Tatil tartismasi. Abartiyor muyum?

3000 lirayla 2 kişi mümkün değil iyi bir otelde tatil yapamazsınız, erkek arkadaşınız çadırda kalmak istemiyorsa karavan kampları var, bazı karavan kamplarda karavan, çadır yanısıra bungalovlar mevcut, bungalovlar için 2 kişi için günlüğüne 250-300 tl civarı bir ücret ödersiniz, daha pahalıya geliyorsa da günlük karavan kiralayan karavan kamplar da var, ki Ege ve Akdeniz'de gayet iyi karavan kamplar bulmak mümkün.

Erkek arkadaşınızın çadırda kalmayacağını bile bile neden çadır tatili teklif ettiğinizi anlayamadım. “Senin isteklerin benim için önemli değil, yeter ki tatil yapalım” demeye getirmişsiniz.

Bir de “ben yazlığa teyzeme dayıma giderim” de saçma olmuş. Mesele denize girmek mi erkek arkadaşınızla güzel bir tatil yapıp anı biriktirmek mi?

Pansiyon fiyatları eskiden olduğu gibi olsa gözünü kirpmam pansiyona giderim. Ama pansiyon fiyatlarının üstüne 200 lira koyup otelde kalabiliyosunuz o kadar zamlanmis herşey. Ona verilen paraya yazık değil mi
Yaziksa yazik bukadar parayi dusunmeyin sadece kalmalik bir yer bulun butun gun deniz kum gunes yapin ne olacak illa bes yildizli otel sart degil sizin mantiginiz ya hep ya hic. Bence sevgiliniz hakli.

Tatile giderken aslında en önemli faktör bölge oluyor.
Mesela bodrum tarafları inanılmaz pahalı iken balıkesir tarafları çok çok daha uygun oluyor.
Bir de mesela ne istediğiniz çok önemli. Öncelikleriniz neler mesela ? Ben sadece deniz yakın olsun yeter diyenlerdenim.
Eğer butik otel tarzı bir yerde kalmak isterseniz Balıkesir de Pembe köşk var. Hem çok temiz hem de fiyatı çok uygun. Restaurantında ki yemekler ise efsaneydi. Hemde fiyata dahil değildi. Yani her gün orada yemek zorunda değilsiniz. Bakmanızı öneriyorum.

Hayır ben öneri sundum sadece çadırda mi kalsak diye önce bakarız dedi sonra yok sen yapamazsın cadirda dedi.

Ben zaten onunla gece gündüz dip dibeyim, 2 senedir tatile gitmiyoruz ikimiz de, ikimizin masrafiyla doğru düzgün gidemiyceksek ayrı ayrı gidelim, bi tatili de ayrı gecirsek birşey olmaz diye düşünüyorum.

Marmaris,Bodrum tarafi apart otellere bakın. Tae catlasın günlüğü 250 liradır (geçen sene 160tı) yemek vs mütevazı şekilde halledip 5 gün rahat tatil yaparsınız

Hala uygun yerler var aslında.
Haa beş yıldız konforu olmaz.
Şehir merkezine uzak olur.
Odası küçük, tavanı basık olur.
Her şey dahil değil tam ya da yarım pansiyon olur.

Yine de bence çadırdan daha konforlu olur :)

Emin misiniz iyi araştırdığınızdan?

Bu tatil mevzulari cok abartiliyor.

Erken rez de gerek yok gecen pts rez yaptim carsamba giris yaptim bodrumda 4 yildiz her sey dahil otel 720 tl 4 gece 2 yetiskin 1 bebek 720ye bu bulunuyorsa 3000e neler bulunmaz ki?

Sahane olmamakla beraber hic de fena degildi

31 temmuz 5 agustos araligina yine bodrumda baska bir otele 1800e rezervasyon yaptim. Bu cok da guzel bir otel. Gecen senelerde gitmisligim olan bir yer.
Ha asiri luks mu? Tabi ki bi maxx royal gibi degil ama bir kusuru da yok.
Tarih de tam pahali sezon.

Hele ki erken rez yapilsa, kemerde sahane bir tatil koyune 5 gece 2 yetiskin bir bebek, vip transferler 3ümüze gidis donus ucak biletleri 1980e rezervasyon yaptik

Senede en az 20 kere seyahat ederim. Cok zengin oldugum icin degil, uygun seyahat ayarlamayi becerebildigim icin. 3binle gideceginiz guzel yerler var. Bu sene aksine piyasa kotu oldugu icin oteller bos, hala erken rez firsatlari devam ediyor. Biraz daha arastirin.

Hic bir sey ayarlayamazsaniz tatuta ciftliklerimi arastirin.
Ben datcada cok kaldim. Meslegim geregi ben peynir yaptim gunde 2 saat falan. Esim bunu bilemezdi patlican topladi. Az bisey calisiyorsun ciftlikte kaliyorsun. Cok guzel bir sey. Cadirda kalmaktan guzeldir.

Çok teşekkür ederim öneri için. Gerçekten çok uygun fiyatlara bulmussunuz ben kaç gündür tatil sitelerinde kafayı yedim bana denk gelmedi öyle bi şey

Şikayet etmeye hakkınız yok. Sizde çalışın madem söz hakkınız olsun.
İş olsa calisicam hanımefendi krizden haberiniz yok galiba. Hele ki küçük bi şehirde, üniversite mezunu biri olarak garsonluk yapmak istemiyorum kusura bakmayın

Çok teşekkür ederim öneri için. Gerçekten çok uygun fiyatlara bulmussunuz ben kaç gündür tatil sitelerinde kafayı yedim bana denk gelmedi öyle bi şey

Family belvedere
Green port bodrum

Bu ikisine bakar misin?
Suan arastiramiyorum yoksa sana direkt al bu guzel uygun derdim
Sen bi bak olmazsa veya pahali cikarsa ben sana yine baska yer oneririm.

Bakıyorum şuanda tesekkur ederim :)

yenGEnC in mesajlarını bulabilirseniz çok güzel uygun fiyata tatil önerileri var.

Akrabalarınızla tatil yapmanıza “izin” mi vermiyor sevgiliniz yoksa tatili illa beraber mi geçirmek istiyor?

Family belvedere
Green port bodrum

Bu ikisine bakar misin?
Suan arastiramiyorum yoksa sana direkt al bu guzel uygun derdim
Sen bi bak olmazsa veya pahali cikarsa ben sana yine baska yer oneririm.
Pahalı değil de yorumlar rezalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…