Tatil mi okul mu?

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.790
13.668
498
Ben aslında çalışıyorum ancak yüksek lisanstayım ve derslerim ingilizce..ve gerçekten zorlanıyorum çünkü akademik ingilizce :(
Siz olsanız yaz okulunda ingilizce dersi alıp geliştirmeye mi çalışırdınız yoksa biraz yazın dinlenip öbür döneme bomba gibi mi katılırdınız ? o_O

Ben aslında çalışıyorum ancak yüksek lisanstayım ve derslerim ingilizce..ve gerçekten zorlanıyorum çünkü akademik ingilizce :KK43:
Siz olsanız yaz okulunda ingilizce dersi alıp geliştirmeye mi çalışırdınız yoksa biraz yazın dinlenip öbür döneme bomba gibi mi katılırdınız ? o_O

Ben dinlenmeyi tercih ederim.
Ama bu demek degil ki tamamen salarim.
Zaten icim rahat etmez yapamam ama kendimi de hirpalamam.

Dil vefasizdir, nankordur tekrari unutmadan dinlenin bence :)

Ben aslında çalışıyorum ancak yüksek lisanstayım ve derslerim ingilizce..ve gerçekten zorlanıyorum çünkü akademik ingilizce :KK43:
Cathy senin yorumlarına denk geliyorum cok mantıklısın azmini kendime örnek alıyorum
Yüksek lisans zaten cok zordur, oralara gelmek icin de baya bir yorulmussundur
Bence tatilini yap
Ununu elemis eleğini asmıssın :nazar: simdi tatilin en iyisini hak ediyorsun :KK66:

Ben dinlenmeyi tercih ederim.
Ama bu demek degil ki tamamen salarim.
Zaten icim rahat etmez yapamam ama kendimi de hirpalamam.

Dil vefasizdir, nankordur tekrari unutmadan dinlenin bence :)
öyle tekrarlık olmuyor ki ...konuşabilmem makale yazabilmem ciddi bir ortam lazım
kendi kendime çok zor gibi o da :/
ama tatil+kendi kendime çalışmak sadece tatilden iyidir değil mi:)

Cathy senin yorumlarına denk geliyorum cok mantıklısın azmini kendime örnek alıyorum
Yüksek lisans zaten cok zordur, oralara gelmek icin de baya bir yorulmussundur
Bence tatilini yap
Ununu elemis eleğini asmıssın :nazar: simdi tatilin en iyisini hak ediyorsun :KK66:
teşekkür ederim utandım :KK23:

Yazın da ingilizce çalışabilirsin? İnternette yüzlerce kaynak var ingilizce

Tabii ki İngilizce dersi alıp kendimi geliştirirdim. Tüm yaz dinlenmek zaman kaybı.

Tabii ki İngilizce dersi alıp kendimi geliştirirdim. Tüm yaz dinlenmek zaman kaybı.
işte ondan kafam karışık zaten
11 temmuz-19 ağustos yaz okulu
acaba yaz okulu sonrası mı bir hafta şöyle güzel bi tatil yapsam

işte ondan kafam karışık zaten
11 temmuz-19 ağustos yaz okulu
acaba yaz okulu sonrası mı bir hafta şöyle güzel bi tatil yapsam

Zaman çok kıymetli. Heba etmeyin derim.
Gidin yaz okuluna, tamamlayın dersinizi. Sonra da gönül rahatlığıyla tatilinizi yapın. :super:

Yüksek lisans dediğiniz kaç sene... Azıcık sıkın dişinizi, kendinizi derse, çalışmaya verin, biran önce bitirin. Sonra istemediğiniz kadar tatil yaparsınız zaten. Ha, derseniz ki; o kadar yorgunum ki, dersi alsam da çok verimli olacağına inanmıyorum, o zaman dinlenin elbette.

Yüksek lisans dediğiniz kaç sene... Azıcık sıkın dişinizi, kendinizi derse, çalışmaya verin, biran önce bitirin. Sonra istemediğiniz kadar tatil yaparsınız zaten. Ha, derseniz ki; o kadar yorgunum ki, dersi alsam da çok verimli olacağına inanmıyorum, o zaman dinlenin elbette.
yüksek lisans derslerini verebilmem için ingilizce ilerletmem de şart çünkü dersleri vermekte herkesten 2 ,3 kat zorlanıyorum şu an..

herkes başka bir şey diyor iyice kafam karıştı iyi mi heheh :KK53:
bir seçim yapmam şart:)
derdim küçük Allah tan ve herkese teşekkürler yorumlar için :KK200:

Back
X