Canim benim eşin sonradan tatile birlikte gidelim madem dedi diye onun istedigi olmasın diye arkadaşlarını ekmek istemiyorsun sonra da madem karadenize gidelim diyorsun. E bu da eşinin istegi değil mi ama ????Haklısın galiba ... Dur bir arkadaşımla konuşayım eline fırsat geçmesin, karadeniz kenarı biryerler bakalım..Bunca senedir her türlü saçmalığa sabredip şimdi evliliğin bitme nedeni ben olmayayım. Biraz zamana bırakayım azıcık ayrı kalıp nefes alalım istiyorum ama ayrı kalabileceğimiz zamana kadar Nasıl idare edicem bulamıyorum...
yani şartlar uygun olsa ayrılmayı göze almışsınız. karşı tarafın da çabalamadığını görüp üzülüyorsunuz.
bir tatil yüzünden ipler tamamen kopacaksa kopsun derdim ben. yani zamanında teklif etmişsiniz, karşınızda çocuk yok ki. bir şeyleri düzeltmek isteseydi daha farklı davranırdı bence..
Yine bir kutsal annemiz.bir yuvayı yıkmak cok basit esas olan onu kazanabilmek...gencecik kadın ileride cok ileride mutlaka birgün evlenecektir o da cicicm günleri geçtikten sonra yerini monotonluga bırakacaktır.ikinci tercih ise hiç evlenmeye de bilir tabi ama dünyanın en güzel tutkusu annelikten mahrum kalmak olur ...yani seçenekler uzar gider fakat ortada yıkılası bir evlilik göremedim...ileride pişman olmak var ben sadece kardeşimi uyardım.şunu anlayın...sorunsuz evlilik yok...başlıbaşına sorun
Şahsen yuva kolay kurulmuyorculardan olmadım hiçbir zaman. İnsan mutlu değilse belkilerle, toplumun dayattığı normlarla yaşamamalı. Geriye dönüp baktığında kocaman keşkleri olmamalı. Şans ver diyenler bu adamın değişeceğine inanıyor mu acaba? Hadi değişti diyelim kim 3 aydan fazla sürer bu değişim diyebilir. Kaç kişi ben değişen birini gördüm diyebilir? Ya da kaç kişi 3 senede değişen birini gördüm diyebilir? Değişenlerin çoğu 50den sonra anca olur o da değişkenler değiştiği için. Ben böyle işi olduğu halde katlanan, mutsuz, fazlasıyla fedakar, kendinden geçmiş, acabalarla yaşayan, ilgi görmeyen kadınlar görmek istemiyorum ya. Değişelim, değiştirelim. Kendimiz için bile değilse gelecek nesil için....
ay bir an yine evlilik kolay kurulmuyor diye başlayan bir cümle okuyacağımı sanıp gerim gerim gerildim oturduğum yerdecümlenin sonu beni çok rahatlattı.. evet evlilik kolay kurulmuyorsa bunu biraz da erkek düşünsün ben elimden geleni fazlasıyla yaptım, hayatımda hiç kimseye vermediğim kadar ödün verdim bu adama, bunca saçmalığı senelerdir çektim, sinirli mutsuz tahammülsüz bir insana döndüm, sebep??? evlilik kolay kurulmuyor... yok aksine çok kolay kurduk yani, 3-5 ayda oldu bitti, borcu derdi de olmadı verdim bütün ziynet eşyalarını hepsini bozdurdu ne ailesinden ne kendinden 5 kuruş çıkmadı.. çok kolay oldu onlar için yani! işleri bu kadar kolaylaştırmam da büyük hataymış aslında şimdi anlıyorum bir bir... adam benim için hiç çaba göstermedi ki... herşeyine anlayışla yaklaşıp her sorununu çözdüm , ben hatalıyım en başından!
Dünyanın en güzel duygusu göreceli bir kavram, anne olmayı bir saniye bile düşünmeyen binlerce kadın var , ha ben onlardan mıyım? Değilim. Bu saçma sapan evlilikte bile çocuk sahibi olabilmek için baya çırpındım, tüp bebek dışında denemediğim birşey kalmadı.. Olmadı.. Belki de evliliğimin beni tatmin eden hiçbir yönü olmayışını bu kadar geç anlamam çocuk meselesinin bu kadar üzerinde duruşumdan oldu, sorun çocuk diye düşündüm hep, hiç evliliğim nasıl demedim..bir yuvayı yıkmak cok basit esas olan onu kazanabilmek...gencecik kadın ileride cok ileride mutlaka birgün evlenecektir o da cicicm günleri geçtikten sonra yerini monotonluga bırakacaktır.ikinci tercih ise hiç evlenmeye de bilir tabi ama dünyanın en güzel tutkusu annelikten mahrum kalmak olur ...yani seçenekler uzar gider fakat ortada yıkılası bir evlilik göremedim...ileride pişman olmak var ben sadece kardeşimi uyardım.şunu anlayın...sorunsuz evlilik yok...başlıbaşına sorun
Artık çok yorulduğun ve sonuç ne olursa olsun ya hep ya hiç dediğin çok anlaşılır!Bence o da bunun farkında artık;özelliklede tatil konusuyla daha da anlaşılır olmuş tavrın!Taktik yapmayacak kadar gururlu olduğun da çok belli çünkü o farklı kişilikler vardır ya hani öyle bir kadınsın! seni çok iyi tanıyormuşum gibi nedense:)Bence asla kendinden ödün verme artık,sonucu göze aldığını varsayarak, hissederek yazıyorum.....Şunu da belirtmek istiyorum, sandığından çok daha güzel olacak! her ne karar verirsen;ama sonuç ayrılmayacaksın o da ne kadar yanlış yolda olduğunu ,seni tamamen kaybetmeden anlayacak bence!
evet ben ahlaksız birşey yapmıyorum , 15 senelik kız arkadaşımla ve kız kardeşi ile yaptık planı, hatta bir de erkek arkadaşımız var yine liseden beri kopmadığımız biri onu da dahil etmeyi düşündük ama eşimin rahatsız olabileceğini düşünüp ondan vazgeçtim. söylemedim bile kendisine.. yani o hiç yapmadığımı düşünüyor ama bu konuda bile yine onu düşündüm, bekar olsam o arkadaşı da çağırır keyfimize keyif katardım.
böyle diretmelerle, küçük oyunlarla mı ben eşimi hayatıma dahil etmeye çalışacağım hep? beni kaybetmeden adamda kaybetme korkusu olmuyor, olmayacak da... hayatının merkezinde hep kendisi oldu , olacak...
Sizi oyalıyor.
Eşiniz dengesiz
Ne sizi tam olarak istiyor VE sizin için fedakarlık yapmaya hazır, ne de sizi elinin altından kaçırmak istiyor.
Kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak istiyor sadece.
normalde git tatile diyeceğim ben de,
ama işler bu raddedeyken bir avukata danışmakta fayda var sanki,
çünkü bilmediğimiz çok fazla kural var bu boşanma meselesinde,
acaba sizin bu tek kişilik tatiliniz boşanma durumunda karşınıza evlilik birliğini bozan kişi olmak suçlaması ile çıkar mı?
mutlu değilseniz yürütmenin bir anlamı yok çükü bundan sonraki hayatınızda mutlu olmanızı dilerim.Dünyanın en güzel duygusu göreceli bir kavram, anne olmayı bir saniye bile düşünmeyen binlerce kadın var , ha ben onlardan mıyım? Değilim. Bu saçma sapan evlilikte bile çocuk sahibi olabilmek için baya çırpındım, tüp bebek dışında denemediğim birşey kalmadı.. Olmadı.. Belki de evliliğimin beni tatmin eden hiçbir yönü olmayışını bu kadar geç anlamam çocuk meselesinin bu kadar üzerinde duruşumdan oldu, sorun çocuk diye düşündüm hep, hiç evliliğim nasıl demedim..
Hani çocuk olsa bahanem de olacaktı çocuk var ortada diye ama çocuk da yok. Ne gerek var bu adamın egosunu tatmin etmekle ömür mü geçirmeye? Bir erkek için de dünyanın en güzel duygusu babalıktır diye düşünürsek sizin tezinizden yola çıkıp , eşim düşünsün, bundan sonraki hayatında bir nişan atmış bir evlilik bitirmiş bir adamın yeniden aile kurup baba olabilmesi daha zor görünüyor çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?