Bütün tatili bizim ailemizde geçirmek istemiyorum ki kurbanimiz bizim tarafimizda olduğu için onu halledene kadar bizim tarafta mecburen kalicaz ben ikimiz yalniz gecirmek istiyorum ama ailesini getirirse bu mümkün olmayacak kayinpederin içki durumundanda ayni evde kalmak istemiyorum açıkçası ne konuştuğunu bilmiyor çünküAyri ayri herkes kendi koyune gitsin en iyisi.
Boyle tatillerde bayramlarda memlekete giden insanlar neden eşlerini de goturmek ister anlamiyorum butun bayrami neden sizin ailenizle gecirsin ki adam?
Birlikte olmak istiyorsaniz tatili bölün onun ailesine de gidin.
Merhaba arkadaşlar eşim ile 5 buçuk senedir evliyiz. Çok şükür ki bir ay önce araba aldık.Biraz borcumuz oldugu icin esim izne cikamiyor , sadece dokuz günlük kurban bayrami izni kullanicak. Bende ücretli olarak öğretmenim. Esimde bende Sinopluyuz.Yalniz köylerimiz arasinda bir buçuk saatlik mesafe var. Herneyse gelelim konumuza ben bu bayram tatilimizi memleketimizde geçirmek istiyorum.Benim ailem memlekette dokuz ay üc ay İstanbul'da kalıyor.Allah nasip ederse kurbanımız memlekette kesilecek abimlerle köyde bir akrabaya katıldık ki biz gidemezsek yengem kurbanimizi bizim icin halledicek.Eşime diyorum bizde gidelim ama gitmeden ailesini arayacakmis onlarda gelmek isterlerse onlarla gidecekmisiz bu sekilde olursa giderim diyor.Bende bu şekilde gitmek istemiyorum çünkü kesin gelmek isteyecekler.Kayinpederim icki kullaniyor gündüzleri bile sarhoş bazen.Kendi köylerinde derme catma bir evleri var ben diyor ailemle kalirim istersen sende bizle kalirsin istersen ailenle kal karar senin diyor yada hic gitmeyelim diyor.Babannesi rahatsiz bir aydir hastahanede kaldı dedim gitmek istiyorsan ucak bileti alalim git bir gör bu süreçte dedim dedi kötü bir şey olursa giderim.Dünde babannesini bahane ediyor onlarin köyünde onunla ilgilencekmis ben ona izin vermiyormuşum ailesini getirmesine karşı çıkıyormuşum kötü niyetliymişim.Dünden beri konuşmuyorum ama sanırım pişman oldu sürekli mesaj atıp duruyor acaba haksızlık mi ediyorum gerçekten siz olsanız ne yapardınız
Valla ben giderdim memlekete eşim kendi ailesinde kalsın ben de kendi ailemde kalırdımMerhaba arkadaşlar eşim ile 5 buçuk senedir evliyiz. Çok şükür ki bir ay önce araba aldık.Biraz borcumuz oldugu icin esim izne cikamiyor , sadece dokuz günlük kurban bayrami izni kullanicak. Bende ücretli olarak öğretmenim. Esimde bende Sinopluyuz.Yalniz köylerimiz arasinda bir buçuk saatlik mesafe var. Herneyse gelelim konumuza ben bu bayram tatilimizi memleketimizde geçirmek istiyorum.Benim ailem memlekette dokuz ay üc ay İstanbul'da kalıyor.Allah nasip ederse kurbanımız memlekette kesilecek abimlerle köyde bir akrabaya katıldık ki biz gidemezsek yengem kurbanimizi bizim icin halledicek.Eşime diyorum bizde gidelim ama gitmeden ailesini arayacakmis onlarda gelmek isterlerse onlarla gidecekmisiz bu sekilde olursa giderim diyor.Bende bu şekilde gitmek istemiyorum çünkü kesin gelmek isteyecekler.Kayinpederim icki kullaniyor gündüzleri bile sarhoş bazen.Kendi köylerinde derme catma bir evleri var ben diyor ailemle kalirim istersen sende bizle kalirsin istersen ailenle kal karar senin diyor yada hic gitmeyelim diyor.Babannesi rahatsiz bir aydir hastahanede kaldı dedim gitmek istiyorsan ucak bileti alalim git bir gör bu süreçte dedim dedi kötü bir şey olursa giderim.Dünde babannesini bahane ediyor onlarin köyünde onunla ilgilencekmis ben ona izin vermiyormuşum ailesini getirmesine karşı çıkıyormuşum kötü niyetliymişim.Dünden beri konuşmuyorum ama sanırım pişman oldu sürekli mesaj atıp duruyor acaba haksızlık mi ediyorum gerçekten siz olsanız ne yapardınız
Bütün tatili bizim ailemizde geçirmek istemiyorum ki kurbanimiz bizim tarafimizda olduğu için onu halledene kadar bizim tarafta mecburen kalicaz ben ikimiz yalniz gecirmek istiyorum ama ailesini getirirse bu mümkün olmayacak kayinpederin içki durumundanda ayni evde kalmak istemiyorum açıkçası ne konuştuğunu bilmiyor çünkü
ben ikimiz yalniz gecirmek istiyorum
Ailesi zaten İstanbul da kaliyor devamli görüşüyoruz memlekete giderken onlarida götürmek istiyor ve onlarla köylerinde kalmak istiyor beni aileme bırakıp
Derme çatma bir evde ne tatili ki?Ailesini getirmese bizim orada kurban işini halledip onlari köyüne geçip yalnız tatil yapabileceğiz senede bir kere tatile çıkıyoruz zaten
Ailesini getirmese bizim orada kurban işini halledip onlari köyüne geçip yalnız tatil yapabileceğiz senede bir kere tatile çıkıyoruz zaten
Ailesi olursa kesinlikle kalmam tabiki ama eşim ile yalniz olursak sadece gece kalmak maksatlı kullanırız gündüz zaten evde kalmayızKonunuzdan bu anlam çıkmıyor
Köyde derme çatma evleri var vs deyince de hiç orada kalacağınız izlenimine sahip olamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?