Ben de bilemedim ama ordan sorun çıksa bile ha karadeniz ha Akdeniz değil mi? Yerin bir önemi olmaz. Gitmeyi kesin kafaya koydum da , yer konusunda çekimserim sadece.. Bugün akşam memlekete gideceğim, ders çalışacağı için gelmeyeceğini söyledi, gerçi gelse de benle vakit geçirmeyecekti o kesin. Neyse işte arkadaşımla bir bakalım seçeneklere öyle karar verelim...
Adam sorun çıkartırsa hakime boşamak için bir neden daha vermiş olur.Bunlar geçimsiz anlaşamıyorlar der.Kızın kaybedeceği hiçbirşey yok ki mali durumuda adamdan iyi .Nafakaya ihtiyacı yok.normalde git tatile diyeceğim ben de,
ama işler bu raddedeyken bir avukata danışmakta fayda var sanki,
çünkü bilmediğimiz çok fazla kural var bu boşanma meselesinde,
acaba sizin bu tek kişilik tatiliniz boşanma durumunda karşınıza evlilik birliğini bozan kişi olmak suçlaması ile çıkar mı?
Sorun çıkartırsa hakime boşamak için bir neden daha vermiş olur.Bunlar geçimsiz anlaşamıyorlar der.Kızın kaybedeceği hiçbirşey yok ki mali durumuda adamdan iyi .
Adam arıza çıkartırsa kendi kaybeder demek istemiştim..Konu sahibi her yönden haklı adam kafasız. Çok dengesiz davranıyor.Tatile gitmeyi teklif etmiş ne güzel, adamın ders çalışacağı tutuyor..Arkadaşlarla gitmesine de izin vermiyor.Bu sefer beraber gidelim diyor madem gidebiliyorsun dersi ne ortaya atıyorsun.Sadece kadını sinir ediyor çocuk gibi.Önce ne istediğine bir karar ver .İyi de "hayır efendim, ben evliliğimde çok bunalmıştım, kafamı boşaltıp evliliğime daha sağlıklı bir psikoloji ile devam etmek, evliliğimi yürütmek için gittim o tatile" de diyebilir.
Ben de bilemedim ama ordan sorun çıksa bile ha karadeniz ha Akdeniz değil mi? Yerin bir önemi olmaz. Gitmeyi kesin kafaya koydum da , yer konusunda çekimserim sadece.. Bugün akşam memlekete gideceğim, ders çalışacağı için gelmeyeceğini söyledi, gerçi gelse de benle vakit geçirmeyecekti o kesin. Neyse işte arkadaşımla bir bakalım seçeneklere öyle karar verelim...
normalde git tatile diyeceğim ben de,
ama işler bu raddedeyken bir avukata danışmakta fayda var sanki,
çünkü bilmediğimiz çok fazla kural var bu boşanma meselesinde,
acaba sizin bu tek kişilik tatiliniz boşanma durumunda karşınıza evlilik birliğini bozan kişi olmak suçlaması ile çıkar mı?
istediği suçlamayi yapsın davada amaç boşanmak değil mi sonuçta da boşanmış olurlar
esinizin tavırları sınav konusunda aynı benim gibi
benim de çok önemli bir sınavım var
cok da sevmedigim birisi yapmak istemediğim bir planla bana gelirse aman ben onunla mi ugrasacagim çok önemli sınavım var ders çalışıyorum diyorum aslinda hiç çalışmıyorum hatta buldugum ilk fırsatta kendim istediğim yere koşa koşa gidiyorum
o yüzden size sınavı açıkça bahane ettiğini söyleyebilirim
bundan emin olabilirsiniz
Amaç boşanmak değil sadece, aynı zamanda kusurlu taraf olmadığını da ispatlamak.
Yani kusurlu taraf tazminat ödüyor ya.
evetSen çalışıyor musun?
bir de onun tazminat alma durumu mu olur? yok tazminat istemeye cüret edebileceğini hiç sanmıyorum.. 5 kuruş ödemediği evin yarısını vermeyi gözden çıkardım zaten. ama bekarken aldığım arabamdan pay isteyecek yada 1 kuruş tazminat almaya kalkacak olursa benim de çirkef yüzümü görür o zaman! pişman olur
ama yine de kayıtlara kusurlu taraf olarak geçmek istemem tabi
Amaç boşanmak değil sadece, aynı zamanda kusurlu taraf olmadığını da ispatlamak.
Yani kusurlu taraf tazminat ödüyor ya.
Canım temmuzdan sonra karadenizin hiç tadı olmuyor. O da deniz bu da deniz değil malesef. Rüzgarlı olur dalgalı olur. Denize giremezsiniz. Bayrama kadar daha da bozar fırtınalar çıkar yağmur yağar. Zor yani karadeniz.Kızlar birlikte gitme ihtimali yok artık, kesinlikle gitmem şu saatten sonra.. Sadece karadenize çevirsem mi rotayı bu var..
eminim konu sahibinin burada anlatmadığı o adamın yaptığı çok şey var
onların yanında bu devede kulak kalır
tazminatlik bir durum yok bence
biz buraya tatil uğruna gelmedik zaten... bu çok çok ufak bir kesit sadece1 tatil ugruna keşke bu yere gelmesiydiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?