Tatil tartismasi. Abartiyor muyum?

@yenGEnC in mesajlarını bulabilirseniz çok güzel uygun fiyata tatil önerileri var.

Akrabalarınızla tatil yapmanıza “izin” mi vermiyor sevgiliniz yoksa tatili illa beraber mi geçirmek istiyor?

İzin söz konusu değil ben izin isteyen bi insan değilim zaten, beraber geçirmek istiyo daha doğrusu biz hep biz hep dip dibe olduğumuz için benden ayrı bi hafta geçirmek istemiyo

Son düzenleme:
Çadırda yapacağınız tatile eş değerde tatil köyleri var daha küçük pek popüler olmamış tatil beldelerimiz var gecen sene bizde çadır düşündük ama hijyen takıntım var eşimle araştırdık balıkesir edremit akçaya gittik butik bi aile işletmesi olan yerde kaldık plaj biraz taşlı idi ama çadırdan iyiydi çok eğlence yeride yoktu ama rahat rahat yedik içtik günü birlik Altınoluk ayvalık burhaniye gezdik çadırda kalan arkadaşlardan daha makul bi fiyata tatil yapmışız tavsiyem çadır istemiyorsan bu tarz uygun biyer ayarlayın ikinizinde gönlü olmuş olur

Pahalı değil de yorumlar rezalet

Öyleyse siz bilirsiniz :)

Gecen yil ikisine de gittim hic bir sorun yasamadim

Genelde yorumlarin rezalet olma sebebi; insanlar en ekonomik tatili secip ciragan konforu ve lüksü beklemesinden.

Cadir bu imkanlarin onda birini bile saglamaz. Ve muhtemelen daha pahaliya gelecektir

Vallahi bravo erkek arkadaşın bonkör adammış.. beraber yaşıyorsun bütün masraf onun sırtında üstüne bi de seni tatillere götüyor ... ne güzel yaa.. valla devir o kadar bozuk ki adamlar bi çay ısmarlıyosa 2. Çayı kıza ısmarlatmaya çalışıyorlar falan... çoğu asalak olmuş bunların.. üstelik sürekli peşimde dolaşırlar .adam paramı yiyerek beni etkileyeceğini mi sanıyo acaba..!! Neyse o yüzden ben Mayıs un sonunda yalnız Seyahate çıktım ...Kaşa gittim bir hafta kaldım yalnız başımaaydım ...kız başıma gittim yani ...gidiş geliş yol parası otel yiyecek içecek falan benimki 1300 tl harcadım... kaldığım otel yarım pansiyondu .. Ben de idare ile harcadım falan ...bir de mayıs ayı daha ekonomik oluyor ..mesela haziranda bütün fiyatlar iki katına çıktı ..keşke mayıs ayında çıksaydınız tatile ben 31 Mayıs’ta döndüm tatilden çok da güzel bir hafta geçirdim...

Ben öyle düşünmüyorum ben onun parasını yiyebiliyosam o da benim paramı yiyebilir hiç gocunmam ama, biz ayni eve tasindigimizda ben öğrenciydi zaten biliyordu benim gelirinin olmadığını yani şuanda da yeni mezunum iş bulamıyorum. Ama doğru hiç şikayet etmez sağolsun yediğinden ictigimden bi derdim yok tam ev erkeği ama bazen saçma triplere girebiliyo iste

O zaman paranın üstünü siz tamamlayin

Bence çok takılmayın fiyat olayına, kotu bir yer olsa da tadını çıkarabilirsiniz. Biz geçen yıl sırf uyguna bulduk diye Marmaris'te bir otele gittik. 5 gecesi 1000 liraydı. Otel eski ve baya standartların altındaydı, yemekleri idare ederdi ama zaten sadece kahvaltı yaptık. Akşam yemeğine gelmedik. Çünkü bu beş günlük tatilde bir gün Datca'ya, bir gün Dalyan'a gittik. Bir gün tekne türüna katıldık. Bir gün de yakın koylara gittik. Otelle pek işimiz olmadı ve harika bir tatil yaptık. Böyle düşünebilirsiniz. Gezmeye rağmen ekonomik bir tatil oluyor.

Hayatım Bu kızın öğrenci olmasıyla ya da çalışıp çalışmaması ile alakalı değil maalesef günümüzde bu erkek müsvettelerinden çok aşırı karaktersiz kadın parası yemeye çalışan asalak tipler ... Yani kızın cebinde parası varmış yokmuş düşünmüyorlar bir ben harcadıysam bir de O harcasın kafasındalar anladın.. Ve bu şekilde davranarak da biz kızları elde edebileceklerini etkileyebileceklerini sanıyorlar düşünebiliyor musun .. ayıptır söylemesi ben çok bakımlı havalı bir kızımdır sürekli peşimde gezerler ama paramı yemeye çalışmaktan da geri durmazlar yani üstelik öyle çok zengin birisi falan değilim durumum orta.. Kendimi zor geçindiriyorum yani ... O yüzden bu nesli tükenmekte olan erkek arkadaşının kıymetini bil bence İnsan kötüleri görmeyince iyinin kıymetini anlamıyormuş

Tatil yurtiçi yırtdışı ?
Nasıl olacak ?
Bende şahsen Çadırda kalmak istemezdim. Ufak bir butik otel ya da pansiyon tercih edebilirsiniz. Eğer para yok diyorsanız da 3-5 artık bütçenize göre ufak bir miktar kreşi çekip kış boyunca beraber ödersiniz.

Kampanyalı oteller var. Hergün sosyal medyama geliyor reklamlari. Antalyada renkli bir otel var orasi guzel ona bakabilirsin reklam olmasin diyeadini vermiyorum zaten dediğim gibi yazarsan direk çıkar bir tane o var renkli.

Herkes cadırda kalmayı teklif etmişsin o zaman pansıyonda da kalabilirsin demiş ama ikisi bambaska seyler. Çadırda kalırsın ama örneğin ege sahilini gezer her gun bir sahilde sabahlar kamp tatili yaparsın o farklıdır. Otel tatili farklıdır. Otelde konfor aranır. Sırf tatil olsun diye evden hallice bir yerde uyduruk havuzlarda mikrop kapmanın alemi yok. Ben konu sahibini haklı gordum bu konuda. Eger kamp tatilini kabul ederse giderdim ama otel tatili olsun diye diretir uyduruk otele razı etmeye calısırsa kabul etmezdim. Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor öyle

Cok ilginc ya
Bir taraf diyor ki cadirda kalalim
Otekisi diyor ki sen yapamazsin otele gidelim
Cadira tamam diyen otelin en iyisini istiyor e haliyle para yetmiyor
Ya cadir ya 5 yildizli olmali yani ortadakilerden secemiyor musunuz? Varsin en iyi otel olmayiversin 3000 liraysa butce siz de ona gore secin.
Bana tatil fiyatlari cok pahali gelmedi aksine her sene erken rezervasyon yapmis bir insan olarak bu sene son dakika ayaga kalktim tatil diye ve yine ayni parayi odedim

Kampanyalı oteller var. Hergün sosyal medyama geliyor reklamlari. Antalyada renkli bir otel var orasi guzel ona bakabilirsin reklam olmasin diyeadini vermiyorum zaten dediğim gibi yazarsan direk çıkar bir tane o var renkli.
Adam & Eve mi acaba? Kampanyayı paylaşabilir misiniz rica etsem? Bu otelse paylaşabilirseniz çok sevinirim.

İş olsa calisicam hanımefendi krizden haberiniz yok galiba. Hele ki küçük bi şehirde, üniversite mezunu biri olarak garsonluk yapmak istemiyorum kusura bakmayın
Krizden haberimiz var merak etmeyin. Ben sevgilimin boyunduruğu altına girip ona minnet etmektense garsonluk yapmayı tercih ederim orası ayrı tabi.

Biz İstanbul da oturuyoruz. Fiyatlar uctugu için ist yakın bir yer olsn dedik erkn rezervasyon indirimli 2700 tl ye rizom tatil koyunden 4 gece aldık
Daha oncede gittiğimiz bir yer beş yıldızlı
Kadın erkek ayrı havuzu var. Muhafazakar ailelere oneririm.
Tam pansiyon havuz kenarında da devamlı yiyecek içecek oluyor

Sizi üstteki hanımefendinin yorumunu okumaya davet ediyorum.

Krizden haberimiz var merak etmeyin. Ben sevgilimin boyunduruğu altına girip ona minnet etmektense garsonluk yapmayı tercih ederim orası ayrı tabi.

Benim kimsenin boyunduruğu altına girdigim yok, ben onun için küçük bi şehirde yaşayıp istanbuka donmuyosam o da bunun sorumluluğunu alacak. Ayrıca iş tavsiyesi isteseydim "sizce işe girmeli miyim" diye acardim bu konuyu. Haksizsin o paraya nereye gidebiliyosan onu kabul etmelisin falan deseniz neyse, konu dışı yersiz eleştiriye lüzum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…