Tatil sorunsalı

Yazdiklarimdan bunu anladiysan helal olsun yani ailesi binmesin ne alaka şimdi ailesi ile devamlı beraberiz diyorum anladiysan

Herkes kendi aikesiyle kalsın ,senin ailen onun babasının sorunlarını çekmek zorunda değil rahatsızlığa gerek yok,
Bayram günü gidin bayramlaşın oda sizi getirip bıraksın aikenle bayramlaşsın gitsin ailesinin yanına yakışık almaz damadın ailesi kız evinde

Ailesi olursa kesinlikle kalmam tabiki ama eşim ile yalniz olursak sadece gece kalmak maksatlı kullanırız gündüz zaten evde kalmayız

Bakın siz böyle diyorsunuz da aileniz öyle demez

Ne işiniz var kuru evde kalın burada gündüz gezecekseniz yine gezin abin yengen de burada derler

Ben şahsen Kv ye ait içinde kimsenin aylardır kalmadığı köy evine eşimle Başbaşa olacağım diye ana babamı bırakıp gitmem

O evin temizliği vs ile mi uğraşacaksınız Nereden baksanız yaş

Eşiniz araba aldık ailemi de götüreyim modunda siz de biz geldik onları getirmedik yapalım modundasınız

Babaanne rahatsızmış bence eşinizin teklifi makul

Birkaç gün ayrı olsanız bir şey kaybetmezsiniz

Haklisiniz ailem aslinda tamda bunu diyor cunku ailemin iki katlı evi var bize ait yatak odasi aldilar üst kata evlendigimizde biz gidince onlar alt katta biz üst katta oluyoruz birde bekar kaynim var izin vermezler onlar olsada olmasada ama ben ikna edeceğimi düşünüyorum esimle aramiz bozulmasın diye karışmazlar daha doğrusu

Yazdiklarimdan bunu anladiysan helal olsun yani ailesi binmesin ne alaka şimdi ailesi ile devamlı beraberiz diyorum anladiysan
Bu platformda eşinin ailesini,arabalarına bindirmek istemeyen gelinlerin konularını çok okuduk.
Sizin konunuzdan hareketle böyle genel bir yorum yaptım.
Sizin yazdıklarınızdan benim anladığım:
Eşim ve çocuğumla başbaşa,yeni arabamıza binip memlekete gitmek,önce kendi ailemle kurbanı yaşayıp sonra da tatil yapmak istiyorum.
Eşimin ailesi ile gitmek ve tatili birlikte geçirmek istemiyorum.
Hem eşimin babası sarhoş.(konuyla ilgisini kuramadım.İçen bir babanın evladyla evlenmek ve o babayla İstanbul'da görüşmek sorun değil de bayramda tatile gitmek mi sorun?)

Hepimizin okuduklarından anladığı ve yaptığı çıkarım farklı olabilir.
Yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorsanız
'bunu anladıysan helal olsun' diye sitem etmek yerine ek açıklama yapabilirsiniz.

Çocuğumuz yok İstanbul'da yatılı olarak ailesinde eşim ile kalmıyoruz.Benim ailemde de kalmıyoruz.Evlenirken babasının bu denli alkol kullandığını bilmiyordum.Esini dövecek raddede kullanıyor.

Kaynınız varsa Nasıl Başbaşa olacaktı

Ailenizin icin verip vermemesi değil konu makul olup olmaması

Kv yokken neden evinde kalayım hem de oturmadığı derme çatma köy evinde

Ailenizin size özel oda yapması siz gidince alt kata inmesi de abartılı bence

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer yılda 3 gece kalacaklar diye kimseye de özel oda vs almam evin neresi uygunsa orada yatırırım

Ailem bizi rahat ettiriyor ama kp içki içiyor ben tedirgin oluyorum alt mesajınız da hoş değil

Eşiniz ailesine ne desin peki?
Karım istemiyor,
o nedenle sizi götüremem mi desin?
Yoksa onlara haber vermeden yola çıkıp bayram sabahı 'biz memleketteyiz,
hayırlı bayramlar' mı desin?
Her sene tatil yapılmayabilir.
Bu sene de bayram ziyareti ile yetinin,
herkes ailesiyle geçirsin bayramı.
Bakımsız köy evinde başbaşa tatil yapmaya
bu kadar anlam yüklemeyi de anlamlı bulmadım kendi adıma.
Ayrıca bu tatil,sizi eşinizle huzursuz edecekse,ailesiyle arasını bozacaksa
ne anladım o tatilden?
Biraz anlayış ve empati diyorum başka da bir yorumum yok.

Kaynimda İstanbul'da ailesi ile kalıyor ailesi gelince oda gelicek haliyle ama ailem ince düşünüyor diye suçlu mu oluyor her gelinine özel oda yapti sanirim bizi alınmasın diye bizede ayarladilar hem ailemin yaninda kalicaz diye diretmiyorum ki kurbanımız olduğu icin o isterse günü birlik halledelim hic kalmayalim ailemde yeter ki ikimiz tatil yapalim çünkü çok bunaldigimi hissediyorum

Evet eşime hak veriyorum bu yüzden senede bir tatile cikip esimden ayri olmakta istemiyorum

Anlıyorum sizi ama bu durumda gitmeyin evinizde oturun

Tam tersi konumda olsanız ne hissedersiniz eşinizin yerine kendinizi koyun

Anneanneniz hasta siz memlekete gidiyorsunuz ama anne babanızı götürmüyorsunuz onların da gitme imkanı yok

Bakın ben burada genelde eş ailesi ile mesafeyi savunurum mümkünse aynı köprüden dahi geçmeyelim derim ama bu olayda eşinizi makul buluyorum

Biz memlekete gittik hatta sizin evde kaldık ana sizi götürmedik denmez yaşlı insanlara

Sizin aileniz farklı şehirde olsa idi onlara gidin derdim kurban orada olduğu için ama bu durumda ya hep beraber ya hiç diyorum

Sadece evlendigimiz sene tatile cikabildik

Evet eşime hak veriyorum bu yüzden senede bir tatile cikip esimden ayri olmakta istemiyorum
O zaman memlekete değil başka bir yere tatile gidin.
Amaç büyüklerinizle bayram geçirmek ve babaanneyi ziyaret etmek mi?
Tatil mi?
Ona karar verin.
Bazı durumlarda hem pastam dursun,
hem karnım doysun mümkün olmuyor.

Kayinpederim daha yeni geldi gecen hafta annesi ile hastahanede kaliyordu kizkardesi köyde babanneye o bakiyor babanne duzelip eve cikinca kayinpederde döndü

eşiniz yanınınzda olsun istiyorsunuz ama sizin ailenizin yanında
yani yine sizin ailenizle geçirilmiş oluyor bir şekilde

bence o ailesiyle vakit geçirsin.. Kurbanı 2. gün kesin ilk gün ailesiyle olsun 2. gün kurban için gelir
sonrayı ayarlarsınız bir şekilde

O zaman memlekete değil başka bir yere tatile gidin.
Amaç büyüklerinizle bayram geçirmek ve babaanneyi ziyaret etmek mi?
Tatil mi?
Ona karar verin.
Bazı durumlarda hem pastam dursun,
hem karnım doysun mümkün olmuyor.
Esim babannesini cok görmek istiyor memleketede gitmek istiyor ama anlasamadigimiz icin karar veremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…