cok yemek secen bir cocuksa, alternatifler o kadar cok ki, ne yedirsem bugun derdi ortadan kalkıyor.
Villada kaldigimizdada ya esim mangal yaptı, ya da dışardan söyledik yemeği.
Gecen senede 4 gun kadar pansiyonda kaldık, land of legendse cok yakin. 2 gun pansiyonda kahvaltıdan sonra lands of legendste eglendik, 2 gunde pansiyonun havuzunda keyif yaptik.

Yıllardır herşey dahil tatil yaparız, bu genelde eşimin tercihi, 3 günden sonrası beni sıkıyor aslında.

Öncelikle tavsiyem gideceğiniz otelin yatak kapasitesine bakın, kalabalık otel sevmem ben hiç. Yorumları çok iyi okuyun ve mutlaka dikkate alın.

Denize sıfır olması da önemli bence. Ben denizciyim çünkü. Havuz kalabalık olabiliyor.

Biz genelde gidiş ve dönüşte yolumuzun üstündeki yerlerde butik otellerde de kalıyoruz oda kahvaltı, benim istediğim de oluyor böylece. Diğer öğünleri de dışarda yiyoruz, yeni yerler keşfediyoruz. Apartta kalmadım hiç, o yorucu olur diye düşünüyorum, tatilin ne anlamı kalır o zaman.

Ay o muhabbet de baydı yani gerçekten. Neden ben sıcağın altında gezmek yerine 4 gün uzanıp kitap okumak, hazır yemek yemek istiyorum diye vizyonsuz olayım ya. Saçma sapan fikirler. Hepsinin yeri ayrı sonuçta, bir gün yurtdışı gezisi yapar insan, bir gün gider kültür gezisi yapar, sonra dinlenmek için de her şey dahile gider. Hayatımda hiçbir otelde yemek sırası da beklemedim ayrıca yani. Hepsi de çok lezzetliydi. Diğer türlü tutar mıydı bu konsept kac senedir? Doğru oteli seçmek lazım.
Sıra dedikleri de maksimum 5 dakika sürüyor. Ama hayatımda 10-15 kez tatile gittiysem bir kere bir kötü yere denk geldim aman Allah’ım yemek demeye bin şahit ister. Patatesin tadı ne kadar kötü olabilir ki diye düşünsem o kadar kötü olamaz haha. Yine de vazgeçmedim otel tatilinden benim vizyonum böyle 🤣🤣

Kesinlikle otel tatili diyorum. Hele ki Belek otelleri muhteşem. Tüm gün ye iç yat çocukla eğlen. Bir de memnuniyet kişiye göre değişir. Ben sueno delexu belleğe bayılmıştım. Bir sitede yorum yaptım benle aynı anda kalan başka bir tatilci o kadar berbat şeyler yazmıştı ki şaşırmıştım biz aynı otelde mi kaldık diye. Bende Alanya otellerine gitmem benim için kötü ama seven de bir sürü kişi var. Kısaca herkesin beklentisi farklı oluyor. Vereceğiniz bütçe sizi zora sokmayacaksa gidin derim.

ben otel tatiline değer diyen kesimdeyim tamam diğer tatilleri de severim ama 2 küçük çocukla hergün ne yesek demek bile zor. yemek derdi temizlik derdi yok. plaj bulma her seferinde şezlong kiralama derdi yok. çocuk içecek istedi dondurma istedi derdi yok. animasyonu mini clubı güzel şeyler. gelelim muhtemelen beğenmeyeceğiniz şeylere;
1) kesinlikle yemekleri beğenmeyeceksiniz ve günler ilerledikçe bune be hep aynı şeyler diyeceksiniz. bahsettiğiniz tatilleri yaptığınızı söylediyseniz muhtemelen yemeği güzel olan yerlerde yediniz otel yemekleri eğer çok lüks yerleri konu dışı bırakıyorum ortlama otelin yemeği içkisi ortalama olur net. hep aynı yemekler hep aynı mezeler. kahvaltıda damak zevkinize uyan peyniri bulana kadar tatiliniz biter.
2) yatakları rahat bulmazsınız sonuçta otel yatağı ve yastığı
3) ayyy ne kadar rus turist (fazla turistten şıkayet) otomatik olarak animasyon turiste göre yapılır.
4) denizi araştırmak lazım taşlık oluyor kayalık oluyor yosunlu oluyor vs vs
dediğim gibi iki küçük çocuğumla bu senede uzun tatilimi ultra herşey dahil yapacağım dinlenmem ve bana da tatil olması gerekiyor. oda servisine bahşiş verin barmene bahşiş verin tatiliniz güzelleşir. ekstra pike yastık güzel oda temizliği yapılan güzel kokteyller olarak geri döner size

tabi bu arada hiç bir otelde aç kalmadım. yemekleri rezil denen otel yorumlarına şaşırdım hatta bence fena değildi tamm vedat milor yese beğenmez kesin ama ağzıma koyamadım demedim hiç. bence iyidir otel tatili

Tek bir yerden bakmayın fiyatlara. Mümkün olduğunca hepsini sıralayan sitelerden bakın. Bazen farklı kartlara farklı sitelerin avantajlı fiyatları oluyor. 7.5 - 8 olsun otel puanı. Dinlenmek istiyorsanız mecbur kartla artık ne yapacaksınız. Belli ki çok bunalmışsınız. Marmaris tarafı nispeten daha uygun oluyor. Antalyaya göre.

Merhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
kamp vs tatılı olarak 2-3 gunluk yapıyoruz bız yakın yerlerde .. bayram vs zamanları,
ama dıger turlu hersey dagıl otellerde kafa dınlemeye gıdıyoruz ..
biz herşey dahil otele gideceğimiz zaman kasım ayında alıyoruz rezervasyon 8bın tl gıttık kuşadasına suan 32 bin..
yanı onceden planlamak daha mantıklı hem oyle 9-10 ay taksıt olmuyor 2-3 kerede ya da tek seferde veılıyor..
8bın otele verdık 2bın yol.. 10 bın lıra ..
şuan fıyatlar aşırı ucuk tabı, ama ıyı kı gıtmısız zaten otelde yeme, ıcme, eglence vs bunların cok cok ustunde tutar..
ben çokçok memnun kaldım .
ets vs pakarasanız puanlaması 7,5 ve uzerı olmasına dıkkat edın ama ..

ben tatilimi hep her şey dahil otellerde yaparım gideceğiniz ayı iyi seçerseniz aşırı bir yoğunlukla karşılaşmıyorsunuz, ağustos sonu eylül başı ortası hatta sonunda dahi gidebilirsiniz bodrum özellikle tavsiye ederim.

Merhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
Cocuktan sonra her sey dahil otel daha cazip bana. Bem de rahatima duskunum. Tatilde hicbir sey dusunmek istemiyorum. Gecen sene tatil yapamadik is dolayisiyla. Bu yil erken karar verip Ocak ayindan yer ayirttik Kibris'ta her sey dahil otele. Ucak dahil 2 yetiskin bir cocuk 28 bin tl'ye geldi. Su anda ayni tatil 70 bin. Erken rezervasyon olmasa biz de o fiyati vermezdik. Su an 28 bin bir maasa denk geliyor. 3 taksitle de odemistik kisin. Tabi eksisi de var, ardindan deprem oldu, izinler biraz sikintili. O tarih icin malesef izin almak zorunda kalacagim ama yapacak bir sey yok. Baska sekilde tatil de hayal.

Back
X