Tatil planımız mahvolmak üzere..

Şimdi konuya nasıl girsem ki
abla otel odasında rahat edebilecekmisin den gir:))
sürekli ağlayacaktır.
gaz sancıları özellikle 40 dan sonra artarmış.
hep kapalı odada kalacaksın sana zor olmayacak mı de.
hani hep emzireceksin bi yere de çıkamayacaksın filan desen.
bir nevi zarf atacaksın:))
seninle ilgili bir planı var ise bu aşamada söyleyecektir.
sen de o zaman abla bebek çok küçük hep seni arar meme arar kaldı ki bizim tatil planımız başka vs. dersin.

Biz otelde kalmak istemiyoruz her gun baska yerde kalicaz ama sizin yaniniza ugrariz diyin esiniz neden hayir demiyor acaba demek mi istemiyor once onunla konusun
40 gunluk bebekle nasil olur bilemedim ama bebekle tatil basbasa tatilden cooook farkli henuz cocugunuz yoksa once bunun tadini cikartin cocugunuz olunca onunla zaten diger turlusunu tecrube edersiniz

bildiğim kadarı ile sende çocuk yok

ee sana bırakamaz ki ben anlamam de geç

abla bence zor olur tatil ama gideceksen de yanına annemi al de

yani sizinle değil annenle yapsın tatilini

ama gidecekse de çok kasmasın

klimasız yerlerde dursun bebekle yeter

yani dışarıda da emzirir alır bir önlük ne var ki bunda

sürekli ağlayacaktır.
sen de o zaman abla bebek çok küçük hep seni arar meme arar kaldı ki bizim tatil planımız başka vs. dersin.

Konuşarak değil de WhatsApp dan filan yazsam daha iyi sanırım bunu bi deneyim

bildiğim kadarı ile sende çocuk yok

ee sana bırakamaz ki ben anlamam de geç

abla bence zor olur tatil ama gideceksen de yanına annemi al de

yani sizinle değil annenle yapsın tatilini

ama gidecekse de çok kasmasın

klimasız yerlerde dursun bebekle yeter

yani dışarıda da emzirir alır bir önlük ne var ki bunda
Annem gelemez bayramda anneanneme bakacak anneannem yatalak aynn çocuk yok bzde

Biz eşimle antalyaya gidip hergün başka ilçe gezip kafamıza göre geze geze tatile çıkma planı yaptık. Bayramda gidecektik. Eniştem de bayramda anneme gelecekmiş yani ablamlar geliyo bayramda. Yeğenim daha kırk günlük olacak bayramda. onlar da tatile çıkacakmış. Ama yani anca otelde kalırlar. biz de otele para verip tıkılıp kalmak istemiyoruz gezmek istiyoruz farklı yerler keşfetmek istiyoruz. Ee beraber tatil yaparsak otele tıkılcaz. Eniştem planları yapmış eşime ayarla tatili demiş eşim de hayır diyemiyor bişey dememiş arada kalmış. Kırk günlük bebekle nasıl tatil yapacaklar onu da anlamadım. Ya ben açıkçası zaten eniştemle bi tatil istemiyorum şimdi onla gtcez eşimle tatil yapamamış olcam çünkü alıp alıp gidio sürekli. ne yapacağız ?

Ama biz zaten plan yaptık artık diğer sefere Enişteciğim dersiniz....

NİYE BU KADAR TELAŞLANDINIZ DURUMU AÇIKLAYIN HERHALDE ANLAYIŞLA KARŞILARLAR KIRILIP GÜCENECEK BİR DURUM YOK İSTEMEDİĞİNİZ BİŞEYİ YAPMA ZORUNDA DEĞİLSİNİZ HER ZAMAN TATİLE ÇIKILMIYOR GÖNLÜNÜZCE OLSUN

Biz planımızı yaptık diyin,bu kadar basit.
İnsan eşiyle çocuğuyla değil de cümbür cemaat tatil yapmayı neden ister bir anlasam...

İki kişi eğlenceli olmuyormuş kalabalıkla daha eğlenceli olurmuş A ya da b kişisi kalabalık olsun da kim olursa diyo eşim de.
Kalabalık tatil sevenler çok,çevremde de var ama ben çok ilginç buluyorum. 2 kişi eğlenceli olmuyorsa aynı evin içinde nasıl oluyor ozaman,evde de sıkılıyorlar o halde.
Bence siz ısrarla planı bozamayacağınızı söyleyin,b kişisi bulsunlar Hoppa

Bence eğer beraber tatile giderseniz eşiniz enistenizle tatil yapmış olacak ve sizde ablanizla bebek bakmış olacaksınız...fikrim ne yapın ne edin ayrı gidin ..eşinizle sizin için daha hayırlı olur ..

sürekli ağlayacaktır.
Şimdi aradım enişten saçmalıyor dedi ben otel odasından çıkamam otel filan imkansız diyo anca günübirlik Gideblrz dio

Biz gelmiyoruz demek zor birsey degil. 2 senedir evliyim esimin ablalariyla sadece 1 defa disari ciktik. Hepsi evliler, coluklu cocuklular zaten kafam şişti ve en nefret ettigim sey oldu. Karar verip oraya gidiyoruz, surada oturucaz emrivaki peşlerinde gezdiriyorlar sinirim tepeme vurdu. Esimi cektim dedim yuru gidiyoruz ben dayanamiyorum kalktik onlari birakip kendimiz kafamiza göre gittik gezdik. Tatilede cagirdilar gecen hafta direk hayır dedik. Hic bulasma helede 40 gunluk bebekle o tatil tatil olmaz eziyet.

Back
X