- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi sassygirll
-
Tabiki de canım amaç o zaten.Kurbanı doğrayalar oturdukları yerden doğruyor,çay servisi,yemek hazırlığı ,oraların temizlenmesi hep bendeTeyzesi sizi kekliyor. Nasıl kabul olmazmış! Bende elimi sürmem ete.
Bence gitme. Kurban da getir götür, arkasından et doğra, yok pişir, yok çay koy vs vs bildiğin hizmet için istiyor seni kocan. Hani bensiz gidemezsin ayakları bundan.
Senin kurbanın yok, hiç uğraşma derim.
Esaret demeyelim aslında evlilik güzel birşey.Ama dışarıdan kişilerin müdahelesi olmasa.Kv “Eşini bile getiremedin “derse ,ne olacak ??İşte böyle cahil insanlar yüzünden,olan bizlere oluyorEvlilik = esaret olmuş , elalem için ! Hayattan soğutuyorlar insanı
Üçüncü kişiler yüzünden olan esareti kastettim asljnda , eşin yine yumuşakmış .. gitmek istemediğim yere gittiğimde aylarca üzerimden atamadığım olaylar yaşadım ben hepEsaret demeyelim aslında evlilik güzel birşey.Ama dışarıdan kişilerin müdahelesi olmasa.Kv “Eşini bile getiremedin “derse ,ne olacak ??İşte böyle cahil insanlar yüzünden,olan bizlere oluyor
Esaret demeyelim aslında evlilik güzel birşey.Ama dışarıdan kişilerin müdahelesi olmasa.Kv “Eşini bile getiremedin “derse ,ne olacak ??İşte böyle cahil insanlar yüzünden,olan bizlere oluyor
Şimdi yazlıkta kardeşim arkadaşlarıyla tatil yapacağı için gidemiyorum.Yoksa benim planım da bu bayramda gitmektiNe yalan soyleyeyim, bayramlarda tatile gitmeyi ben dogru bulmuyorum. Bayram dedigin ailenle zaman gecirmektir bana gore. Ama tabi iki tarafa da esit gitmek sartiyla.
Aslinda en dogrusu simdi gitmenizdi sizin, karisaniniz da olmazdi. Belki planlari degistirip simdi gidersiniz olmaz mi?
Hadi ya kotu olmus gercekten.. Baska yere gitme durumunuz yok mu?Şimdi yazlıkta kardeşim arkadaşlarıyla tatil yapacağı için gidemiyorum.Yoksa benim planım da bu bayramda gitmekti
Eşin ? Bişey demez miBen olsam gitmezdim ama gitmek zorunda kalırsam da bir çöpümü bile çöpe atmazdım. Ne servis ne yemeği ne bulaşağı, bana ne yani? Kimseye hizmetçilik yapamam. Köşe minderi gibi otururdum elimde telefonla herhalde :)
Eşin ? Bişey demez mi
Ben bilerek,isteyerek yapıldığını düşünüyorum yoksa hiçbir anne misafirin uyarılarına rağmen bu şekilde davranmazNe saçma vekaletle dünyanın öbür ucunda kurbanlar kesiliyor kabul olmasa onlar olmaz.
Sırf bir akraba evime gelecek diye tatile gidip onca para harcamazdım.
Malesef çocuğunu çayırda yetiştirmiş gibi davranan,bir yere gittiğinde sanki onu o doğurmamış onu tanımıyor gibi davranan yüzsüz ebeveynler dolu.Toplumca müzdaribiz bundan.
Sizde aynısını onlara yapın ozaman anlarlar belki.
Benim gibi çoluk çocuk yoksada,ölüm kalım olmadıkça sosyal medya hariç hiç yakından görüşmeyin.
Neden evde durmak istemediğimi sebepleriyle açıkladım.Bu sebepler olduğu için bayramda gitmek istiyorum dedim.Ben karışık olduğunu düşünmüyorumtv yi cizen cocuktan kurban eti dogramaya atlanmis ben pek bir sey anlamadim karisik anlatmissiniz tatil neresi otele mi gidilecek
evet kesinlikle bilerek bunu yapıyorlarBen bilerek,isteyerek yapıldığını düşünüyorum yoksa hiçbir anne misafirin uyarılarına rağmen bu şekilde davranmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?