• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil Sorunsalı

Yapacak bir şey yok sanırım, ya vazgeçeceksiniz veya beraber gideceksiniz.

Veya her şeyi göze alıp söyleyeceksiniz.

Ayrı odalarda olun mutlaka.
Yatma kalkma saatiniz karışmaz.
O erken döner otele, siz yine yalnız da vakit geçirirsiniz.
Ayrı odalar çok masraflı olacak, düşündüm de o ayrı oda istemiyor.

kibarca söyleyin sizde. Canım bak yanlış anlama ben bu tatile kafa dinlemek için gidiyorum. Kızını kabul edemem deyin. Bizde eşimle bayram sonrası 3 günlük tatile gideceğiz. Çok yakın arkadaşım var 3 tane bebeği var onlara söyleyemedik. Diğer 2 kişi olanlar var onlara söyledik. Çünkü biz zaten çok yoruluyoruz bu tatil kafamızın dinlenmesi için birde çocuk sesi onların mız mızını hiç çekemem
Ben bu konularda kronik gerizekalıyım. Gerçekten... Hayatım empati yaparak geçiyor fakat aynı tavrı ömrümce göremedim, kimseden... Hiçkimseden, ailem de dahil buna. İnsanlar bencil maalesef. Sadece kendilerini düşünüyorlar, şakayla karışık 2-3 kez söyledim tatil zehir olacak dedim, bırakamam boğazları ağrıyor zaten diyor. Üsteleyemiyorum :((((((((

Yapacak bir şey yok sanırım, ya vazgeçeceksiniz veya beraber gideceksiniz.

Veya her şeyi göze alıp söyleyeceksiniz.

Ayrı odalarda olun mutlaka.
Yatma kalkma saatiniz karışmaz.
O erken döner otele, siz yine yalnız da vakit geçirirsiniz.

Konu sahibi evet bak, illaki birlikte gideceksiniz yukarıdakileri yapın. Çok mantıklı. Tuttum ben bu fikri.

Pardon da neye alınacak yan çizen kendisiyken?
İlk söylenen anda "ama ben çocuk gelmeyecek diye seninle gitmeyi kabul ettim ne anlarım o tatilden" deseydiniz keşke.
Ben olsam giderim istediği kadar kırılsın.

Bi arkadasinin tatilde oldugunu ve seninde tatile gidicegini soyleyince yanina cagirdigini soyle tek git ya da acik acik durumu anlat ben kafami dinleyecegim bi tatil olmasini istiyorum zaten cok zor durum icerisindeyim vs vs de.

Konu sahibi, içindekileri hissettiklerini söyleyemiyorsan nasıl arkadaş ki bu? Niye çekiniyorsun ki? Kırılırsa ne olur mesela?
Şuanda belki dinlenemeyeceğini düşünemiyor olabilir, ama açıkça kırmadan anlattığında hala diretiyorsa sen arkadaşlığınızdan şüphe et bence.
Konuşamıyorsan uzun uzun samimi bir mesaj at o zaman canım. İyice açıkla durumu.

Çocuklu tatil çok zor, hele de aynı odada.
Bence kafa şişkinliği olur.
Ayrı odalara bütçeniz yetmiyor ise beraber gitmeyin açık açıkta söyleyin ben biliyorsun kafa dinlemeye gidiyorum ama şimdi anne kız arasında eminim yoğun bir tatil olacaktır Ama ben zaten yoğunluktan kaçıyorum vs diyin.
Yani arkadaşınız bunu düşünemiyor ise siz söyleyeceksiniz.

Eşini çocuğunu bırakıp tatile giden insanlara gıcık oluyorum Arkadaşın da gitmesin canım Eşi gidemiyorsa o da otursun evde Bence evli bi insan arkadaşlarıyla tatile gitmemeli :KK12::KK12:

arkadaşınız size kırılmamalı kesinlikle.
bu yaz 2 yaşındaki oğlumla tatile gittik ailecek, ne kadr güzel bir tatil olsa da kesinlikle dinlendiğimizi söyleyemem.
yemeği uyuması hastalanması onun oyun isteği.... hep buları düşünüp planladık. Anne baba olarak bunda zorlandık, siz ki hiç çekemezsiniz. yani görünen köy kılavuz istemez, bu tatilden hiç bir şey anlamazsınız. O yüzden arkadaşınıza açıkça söylemelisiniz.
Hatta ben çocuksuz insanların adult hotel denen çocukların alınmadığı otellerde kalmasını tavsiye ediyorum.

Benim oğlum 5 yaşında her yaz tatile gittim her yaz bir daha gitmeyeyim dedim

Çocuk benim ama onunla uğraşmak tatilde daha zor

Evde yalnız yapabileceği çoğu şeyi orda yapamıyor bağımlı oluyor sana

Ben bekar birine çocuğum ike tatile gidelim diyemem ya

Hatta Görümcelerim birlikte gidelim dediler de onlara bile düzeniniz bozulur ayağınıza bağ oluruz dedik zira oğlum 10 olmadan yatıp 7 de kalkıyor biz ayrı oda da bile sıkıntı olur derken aynı odada seni yorar bu tempo

Konudan anladığıma göre en başta planı ikiniz olarak yapmışsınız, sonradan çocuğu getirecek deyip oyunbozanlık yapmış.
Gitmeyin eğer ikna edemiyorsanız. 2 çocuğum var çok nadir huysuzluk yaparlar. Kızkardeşim iki aile tatile gidelim der devamlk, çocuğunuz olsun öyle derim. İnsan biraz düşünecek ya.

ben kendı kızımla tatıle gıtmıyorum rahat olmaz dıye sız bıde baska bırının cocuguyla o_O

aynen konu sahibi, ilk oyunbozanlığı arkadaşınız yapmış.
size ayıp edeceğini düşünmemiş,siz neden bu kadar düşünüyorsunuz ki.
kırılırsa kırılsın yani, sonra helalleşirsiniz :)

Benim çocuğum yokken tatile çıkmıştık esimin arkadasi, arkadaşınin eşi ve 4 yaşında kizi ile..tam bir rezaletti..üstelik kadin hamileydi bir de onun mizmizligi....insanin çocuğu yokken, baskasinin çocuklarının mizmizligini cekmesi cok gıcık birsey. Simdi benim bir kızım var 19 aylık, kimsenin yakasina yapismiyorum beraber gidelm diye. Eşim ben kizim gidiyoruz.milleti huzursuz etmenin manası yok.

Back
X