Tatil sorunu :c

Tonton_Abla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
14
1
1
İstanbul
Tüm yıl boyunca sınavlardı felan bunaldık. tatil oldu ortada tatil yok

ailem gidemeyeceğini söyledi :c tüm günümü bilgisayar başında geçiriyorum kendimi bilgisayara ve oyunlara, müziğe adadım. dışarı çıkasım, hiçbişey yapasım gelmiyo asosyal oldum arkadaşımda yok zaten her sene giderdik ama bu sene ( maddi sıkıntılar yüzünden gidemeyecekmişiz.)

uygun biyer olurlarsa ailecek gidebiliriz ailecek 4 kişiyiz önerebileceğiniz uygun fiyatlı yerler varmı gerçekten çok bunaldık. günler geçmiyo şu aralar tek lüksüm balkona çıkmak ciddiyim :cc

Son düzenleme:
önerebiliceğim tatil yeri yokda
kızkardeşinle falan cık gez varsa eger kız kardeşin.
sinemaya git. kitap oku. netten filmler izle. degerlendir.
belediyelerin ücretsiz kursları var. onlara bak onlardan birine git

Ege bolgesinde pansiyonlar evler var cok uygun bence bir tanesini tutabilirsiniz gunlugu 50-60 liraya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

önerebiliceğim tatil yeri yokda
kızkardeşinle falan cık gez varsa eger kız kardeşin.
sinemaya git. kitap oku. netten filmler izle. degerlendir.
belediyelerin ücretsiz kursları var. onlara bak onlardan birine git

kız kardeşim yok :2: hergün bilgisayar başındayım zaten bıktım akşama kadar hergün bilgisayardayım belediyenin kursları el işi felan
burda oturduğum yerde arkadaşımda yok hepsi 9-10 yaşındaki çocuklar kafa dağıtabileceğim biri yok

kuzenin falandamı yok
otur dantel işle kız... ceyiz diz

avşaya gidin....
süper biyer olmasada iş görür yani....
değişiklik olur en azından..
hem fiyatlarda çok uygun pansiyonlarda fln...

kuzenim felanda yok. akrabalara uzağız zaten gidebilecek bi köyüm bile yok

çeyiz dizmeye gelince bilgayar oynarım daha iyi

ne oldu hanımefendi nakış dantel diyince tırstım gördüm seni
annenin numarasını versene bana
senin dizini kırsında dantel işletsin
bol bol duanı alırım

yaş kaç

uzun sureli yerine birkac gunlugune gidebilirsiniz havaniz degisir?tur sirketlerinin uygun fiyata otel yada turlari var yine birkac gunlugune gidebilirsiniz.side ye gidecektik gecenlerde arastirmistim cok uygun fiyata ve cok hos moteller vardi

uzun sureli yerine birkac gunlugune gidebilirsiniz havaniz degisir?tur sirketlerinin uygun fiyata otel yada turlari var yine birkac gunlugune gidebilirsiniz.side ye gidecektik gecenlerde arastirmistim cok uygun fiyata ve cok hos moteller vardi

baktık 5 günlüğüne felan 7-8 bin felan diyodu o tarz yerler (tam pansiyon)

​Nerede yaşıyorsunuz gitmek istediğiniz yerler tam olarak nedir yakın uzak mesafe fark eder mi?

ben istanbuldayım gitmek istediğim yerler farketmez aslında bizim için uzak yakın farketmiyo.
İlan sitelerinden bakarak fiyat bulabilirsin aslında.ANTalya olabilir Mersin bile olabilir,kız kalesi,ayaş,anamur günlük evler kiraya veriliyor pansiyon tarzıda var denizide güzel.

baktık 5 günlüğüne felan 7-8 bin felan diyodu o tarz yerler (tam pansiyon)

biz 2kisi 5gunlugune yarim pansiyon 350-400liraya falan bulduk.bookingten bakmistim sanirim.yine cok uygun fiyatlarda gunluk kiralik evler var.agustos sonu eylul gibi tatil beldeleri daha uygun olur

merhabalar dün bizi bi arkadaş arayıp "armutluda 14 günlük 85 m2 evi 800 liraya veriyorlar biz 7 günü kiraladık diğer 7 gün için sizi aradım" dedi.

7 gün 400 lira bence çok iyi deniz de bedava :) biz ramazan diye reddettik malesef

sahibinden com daymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…