- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Denizde cok ilerlemeZseniz merak etmeyin bogulmazsiniz sadece ayaklariniz yere degsin uzaklasmayin.kamp olayini ise 2 kadin onermiyorum 1 erkek olsa basinizda tamam da malum ortalik kotu.aile oteline gitseniz yada aile pansiyonu falan
Merhaba sevgili hanımlar
Bu ara kardeşimle başımız biraz dertteydi. 2 günlüğüne onu alıp deniz kenarı bir yerde kamp yapmayı düşünüyorum. Çadır, yatak, fener vs. aldım. Henüz nereye gidebiliriz bilmiyorum.
Diyelim ki Muğla'da bir yer bulduk. Akşam, gece geç saatlerde 2 kadın rahatsız edilir miyiz? Taciz vs. olursa benim bütün çabam çöpe gider. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Çadır fikrinden vazgeçelim mi ?
Diğer sorum da biz normalde havuzda yüzebiliyoruz. Profesyonel değiliz tabii ki. Denizde ilk defa olacağız. Bu şekilde olup da zorlanan var mıydı? Allah korusun boğulma tehlikesi filan yaşar mıyız? Umarım sorum salakça gelmemiştir.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Çadır için tesisler var çadır kamp olarak geçer oralara bakarsanız daha güvenlikli olur tesis falanda oluyo oralarda zaten. yüzme içinse çok iyi bilmiyosanız deniz sıkıntı olur dalga gelir paniklersiniz akıntı olur yorulur paniklersiniz falan sizin yüzmeyi ne kadar bildiğinize bağlı yani birazda.
Ben bir araştırayım. Bu daha iyiymiş yalnız olmaktan.
Haklısınız iyi değiliz ikimiz de. Herkes deniz havuzdan kolay diyor da ıhh ıh korkuyorum.
Aynen daha güvenlikli bi arkadaş daha önermiş kabak koyu var mesela çok güzel yer vede tesis olduğu için sıkıntı yaşamazsınız o tür yerlere bakın. Deniz de yüzmek daha kolay evet tuzlu suyun kaldırma kuvveti farklı sonuçta ama denizde de risk daha fazla oluyo havuzda 3 5 kulaç atar biyerden tutunursun ama denizde öyle bi şansın olmuyo. Ben çok iyi yüzme biliyorum mesela ama genede akıntıda acayip yoruluyorum yüzmem zorlaşıyo falan o açıdan çok açılmayın derim. İyi tatiller şimdidenBen bir araştırayım. Bu daha iyiymiş yalnız olmaktan.
Haklısınız iyi değiliz ikimiz de. Herkes deniz havuzdan kolay diyor da ıhh ıh korkuyorum.
Kardesiniz o adami birakti mi? Son durum ne?Merhaba sevgili hanımlar
Bu ara kardeşimle başımız biraz dertteydi. 2 günlüğüne onu alıp deniz kenarı bir yerde kamp yapmayı düşünüyorum. Çadır, yatak, fener vs. aldım. Henüz nereye gidebiliriz bilmiyorum.
Diyelim ki Muğla'da bir yer bulduk. Akşam, gece geç saatlerde 2 kadın rahatsız edilir miyiz? Taciz vs. olursa benim bütün çabam çöpe gider. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Çadır fikrinden vazgeçelim mi ?
Diğer sorum da biz normalde havuzda yüzebiliyoruz. Profesyonel değiliz tabii ki. Denizde ilk defa olacağız. Bu şekilde olup da zorlanan var mıydı? Allah korusun boğulma tehlikesi filan yaşar mıyız? Umarım sorum salakça gelmemiştir.
boğulma konusunda soru salakça değil de, araba sürmede acemiyim, trafiğe çıksam kaza yapar mıyım gibi bişey. bunu bi tek allah bilir. çok açılmayın denizde, korkuyorsanız sosisle filan yüzün.
kamp konusunda ise risk aynı. ama kamp alanı olan bölgeler var. mesela kabak koyu. gidip o alana kendi çadırınızla kamp kuruyorsunuz, tuvalet duş vs ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bi alan. gayet güvenli. ama tutup x dağına ıssız bi yere gidelim derseniz o riskli.
Kardesiniz o adami birakti mi? Son durum ne?
Çadır kamp olan yerlere gidebilirsiniz güvenliği var bekliyor geceleri insanlar aile olduklarından ; oturup çay içiyorlar elektrik , su , duş vs olanakları var.
Mesela Fethiye katrancı koyu kamp alanında rahat edersiniz. Herkes aile ve denizi sığ yani ne kadar giderseniz gidin boyunuzu aşmıyor , ama kalkıp da dağ kenarında tek başınıza çadır da kalmayın.
Merhaba sevgili hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?