sen yinede tedbiri elden bırakma derim bırak gitsin ama şart koy sürekli arayacaksın sürekli mesaj atacaksın aradığımda hemen açıcaksın telefonun kapalı olmayacak gibi bide ara ara o diğer hattı özelden falan ara kontrol et açık mı değil mi diye bence.
sen gittiği zamanda kontrol et uzun süre mi gidiyor peki ?
ilişkiniz bikaç aylık değil ki sonuçta 2 yıl diyorsun boşver o zaman sürede çok uzun değilse takıntı yapma rahat olmaya çalış .
Cok guzel diyorsun keske uygulayabilsem benim kiskanclik krizlerim cok fazla yaa ailem sevgilime yaptiklarimi duyunca bazen psikologa bile goeyi dusunuyolar. Mesela ben bi fabrikada stajerim suan da bugun yazlik stajer baslamis onu bile kiskandim ben bizim departmanda tek stajerdim cunkuuu oyle boyle degil kiskancligim hic engel olamiyorum(
Cok guzel diyorsun keske uygulayabilsem benim kiskanclik krizlerim cok fazla yaa ailem sevgilime yaptiklarimi duyunca bazen psikologa bile goeyi dusunuyolar. Mesela ben bi fabrikada stajerim suan da bugun yazlik stajer baslamis onu bile kiskandim ben bizim departmanda tek stajerdim cunkuuu oyle boyle degil kiskancligim hic engel olamiyorum(
ayy aynen bende çooook kıskancım sevgilimi bazen erkek arkadaşlarından bile kıskanıyorum benden çok görüyorlar onu diye .. bazen krizlere giriyorum aklıma paranoyak gibi türlü türlü şeyler geliyor ama sen sıkma canını inşallah bu zorlu süreci az krizle atlatırsın sevgiline güvenn.
Şimdi bunu övünülecek bir şey olarak mı görüyorsunuz yoksa durumdan rahatsız mısınız? İkinci seçenekse çözüm kendinizde, kendinize güveninizde.
Konu ile ilgili olarak, sevgilinize izin verip vermeme gibi bi lüksünüz olduğunu sanmıyorum. Nitekim kendi de öyle söylemiş. Bırakın tatilinin keyfini çıkarsın.
Şimdi bunu övünülecek bir şey olarak mı görüyorsunuz yoksa durumdan rahatsız mısınız? İkinci seçenekse çözüm kendinizde, kendinize güveninizde.
Konu ile ilgili olarak, sevgilinize izin verip vermeme gibi bi lüksünüz olduğunu sanmıyorum. Nitekim kendi de öyle söylemiş. Bırakın tatilinin keyfini çıkarsın.
Benim 2 yila yakin iliskim var sevgilime cok guveniyorum aslinda ama gecen sene izmire tatile giderken(ayrica orada akrabalari var) biz bi sebepten dolayi ayrilmistik buda hattini kapatip ikinci bi hatla oraya gitmisti suan o hatti kullanmiyo tabiki bana o hattan arkadasimin ben telefonu evde biraktim falan diye yaziyordu her neyse bu yaz yine izmire gitme mevzusu var tatil benimde hakkim da diyor dogru diyorda ben simdi o ikinci hat meselesi ortaya cikinca falan bide oraya gittiginde biz ayriyken gitmis olmasindan dolayi biseyler yolunda degilmis gibime geliyo israrla gidicem diyo siz olsaniz napardiniz oda bende asiri kiskanciz herseyimize karisiriz normalde dinler ama izmir meselesinde dinlemiyo diye bende haliyle kafama taktim sizin basiniza gelse napardiniz
Simdiden tesekkur ederim okudugunuz icin Allah razi olsun.
gitceksin gitmeyeceksinen hoşlanmadığım mevzulardır..
sevgilinizin sizin dışındada bir hayatı var unutmayın..
izmiri bilsen gidip basacakmışsın. izmirli hatunlar bir el atın konu sahibine
güzel kardeşim, eğer güvenin yoksa uzatmadan bitireceksin. her daim adamın bekçisi olamazsın ya..
Benim 2 yila yakin iliskim var sevgilime cok guveniyorum aslinda ama gecen sene izmire tatile giderken(ayrica orada akrabalari var) biz bi sebepten dolayi ayrilmistik buda hattini kapatip ikinci bi hatla oraya gitmisti suan o hatti kullanmiyo tabiki bana o hattan arkadasimin ben telefonu evde biraktim falan diye yaziyordu her neyse bu yaz yine izmire gitme mevzusu var tatil benimde hakkim da diyor dogru diyorda ben simdi o ikinci hat meselesi ortaya cikinca falan bide oraya gittiginde biz ayriyken gitmis olmasindan dolayi biseyler yolunda degilmis gibime geliyo israrla gidicem diyo siz olsaniz napardiniz oda bende asiri kiskanciz herseyimize karisiriz normalde dinler ama izmir meselesinde dinlemiyo diye bende haliyle kafama taktim sizin basiniza gelse napardiniz
Simdiden tesekkur ederim okudugunuz icin Allah razi olsun.
ben olsam ne yapardım beni kısıtlayan bir adamla / kadınla ilişki yaşamayı seçmezdim hayat zindan olur ya ilişki yaşayınca kişiler birey olduğunu unutuyorlar mı 1 senelik evliyim kocamdan günün raporunu istemem. bir konuya daha yazmıştım eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirirsen illede yicem derkıskançlıklar sürüklüyor aldatmalara bence benim fikrim bu bırak gitsin zaten aldatırsa öğrenirsen seni kaybetmiş olur içinde aldatma isteği olan adam senin yanındayken bile yapar ruhun duymaz
Tabikide rahatsizim buna engel olamiyorum. Ayrica kendime cok cok guvenirim guzellik olsun hersey olsun guvenirim. Ama ivana sert in bile aldatildigi bi ulkede yasiyoruz
Bana bu KK'nın kıskanç kadınlarından fenalık geldi. Güvenmiyorsan ayrıl arkadaşım, silah mı dayıyorlar alnına. Her an bir şey yapacak mı düşüncesi bırakın karşı tarafı önce sizi yok eder. Böyle hayat mı geçer. Siz sevgilisiniz, ya da eşşsiniz. Kimse kimsenin bekçisi değil, bir de yazı arasın da "aslında hep dinlerdi sözümü" diyor ya. Delirmemek işten değil. Eğitimli bir köpekten bahseder gibi sevgililerinizden, eşlerinizden bahsediyorsunuz ya. Karşı tarafa güveniniz ve saygınız yok anladıkta kendinize de mi saygınız. Peşinde ajan gibi dolanarak, kimsenin yanlış birşey yapmasına engel olamazsınız. Kıskançlık tripleri atarakta kimseyi mutlu edip kendinize bağlayamazsınız. Kıskançlık ufak gülüşmelere, cilveleşmelere değil de kavgalara ve de kıskançlık krizlerine sebep oluyorsa bence tedavi edilmesi gereken bir hastalık boyutuna varmıştır.
Sakın bir hata yapıpta, İzmir'e gidip aklım sıra sürpriz diye baskın yapmaya kalkmayın emin olun kaybeden siz olursunuz. İzmir'e gitmek yerine ailenizin sözünü dinleyin ve doktora gidin. Kendinizi düşünmüyorsanız karşınızda ki insanları düşünün, kimsenin hayatını cehenneme çevirmeye hakkınız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?