- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Hiç gitme daha iyi bence. +0 günlük bebek sıcakta uyuyamazsa iyice zıvanadan çıkar yalnız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla otel odasında rahat edebilecekmisin den gir:))Şimdi konuya nasıl girsem ki
abla otel odasında rahat edebilecekmisin den gir:))
sürekli ağlayacaktır.
gaz sancıları özellikle 40 dan sonra artarmış.
hep kapalı odada kalacaksın sana zor olmayacak mı de.
hani hep emzireceksin bi yere de çıkamayacaksın filan desen.
bir nevi zarf atacaksın:))
seninle ilgili bir planı var ise bu aşamada söyleyecektir.
sen de o zaman abla bebek çok küçük hep seni arar meme arar kaldı ki bizim tatil planımız başka vs. dersin.
Annem gelemez bayramda anneanneme bakacak anneannem yatalak aynn çocuk yok bzdebildiğim kadarı ile sende çocuk yok
ee sana bırakamaz ki ben anlamam de geç
abla bence zor olur tatil ama gideceksen de yanına annemi al de
yani sizinle değil annenle yapsın tatilini
ama gidecekse de çok kasmasın
klimasız yerlerde dursun bebekle yeter
yani dışarıda da emzirir alır bir önlük ne var ki bunda
Biz eşimle antalyaya gidip hergün başka ilçe gezip kafamıza göre geze geze tatile çıkma planı yaptık. Bayramda gidecektik. Eniştem de bayramda anneme gelecekmiş yani ablamlar geliyo bayramda. Yeğenim daha kırk günlük olacak bayramda. onlar da tatile çıkacakmış. Ama yani anca otelde kalırlar. biz de otele para verip tıkılıp kalmak istemiyoruz gezmek istiyoruz farklı yerler keşfetmek istiyoruz. Ee beraber tatil yaparsak otele tıkılcaz. Eniştem planları yapmış eşime ayarla tatili demiş eşim de hayır diyemiyor bişey dememiş arada kalmış. Kırk günlük bebekle nasıl tatil yapacaklar onu da anlamadım. Ya ben açıkçası zaten eniştemle bi tatil istemiyorum şimdi onla gtcez eşimle tatil yapamamış olcam çünkü alıp alıp gidio sürekli. ne yapacağız ?
İki kişi eğlenceli olmuyormuş kalabalıkla daha eğlenceli olurmuş A ya da b kişisi kalabalık olsun da kim olursa diyo eşim de.Biz planımızı yaptık diyin,bu kadar basit.
İnsan eşiyle çocuğuyla değil de cümbür cemaat tatil yapmayı neden ister bir anlasam...
Kalabalık tatil sevenler çok,çevremde de var ama ben çok ilginç buluyorum. 2 kişi eğlenceli olmuyorsa aynı evin içinde nasıl oluyor ozaman,evde de sıkılıyorlar o halde.İki kişi eğlenceli olmuyormuş kalabalıkla daha eğlenceli olurmuş A ya da b kişisi kalabalık olsun da kim olursa diyo eşim de.
Şimdi aradım enişten saçmalıyor dedi ben otel odasından çıkamam otel filan imkansız diyo anca günübirlik Gideblrz dioabla otel odasında rahat edebilecekmisin den gir:))
sürekli ağlayacaktır.
gaz sancıları özellikle 40 dan sonra artarmış.
hep kapalı odada kalacaksın sana zor olmayacak mı de.
hani hep emzireceksin bi yere de çıkamayacaksın filan desen.
bir nevi zarf atacaksın:))
seninle ilgili bir planı var ise bu aşamada söyleyecektir.
sen de o zaman abla bebek çok küçük hep seni arar meme arar kaldı ki bizim tatil planımız başka vs. dersin.
hımm ablanın fikri değil mi yani.Şimdi aradım enişten saçmalıyor dedi ben otel odasından çıkamam otel filan imkansız diyo anca günübirlik Gideblrz dio
Evet eniştem suçluymuşhımm ablanın fikri değil mi yani.
iyi o zaman.
ablanı da suçlamıştık baya:))
O biraz zor yaptırır planını bize...Galiba enişte uyanık. Alacak bacanağı ye iç yat miss. Baldız hanımın yanında dursun rahat edeyim![]()