Tatil planları ve korkular

Söylediğiniz yeri merak ettim gerçekten. Bizim için yürümek dert değil. Severiz ikimiz de. Öyle bir yoldan geçmek de ayrıca keyifli olur. Çok teşekkür ederim öneriniz için. :)

Peki ilk gidişte bahsettiğiniz yere ulaşım nasıl? Özel aracımız olmayacak zira. Yine yürüyerek ya da toplu taşımayla gidebilir miyiz?

Kamp alanlarinda bi sikinti olacagini sanmiyorum. Biz adini sanini bilmedigimiz yolumuza denk gelen kamp alanlarina cadir atip kalarak yolculuk etmistik.

Dag basinda da kamp yapilir ama silah ruhsati olan biri varsa... :)))
Denizde de boyu gecmeyen yerde takil gitsin.

Bak ona bişey diyemem çünkü biz özel araçla gittik topluca arkadaşlarla ama muhakkak ulaşım vardır. Onca insan nasıl gidiyor :/ Bir araştırayım bakayım.

Silah mı.. Hıı teşekkür ederim

Sanırım öyle olacak. Ufaktan alıştırma olur artık.

Kaş merkezde bir kamping vardı

Biz orada kalmamıştık denize sıfır otelde kalıp denize girmeye oraya gitmiştik

Çok güzeldi Denizi

Merkezde olduğu için de ulaşım rahat bizde araba vardı ama dolmuş vs de geçiyordu hatta yürünür de amfi tiyatrodan dümdüz gidiliyordu

O zaman adını biliyordum hatta netten de bakmıştık geldikten sonra bilgi var mı diye ama unutmuşum bilen vardır belki

Patara mı acaba? Konuda biri de Kaş'ta orayı tavsiye etti.

Patara mı acaba? Konuda biri de Kaş'ta orayı tavsiye etti.

Patara ayrı

Kaş kamping imiş netten baktım sen de bak

Kaş müthiştir

Deniz çoğu yerde derin o nedenle kamping alanı popüler

Görümcem merdivenden giremediği için gitmiştik biz Oraya yoksa Kaş ta heryer Deniz

kesinlikle kız başınıza gitmeyin dağa taşa. aklıma neler neler geldi. ayrıca kamp kalabalık güzel olur, 2 yalnız kız hayır asla.

Ben de öyle tedirgindim. Kamp yapmak için ücret ödenen, insanların güvenlik için gece boyu beklediği yerler varmış. Bu daha iyi geldi :)) teşekkür ederim yorumunuz için.

Gittiğiniz yerde güvenli kamp alanları bulup orda çadırınızi kurabilirsiniz.Havuzda yüzen denizde haydi haydi yüzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…