- 12 Temmuz 2006
- 58.875
- 224.899
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Black Wine
-
3000 lirayla 2 kişi mümkün değil iyi bir otelde tatil yapamazsınız, erkek arkadaşınız çadırda kalmak istemiyorsa karavan kampları var, bazı karavan kamplarda karavan, çadır yanısıra bungalovlar mevcut, bungalovlar için 2 kişi için günlüğüne 250-300 tl civarı bir ücret ödersiniz, daha pahalıya geliyorsa da günlük karavan kiralayan karavan kamplar da var, ki Ege ve Akdeniz'de gayet iyi karavan kamplar bulmak mümkün.Öyle olmuyor işte. Günlerdir otel bakıyorum fırsat kovaliyorum bi suru yer sundum ona hepsine butcemizi asiyo dedi. Bütün eforu ben sarfediyorum o sadece seçenekleri eliyo, şikayet edince de hiçbirşeyi beğenmiyor oluyorum
Yaziksa yazik bukadar parayi dusunmeyin sadece kalmalik bir yer bulun butun gun deniz kum gunes yapin ne olacak illa bes yildizli otel sart degil sizin mantiginiz ya hep ya hic. Bence sevgiliniz hakli.Pansiyon fiyatları eskiden olduğu gibi olsa gözünü kirpmam pansiyona giderim. Ama pansiyon fiyatlarının üstüne 200 lira koyup otelde kalabiliyosunuz o kadar zamlanmis herşey. Ona verilen paraya yazık değil mi
Erkek arkadaşınızın çadırda kalmayacağını bile bile neden çadır tatili teklif ettiğinizi anlayamadım. “Senin isteklerin benim için önemli değil, yeter ki tatil yapalım” demeye getirmişsiniz.
Bir de “ben yazlığa teyzeme dayıma giderim” de saçma olmuş. Mesele denize girmek mi erkek arkadaşınızla güzel bir tatil yapıp anı biriktirmek mi?
Yok gitmek çok istiyo, ama 3000 tlye hem yol parası hem otel mevzusu kapansin istiyo. 2 sene önce 3000 tlye beş yıldızlı otelde bile tatil yapabiliyodun ama simdi gerçekten öyle değil en dandik pansiyon bile kişi başı gecelik 400 istiyo 2 kişi etti 800... Tatil olsun da nolursa olsun diye saçma sapan bi yere gitmek istemiyorum, umduğumu bulamayıp mutsuz olucam çünkü, mutsuz olmak için üstüne para verilir mi?
Şikayet etmeye hakkınız yok. Sizde çalışın madem söz hakkınız olsun.Ayni evde yaşıyoruz ve evin geçimini şuan için o sağlıyor. O yüzden para konularinda genelde son söz onun oluyor.
Olimpos Adrasan bungalov evler araştırın Antalya kemer tarafındaÖnerimiz için cokkk tesekkur ederim buna mutlaka bakicam
Bu tatil mevzulari cok abartiliyor.
Erken rez de gerek yok gecen pts rez yaptim carsamba giris yaptim bodrumda 4 yildiz her sey dahil otel 720 tl 4 gece 2 yetiskin 1 bebek720ye bu bulunuyorsa 3000e neler bulunmaz ki?
Sahane olmamakla beraber hic de fena degildi
31 temmuz 5 agustos araligina yine bodrumda baska bir otele 1800e rezervasyon yaptim. Bu cok da guzel bir otel. Gecen senelerde gitmisligim olan bir yer.
Ha asiri luks mu? Tabi ki bi maxx royal gibi degil ama bir kusuru da yok.
Tarih de tam pahali sezon.
Hele ki erken rez yapilsa, kemerde sahane bir tatil koyune 5 gece 2 yetiskin bir bebek, vip transferler 3ümüze gidis donus ucak biletleri 1980e rezervasyon yaptik
Senede en az 20 kere seyahat ederim. Cok zengin oldugum icin degil, uygun seyahat ayarlamayi becerebildigim icin. 3binle gideceginiz guzel yerler var. Bu sene aksine piyasa kotu oldugu icin oteller bos, hala erken rez firsatlari devam ediyor. Biraz daha arastirin.
Hic bir sey ayarlayamazsaniz tatuta ciftliklerimi arastirin.
Ben datcada cok kaldim. Meslegim geregi ben peynir yaptim gunde 2 saat falan. Esim bunu bilemezdi patlican topladi. Az bisey calisiyorsun ciftlikte kaliyorsun. Cok guzel bir sey. Cadirda kalmaktan guzeldir.
İş olsa calisicam hanımefendi krizden haberiniz yok galiba. Hele ki küçük bi şehirde, üniversite mezunu biri olarak garsonluk yapmak istemiyorum kusura bakmayınŞikayet etmeye hakkınız yok. Sizde çalışın madem söz hakkınız olsun.
Çok teşekkür ederim öneri için. Gerçekten çok uygun fiyatlara bulmussunuz ben kaç gündür tatil sitelerinde kafayı yedim bana denk gelmedi öyle bi şey
Tatile giderken aslında en önemli faktör bölge oluyor.
Mesela bodrum tarafları inanılmaz pahalı iken balıkesir tarafları çok çok daha uygun oluyor.
Bir de mesela ne istediğiniz çok önemli. Öncelikleriniz neler mesela ? Ben sadece deniz yakın olsun yeter diyenlerdenim.
Eğer butik otel tarzı bir yerde kalmak isterseniz Balıkesir de Pembe köşk var. Hem çok temiz hem de fiyatı çok uygun. Restaurantında ki yemekler ise efsaneydi. Hemde fiyata dahil değildi. Yani her gün orada yemek zorunda değilsiniz. Bakmanızı öneriyorum.
Pahalı değil de yorumlar rezaletFamily belvedere
Green port bodrum
Bu ikisine bakar misin?
Suan arastiramiyorum yoksa sana direkt al bu guzel uygun derdim
Sen bi bak olmazsa veya pahali cikarsa ben sana yine baska yer oneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?