- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanki bilmiyorumÇok yorulduysam dinlenirdim,idare edebilecek gibiysem yaz okuluna devam ederdim.
Ben aslında çalışıyorum ancak yüksek lisanstayım ve derslerim ingilizce..ve gerçekten zorlanıyorum çünkü akademik ingilizce
Siz olsanız yaz okulunda ingilizce dersi alıp geliştirmeye mi çalışırdınız yoksa biraz yazın dinlenip öbür döneme bomba gibi mi katılırdınız ?![]()
Cathy senin yorumlarına denk geliyorum cok mantıklısın azmini kendime örnek alıyorumBen aslında çalışıyorum ancak yüksek lisanstayım ve derslerim ingilizce..ve gerçekten zorlanıyorum çünkü akademik ingilizce
Siz olsanız yaz okulunda ingilizce dersi alıp geliştirmeye mi çalışırdınız yoksa biraz yazın dinlenip öbür döneme bomba gibi mi katılırdınız ?![]()
öyle tekrarlık olmuyor ki ...konuşabilmem makale yazabilmem ciddi bir ortam lazımBen dinlenmeyi tercih ederim.
Ama bu demek degil ki tamamen salarim.
Zaten icim rahat etmez yapamam ama kendimi de hirpalamam.
Dil vefasizdir, nankordur tekrari unutmadan dinlenin bence :)
teşekkür ederim utandımCathy senin yorumlarına denk geliyorum cok mantıklısın azmini kendime örnek alıyorum
Yüksek lisans zaten cok zordur, oralara gelmek icin de baya bir yorulmussundur
Bence tatilini yap
Ununu elemis eleğini asmıssınsimdi tatilin en iyisini hak ediyorsun
![]()
böyle diye diye ömrüm kurslarda okullarda geçiyordinlenmek yok : ) insanın kaç yaz tatili var ki emekli olunca dinlenirsin : )))))
Ben aslında çalışıyorum ancak yüksek lisanstayım ve derslerim ingilizce..ve gerçekten zorlanıyorum çünkü akademik ingilizce
yapabilirim değil miYazın da ingilizce çalışabilirsin? İnternette yüzlerce kaynak var ingilizce
işte ondan kafam karışık zatenTabii ki İngilizce dersi alıp kendimi geliştirirdim. Tüm yaz dinlenmek zaman kaybı.
işte ondan kafam karışık zaten
11 temmuz-19 ağustos yaz okulu
acaba yaz okulu sonrası mı bir hafta şöyle güzel bi tatil yapsam
yüksek lisans derslerini verebilmem için ingilizce ilerletmem de şart çünkü dersleri vermekte herkesten 2 ,3 kat zorlanıyorum şu an..Yüksek lisans dediğiniz kaç sene... Azıcık sıkın dişinizi, kendinizi derse, çalışmaya verin, biran önce bitirin. Sonra istemediğiniz kadar tatil yaparsınız zaten. Ha, derseniz ki; o kadar yorgunum ki, dersi alsam da çok verimli olacağına inanmıyorum, o zaman dinlenin elbette.
yapabilirim değil mi
aslında tatilde yds çalışmıştım ve çok verimliydi belki de bu konuda bir kez daha kendime güvenebilirim![]()
çok güzelmiş bunlar :) sağolListening listening listening.
Sana önerdiğim adresler
Podcast listesi
http://fularsizentellik.com/journal/2016/6/4/podcastlist
İngilizce altyazılı dizi-film
http://www.subsmovies.com