- 24 Mayıs 2019
- 2.441
- 7.602
- 158
- 29
- Konu Sahibi Black Wine
-
@yenGEnC in mesajlarını bulabilirseniz çok güzel uygun fiyata tatil önerileri var.
Akrabalarınızla tatil yapmanıza “izin” mi vermiyor sevgiliniz yoksa tatili illa beraber mi geçirmek istiyor?
Çadırda yapacağınız tatile eş değerde tatil köyleri var daha küçük pek popüler olmamış tatil beldelerimiz var gecen sene bizde çadır düşündük ama hijyen takıntım var eşimle araştırdık balıkesir edremit akçaya gittik butik bi aile işletmesi olan yerde kaldık plaj biraz taşlı idi ama çadırdan iyiydi çok eğlence yeride yoktu ama rahat rahat yedik içtik günü birlik Altınoluk ayvalık burhaniye gezdik çadırda kalan arkadaşlardan daha makul bi fiyata tatil yapmışız tavsiyem çadır istemiyorsan bu tarz uygun biyer ayarlayın ikinizinde gönlü olmuş olurHanımlar merhaba. Biz erkek arkadasimla bu yaz tatil planı yapiyoruz. Ayni evde yaşıyoruz ve evin geçimini şuan için o sağlıyor. O yüzden para konularinda genelde son söz onun oluyor. Şimdi normalde biz elimizdeki bütçe ile 2 sene önce krallar gibi tatil yapabiliyoduk, ama bu sene piyasanın hali malum, her şey uç katına çıkmış. Bizim butcemizle tatil yapamayız, 2-3 gün için de ben o kadar yol gitmem, gel çadırda kalalim diyorum, sen çadırda yapamazsın diyo. Halbuki kendisi yapamaz çadırda kusurunu benim üstüme atiyo. Normalde lüks meraklısı değilim diyorum ya çadıra bile tamamim. Ama otele gidiceksek de düzgün bi yer olsun istiyorum, düzgün yerler de pahalı maalesef. İstediğim gibi bi tatil yapamayacaksam, niye dünyanın parasını bayilalim ki, evimizde otururuz olur biter. Demin tartıştık konuyla ilgili, ben de doğru düzgün bi yere gitmeyeceksek ben tatile gitmek istemiyorum, gitmeyelim, sen istiyorsan tek başına git dedim. Tamam gitmiyoruz o zaman dedi. Blöf yapıyo biliyorum yarin ya gidelim tatile falan diycek bana sen memnuniyetsiz sin hic bisey begenmiyosun diye suç aticak. Ne yapmalıyım, sizce kim hakli?
Pahalı değil de yorumlar rezalet
Vallahi bravo erkek arkadaşın bonkör adammış.. beraber yaşıyorsun bütün masraf onun sırtında üstüne bi de seni tatillere götüyor ... ne güzel yaa.. valla devir o kadar bozuk ki adamlar bi çay ısmarlıyosa 2. Çayı kıza ısmarlatmaya çalışıyorlar falan... çoğu asalak olmuş bunların.. üstelik sürekli peşimde dolaşırlar .adam paramı yiyerek beni etkileyeceğini mi sanıyo acaba..!!
O zaman paranın üstünü siz tamamlayinYok gitmek çok istiyo, ama 3000 tlye hem yol parası hem otel mevzusu kapansin istiyo. 2 sene önce 3000 tlye beş yıldızlı otelde bile tatil yapabiliyodun ama simdi gerçekten öyle değil en dandik pansiyon bile kişi başı gecelik 400 istiyo 2 kişi etti 800... Tatil olsun da nolursa olsun diye saçma sapan bi yere gitmek istemiyorum, umduğumu bulamayıp mutsuz olucam çünkü, mutsuz olmak için üstüne para verilir mi?
Hayatım Bu kızın öğrenci olmasıyla ya da çalışıp çalışmaması ile alakalı değil maalesef günümüzde bu erkek müsvettelerinden çok aşırı karaktersiz kadın parası yemeye çalışan asalak tipler ... Yani kızın cebinde parası varmış yokmuş düşünmüyorlar bir ben harcadıysam bir de O harcasın kafasındalar anladın.. Ve bu şekilde davranarak da biz kızları elde edebileceklerini etkileyebileceklerini sanıyorlar düşünebiliyor musun .. ayıptır söylemesi ben çok bakımlı havalı bir kızımdır sürekli peşimde gezerler ama paramı yemeye çalışmaktan da geri durmazlar yani üstelik öyle çok zengin birisi falan değilim durumum orta.. Kendimi zor geçindiriyorum yaniBen öyle düşünmüyorum ben onun parasını yiyebiliyosam o da benim paramı yiyebilir hiç gocunmam ama, biz ayni eve tasindigimizda ben öğrenciydi zaten biliyordu benim gelirinin olmadığını yani şuanda da yeni mezunum iş bulamıyorum. Ama doğru hiç şikayet etmez sağolsun yediğinden ictigimden bi derdim yok tam ev erkeği ama bazen saçma triplere girebiliyo iste
Olimposta güzel yerler var ve ucuzÖnerimiz için cokkk tesekkur ederim buna mutlaka bakicam
Adam & Eve mi acaba? Kampanyayı paylaşabilir misiniz rica etsem? Bu otelse paylaşabilirseniz çok sevinirim.Kampanyalı oteller var. Hergün sosyal medyama geliyor reklamlari. Antalyada renkli bir otel var orasi guzel ona bakabilirsin reklam olmasin diyeadini vermiyorum zaten dediğim gibi yazarsan direk çıkar bir tane o var renkli.
Krizden haberimiz var merak etmeyin. Ben sevgilimin boyunduruğu altına girip ona minnet etmektense garsonluk yapmayı tercih ederim orası ayrı tabi.İş olsa calisicam hanımefendi krizden haberiniz yok galiba. Hele ki küçük bi şehirde, üniversite mezunu biri olarak garsonluk yapmak istemiyorum kusura bakmayın
Cok ilginc ya
Bir taraf diyor ki cadirda kalalim
Otekisi diyor ki sen yapamazsin otele gidelim
Cadira tamam diyen otelin en iyisini istiyor e haliyle para yetmiyor
Ya cadir ya 5 yildizli olmali yani ortadakilerden secemiyor musunuz? Varsin en iyi otel olmayiversin 3000 liraysa butce siz de ona gore secin.
Bana tatil fiyatlari cok pahali gelmedi aksine her sene erken rezervasyon yapmis bir insan olarak bu sene son dakika ayaga kalktim tatil diye ve yine ayni parayi odedim
Krizden haberimiz var merak etmeyin. Ben sevgilimin boyunduruğu altına girip ona minnet etmektense garsonluk yapmayı tercih ederim orası ayrı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?